Bejba
|
Ribica, Bejba se pokorno javlja :)-. Na kratko: mi rastemo in uživamo. Anže je res že pravi mali junaček in vsak dan z njim je večje veselje :love:. Punce, ki imate še čisto majčkene škorčke, vam res nisem nič folž. Jaz pravim, da so prvi trije meseci najhujši in tisti, ki to zanika laže. V prvih treh mesecih se morata navaditi en na drugega, uskladiti ritme, krčki so takrat najhujši, :duda: še ne zaznava dovolj sveta okoli sebe in enostavno ne veš kaj bi počel z njim, ko je zbujen in hoče tvojo pozornost (nočeš pa ga skoz nositi, da se ne razvadi ;)), da ne govorim o tem :hudicek: dojenju s katerim so sami problemi,....vse mi je znano punce in lahko vam rečem samo, da bo minilo. In to kmalu. Po 4., 5. mesecu se začne najlepše obdobje naših sončkov. Mi smo iz ta hudega ven in res uživamo :bravo::bravo::bravo:. Anže že lepo pridno papa gosto hrano (že tri obroke na dan) in sicer sadje, zelenjavo, riževo kašico, Fruckzwerge,...čez dan spi 2-3x po eno ali dve uri, vmes pa se zabava z igračami ter z mamico in atijem. Edini VELIK problem, ki ga imamo sedaj je voziček. Tako sva uživala zunaj na sprehodih, sedaj pa je našega princa pičilo, da se on ne bi več vozil z vozičkom, mami pa v :((. Notri zdrži 10-15 min, potem mu pa rata dolgčas in sledi pizdenje :(. Po možnosti je še ful zaspan in v vozičku vedno težje zaspi, tako da je potem katastrofa. Upam, da je samo obdobje in bo minilo. Še to, ponoči spimo brez hrane že od kakšnega 4. meseca. Zaspi okoli 19h ter prvič je okoli 5h zjutraj. Vmes pa seveda vstajamo zaradi :hudicek: dude. Komaj čakam, da jo bo znal sam poiskati in si jo vtakniti v mali gobček. Moram pa vam povedati, da sem že kar obsedena od našega sončka (oba z atijem) :love:. Ko je pokonci in pri meni, ga kar naprej lupčkam in objemam. Nikoli mi ni zadosti, kar naprej bi ga crkljala. Še dobro, da mu to paše in se smeje. Saj to je normalno, a ne :)-? Res, ko že misliš, da ne premoreš večje ljubezni do sončka, je vseeno vsk dan večja. Težko opisat. Malo sem zafilozofirala. V glavnm punce, zdržite še par mesecev, potem bo pa tako fino, pa še lepi, sončni dnevi prihajajo. Komaj čakam :). LP; Bejba
|