|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naši sončki (5. del)
22.3.2005 16:10:01   
Anonimen
Ojla vsem, ne-več-:nosecka: in malim :duda: :)

No, da grem po vesti (najprej se opravičujem, da nisem nič napisala..ampak žal ni šlo..)...

Vse najboljše Zoji, Tianu in Maji za en mesec (in 2 oz. 1 dan):torta::darilo::rozica:

Kje je pa Spacey? A se je kje kaj javila? Grem to zdajle prečekirat:) SMSa ni..:zmeden2:

Mina1, sem te spet vidla danes, sam se mi je mudilo na bus, en mi je glih ušel, tko da sem šla hitro do Astre pa na 8 :)

Lu, upam, da je z :duda:, ki ga je ugriznil :kuza: vse ok:zmeden: Pa s :kuza: tudi:).

No, jst se moram učit..:(( In to biologijo, zato bolj kot ne mal štrjakam..dones sem mela zobarja:ups:, mam še zdej vse omrtvičeno od inekcije (mi je dala celo..drgač ne pustim delat:ups: )...ampak rajš mam še do večera tkole..kot pa da me boli, pa čeprav samo 5 minut:zmeden:

Nč, bodte ve bolj pridne kot jaz, pa kaj napišite:)

Ne vem pa, kje se skrivata Bejba in BONI. Jima je treba povedat..pa Pikapolonici..:)

AJa, še to..v Tivoliju so zaprli Čolnarno..in zdej se nimamo kje dobit..:((

Lp,Busy :fis:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Naši sončki (5. del)
22.3.2005 16:19:04   
Anonimen
Ojej, kolk sem smajlijev napopala v zg. post:ups:

Spacey ima danes CTG in še ne ve nič. Sporočla Neva6:)

lp,:fis:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Naši sončki (5. del)
22.3.2005 18:33:21   
morskadeklica
ojla:rozica:

Ja ribica lepo da skrbiš za naše sončke;)

Pri nas je vse ok, smo pa full zmatrani, ker naša :duda: Klara nič kaj dosti ne spi, zelo veliko je budna (po več ur skupaj in to tudi ponoči). Naju z :love: je že kar malo skrbelo, če je s tem kaj narobe, pa je babica danes povedala, da je z našo Klaro vse v najlepšem redu, da je pač bolj aktivna od ostalih :duda:, drugače pa je videti zelo zdrava. Midva z :love: pa hodiva naokoli podrta, ker full malo spiva (pribl. 3 ure na noč), podnevi pa nama ne rata zaspat (je treba skuhati, iti v trgovino, na sprehod...), če nama pa že uspe, naju po 15 min vrže pokonci naša :duda: Ko je budna namreč zahteva vso pozornost, se moramo pogovarjati in nositi naokoli, če ne je pa :((
No ja kaj bi se pritoževala, glavno da smo zdravi!!!

Kako pa izgleda spanje pri ostalih? Me prav zanima! Pa koliko se morate ukvarjati z :duda: ko so budni? Evo naša :duda: se že zbuja iz 15min dremanja, tako da moram zaključiti, kaj več napišem kasneje.

lp :muca:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Naši sončki (5. del)
22.3.2005 20:24:27   
spacey
Eiii :rozica:

No, pa da se vam spet mal javim. :) Čez vikend ni bilo časa, vedno se najde nekaj za počet, pospravljat, malo martinčkat na sončku, pa nal na vrtu delat, pa s :kuza: se ukvarjat...pa še se najde. :)-

Jaz sem še vedno v enem kosu :(( sicer naveličana že vsega, ampak se pa vsaj dobro počutim, najbolje do sedaj. :sloncek:

:fis: jutri imam pregled in vse, ne danes ti je neva6 narobe sporočila. Sem pa malo v dilemi kaj narest...bom poklicala v porodnišnici Izola in Postojna in poročam kaj in kako jutri. Ne bi se rada "brezveze" peljala do Postojne, če se slučajno ne bi še nič dogajalo in ne bi rada šla v Izolo, pa da bi me tam zadržali, ker bi bilo že kaj na vidiku...aja pa še zaradi mojih "lepih" edemov. :zmeden::zmeden::zmeden: Skratka cela zmeda!

Danes se je pa pri nas pleskalo, ker je moja mami izrazila željo, da bi rada da njen/a vnuk/inja prišla v sveže in čisto stanovanje. Tako sem bila do zdej odrezana od interneta in vam povem da je bilo kar malo hudo, pa še sončka nismo imeli. :zmeden:

No toliko za zdej, upam da bo kaj danes ponoči začelo dogajat, da se končno rešim tega trebuškota ker mi gre že mal na živčke. :ups: 8) :)-

:fis:naš piškotek se je odločil da ne bo ribica. :(( :zmeden:

Papa in lahko nočko :muca:
P 9nebesa +1dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Naši sončki (5. del)
22.3.2005 20:39:51   
Anonimen
Spacey, še tvoj piškotek mene zafrkava:((

:):):)

Dones sem slabe volje. se grem naprej učit:((

papa, Riba

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Naši sončki (5. del)
22.3.2005 20:41:56   
spacey
Sori... :zmeden: mislim nate... :rozica:

Papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Naši sončki (5. del)
22.3.2005 21:23:56   
Mina1
Na hitro:

sploh nimam časa pokukati sem gor in tako:zmeden:

Danes smo imeli prvi pregled po rojstvu in zdravnica (pediatrinja) je rekla, da je vse super. Je pa glih 3x kakal prav na previjalni mizi, čeprav kaka natanko na 3 dni, tako da smo imeli veliko dela:)-

Ob rojstvu (18.2.)je imel 3390 kg in 51 cm, danes pa
je imel 4700 kg in 56 cm:bravo: in so rekli, da je pravi mali lepotec (:)-:)-:)- po mamici seveda).

Ponovno imamo UZ kolkov 6.5., ponovni pregled in cepljenje pa 19.5., tako da se kar dogaja.

Joj, pa danes so bili na pregledu sami "kompaktni" dojenčki, da dol padeš. Je bil moj pravi drobižek proti njim. In če se spomnim mojega prvega:duda:, ki je bil tudi pravi korenjak in velikan, ga je bilo vseeno manj skupaj, kot tile danes. Fino videti takšne taprave:duda:, so vsi tolk luštni;)

Krčki so pa še vedno krčki in pride trenutek, ko jokam z njim, ker ga tako zelo daje. Mu pa sprehodi ful pašejo in takrat se umiri in pridno spančka.

RIBICA: sej vedno gledam tja proti šoli, če te bom kje zagledala. Sej veš, kako je, se sprehajam takole brez nekega urnika in včasih se glih najdeve;)

Punce, vidim, da ste se razpisale, jaz pa nič časa nimam za vse tole.

CMOK vsem skupaj in lahko noč,

Mina1;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Naši sončki (5. del)
23.3.2005 9:57:58   
Bejba
Ribica, Bejba se pokorno javlja :)-.
Na kratko: mi rastemo in uživamo. Anže je res že pravi mali junaček in vsak dan z njim je večje veselje :love:.
Punce, ki imate še čisto majčkene škorčke, vam res nisem nič folž. Jaz pravim, da so prvi trije meseci najhujši in tisti, ki to zanika laže. V prvih treh mesecih se morata navaditi en na drugega, uskladiti ritme, krčki so takrat najhujši, :duda: še ne zaznava dovolj sveta okoli sebe in enostavno ne veš kaj bi počel z njim, ko je zbujen in hoče tvojo pozornost (nočeš pa ga skoz nositi, da se ne razvadi ;)), da ne govorim o tem :hudicek: dojenju s katerim so sami problemi,....vse mi je znano punce in lahko vam rečem samo, da bo minilo. In to kmalu. Po 4., 5. mesecu se začne najlepše obdobje naših sončkov. Mi smo iz ta hudega ven in res uživamo :bravo::bravo::bravo:.
Anže že lepo pridno papa gosto hrano (že tri obroke na dan) in sicer sadje, zelenjavo, riževo kašico, Fruckzwerge,...čez dan spi 2-3x po eno ali dve uri, vmes pa se zabava z igračami ter z mamico in atijem.

Edini VELIK problem, ki ga imamo sedaj je voziček. Tako sva uživala zunaj na sprehodih, sedaj pa je našega princa pičilo, da se on ne bi več vozil z vozičkom, mami pa v :((. Notri zdrži 10-15 min, potem mu pa rata dolgčas in sledi pizdenje :(. Po možnosti je še ful zaspan in v vozičku vedno težje zaspi, tako da je potem katastrofa. Upam, da je samo obdobje in bo minilo.

Še to, ponoči spimo brez hrane že od kakšnega 4. meseca. Zaspi okoli 19h ter prvič je okoli 5h zjutraj. Vmes pa seveda vstajamo zaradi :hudicek: dude. Komaj čakam, da jo bo znal sam poiskati in si jo vtakniti v mali gobček.

Moram pa vam povedati, da sem že kar obsedena od našega sončka (oba z atijem) :love:. Ko je pokonci in pri meni, ga kar naprej lupčkam in objemam. Nikoli mi ni zadosti, kar naprej bi ga crkljala. Še dobro, da mu to paše in se smeje. Saj to je normalno, a ne :)-?
Res, ko že misliš, da ne premoreš večje ljubezni do sončka, je vseeno vsk dan večja. Težko opisat.
Malo sem zafilozofirala.

V glavnm punce, zdržite še par mesecev, potem bo pa tako fino, pa še lepi, sončni dnevi prihajajo. Komaj čakam :).

LP; Bejba

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Naši sončki (5. del)
23.3.2005 11:06:30   
mala maja
hojla mamice in :fis: ter :nosecka:

najprej en velik sooorrrrryyyyy za napake. Nik spi v eni roki.
Joj pri nas majo spet v Burutani v Kamniku vaje:grrr::(:(( (no testirajo petarde) se vse trese.:hudicek:
Mi smo bli pa včerej prvič vzunej pa :duda: ni bilo nič všeč, sam pol je pa notri v vozičku spal 3 ure

BEBA lepo da si se oglasila, Tale tvoj problem z vozičkom še kako dobro poznam. Ne vem kako tvoj mali gleda ampak ko smo bili mi stari 5 mesecev noben ni hotel več mamice gledat:(( ampak naprej v svet:)-:)-
mogoče bi se zamotil tudi s kakšno igračko:racka::racka::racka:

MINA1 ja vi ste pa kar lepo zrastl. Veš zadnjič sem se hvalila zaradi krčev. No pa smo jih mal kmalu fasal. Je mami včerej slivov kompot pila pa smo jih fasal.
Je naš mali že cel dan pokonc, pa skoz ga nekej šraufa, zjutrej je pa vse zbruhal. Je kar v potokih liko iz njega. Joj upam da nima isto kot kot tavelik k mu ena želodčna zaklopka ni dobr delala pa je šlo vse v loku ven.

SPACEY držim pesti da danes pa bo kaj.
:bravo::bravo::bravo::bravo:
A kera pogreša RAINBOW a je že rodila pa nisem zasledila.:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Aja sem včerej z LIDIJO govorila. Je bla full boga.Včerej je mela malega na intenzivni ker je nekej stokov(joj kdo pa nebi po takem porodu), sama je pa tud utrujena. Če sem jo prav zastopila je rekla da so šivi od prejšnega CR začel popuščat in so ji po ji po hitrem postopku v 36t naredil CR. Držita se mamica:rozica: in Žan :racka:pa čimprej pridita domov.

Kje ste pa ostale????

No to je hitro javlanje od malega Nika in :zaspan::zaspan::zaspan: mamice

Lp :zaspan:mala maja:zaspan: in Nik

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Naši sončki (5. del)
23.3.2005 12:32:00   
atinav
Ojla punce!
Da se še jaz na hitro malo pofočkam. Mi smo tudi bili danes prvič na pregledu in smo tudi že pravi korenjaki...naš Tian je imel 3250g in 51 cm...danes pa že 4120g in 55cm...fant raste ni kaj kar je seveda tudi prav:bravo:. Drugače ga kar malo matrajo krči...res upam da bo to hitro minilo, ker je res bogi:(..in pol še mami zraven :((.
Včeraj čez dan je bil res prava tečka...sploh ni hotel nič spati...sva bila zunaj, kjer ponavadi full spi v vozičku pa tud to ni pomagalo...očitno je imel slab dan:zmeden:.
Bejba-saj vem, da bo še prehitro vsega konec in da bove kmalu v službi zjutraj pile kavo...hahaha.

papa
:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Naši sončki (5. del)
23.3.2005 16:13:13   
Lu
Dan!

Pa se bom še jaz malo oglasila. Tudi mi smo imeli danes 1. pregled in Maja meri 54,5 cm in težka je 4100g. Ob porodu je imela 3330 g. Ravno prav gremo gor pravijo.

No zdaj pa da povem sceno od včeraj ko je moj :kuza: napadel otroka. Moj dragi je šel na banko in :kuza: privezal ven za klopco. Mimo je prišla mamica z 3-letnikom in šla sta do Kina. Oba sta ga veselo božala in tudi Kin je veselo mahal z repom. Nato je prišel moj iz banke in Kin je malemu in mamici obrnil hrbet in gledal mojega. V tistem je spustil rep, mali otrok ga je pa močno trepljal po zadnjem delu. V tistem se je Kin obrnil, prevrnil tamalga in imel njegovo glaco v gobcu. Grozno vem. Moj ga je potegnil stran. No Kin ga je očitno samo opozoril, ker če bi ga hotel bi ga pomojem kar pošteno pogrizel. Mali jo je odnesel z 0,5 cm ranico na glavici. Tudi šivali niso. Ta ranica je verjetno anstala ko je moj psa potegnil stran. No v glavnem. Kaj je mamica mislila, da gre lahko k privezanemu psu nimam pojma. Sem bila kar jezna nanjo. Zdaj moram iti 3-krat k vet., na svoje stroške, da boo Kina kontrolirali če je vse OK z njim. No mogoče bi še mamo poslali kam na kontrolo. Kako je šla z otokom k privezanemu psu :grrr:Sem kar besna. Je pa z otrokom vse OK, res hvalabogu. Tako.

No pa da še malo temo spremenim. Ko je Maja dopolnila 1 mesec, to je bilo v pon. smo začeli dlje spati. Sva oba tako srečna da je kaj. Ponavadi jo dam spat tam nekje ob 20.00 in spi do 21.30, nato pa do 1 včlasih do 3 in nato okol 5.30. Kaj čem lepšega. Se je pa že začela pogovarjat :bravo: Super je. Najbolj uživa pa na sprehodih. Danes sve bile zunaj skoarj 4 urce. Je prav pasalo.

Lepo se imejte še naprej. Se beremo.

lp Lu in Maja:racka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?