nita
|
Dan. Pa sem našla mal cajta, da se pofočkam. Ja, dan je mal smotano vreme, pa bom mal za računalnikom (kolk bo Ela seveda spala). Mamo že cel teden zvečer borbe. Kdo bi jo zastopu kaj ji je. Kriči tako močno, da tut ko je imela ta hujš krče ni blo tako :((. Jaz ji pa ne morem pomagat in tut ne vem kaj ji je. Krče je imela nekje do 1 meseca, pol se je pa nehal. Zdej pa spet kriči. Sicer je mal drugač, saj je takrat močno brcala z nogicami in rakicami, zdej pa ne. Sam kriči in tako nedolžno gleda :((. In tako skoraj vsak večr. A mislite, da so se krči vrnili po več kot enem mesecu??? Ji pa dajem čaj z kumininem sirupom, pa ji je pol mal bolš. Zaspi pa, ko se tolk zmatra, da ne more več nič. Jaz sem pa čist :zaspan:, saj tut ponoč ni ravno mirnega spanca. Kr naprej se nekaj prestavlja, vzdihuje in stoka. Zdej je že dve noči spala kr pr men, da se kr naprej ne rabim vstajat. Ko zajambra, jo malo pozibam, pa je O.K.. Če je pa v postlici, se pa zbudi do konca, pol je pa :grrr:. No, bomo že preživel. Pa še prehitro bo zrasla. Nisem se še pohvalila, da so se pričela spet dela na naši mansardi. Ta teden bo majster vstavil okna, pol pa pride enkrat postavljat gibs plošče. Dragi je bil pa priden, pa je razbil steno, kjer bo vhod in štemel za odtok in za neke kable. Tak fajn občutek, ko se nekaj dela, pa je vsak dan mal več :love::love:. Fiši, dobrodošla med nami zaljubljenimi. Uživaj vsak dan, kot da ti je zadnji. Si pametna punca in vem, da boš znala v vsaki situaciji prav odreagirat in ne boš izgubila glave. Držim ti pesti. Zdej me pa kličejo na kosilo. Lepo se imejte, polubčkite svoje :angel:. L.P. Anita & Ela (11t in 2d) :rozica:
|