Dolina
|
Dan! U, ste nekatere še pozn pokonc.No, Fiši, za tebe še razumem :)-. Jaz grem spat kar kake pol ure do eno uro za Zojo (to je ap že nekje ob devetih), da se vsaj mal naspim do naslednjega dne. ;) Se dolg nisem javla, sm bla mal bolna, mastitis pa 39 vročine dva dni, da sm komi hodila (ker so me še vse ostale mišice bolele in zeblo me je, oblečena sm bla pa kot v najhujši zimi :(). Zdej vročine ni več (hvala bogu), joška me pa še mal boli. Ampak je že boljš. :bravo: Zdej se mi je začelo še mleko nazaj delat tko, da jo spet samo na eno joški dojim. A mislite, da si moram spumpat, če kaj mleka ostane, da ne bom spet mastitis fasala? Mi smo tud dobili 3AD kapljice, samo ji še nisem dala, ker sem dobila jaz antibiotike in da ne bo slučajno že od tega imela kakšne krče. Lu, saj v navodilih piše, da se dajejo te kapljice od 6 tedna naprej. Čeprav ne vem, zakaj to pediatri ne povejo. V glavnem, jaz ji bom dala šele, ko neham jest antibiotike. Kaj pa je bilo Maji po teh kapljicah? Upam, da naši ne bo nič. Lu, kako pa pol gre to potepanje in dojenje? Midve itak dlje kot na sprehod nisva prišle (pa do pediatra no), ker z vročino res ne morem okrog skakat. Kar dojiš, kerj pač nanese, al kako? je pridna Maja, ko gresta po trgovinah? pa jo maš v lupinici al v vozičku? Zakaj pa jo ne daš kar večkrat popoldan na joško, Lu? Men tud mal mlekec popoldan usahne (kadar mal premalo spijem, al pa preveč pospravljam, sem preveč aktivna). Pa jo dam tud na eno uro nazaj na joško. Čez dva dni mam pol tolk mleka, da mi sam ven teče. No, kakorkoli že, upam, da bosta uredili to s papcanjem. :rozica: Aja, baje je polenta dobra za več mleka. 8) Komi čakam, da bomo Zojo kopali. Bi jo že ta teden, če ne bi jaz zbolela. Mina1, a ma tvoj pikec še krčke? Upam, da ste že boljš in da si lahko že kaj več odpočiješ. Morskadeklica, a mate še nočni program? Mogoče je pa samo začasno mal urnik pomešala vajina :duda:. Držim pesti, da spet najdete ritem. Punce, šele zdejle, ko je svakinja rodila vidim, kolk je naša Zoja že zrasla. :)- Ne morem verjet kakšna razlika je to, pa sta en mesec narazen. Uf, pa še čas beži tko hitro, da mi sploh ni jasno. Imejte se lepo in uživajte v praznikih. pa pa Dolina&Zoja&:kuza:
|