|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naši sončki(12.del)
4.4.2005 12:21:55   
Špacka
Ojla!

Sem kar na vrh prestavlja, se mi ne da nazaj brskat, ja vsaka minuta je dragocena:)-:)-
Trenutno smo se najedle, zdaj pa probamo podret kupčka, pa nama ne uspeva najbolje, ker Lina že spi na rokah, zraven pa se še napenja, tako da imam občutek, da bo kakala, ja danes je tretji dan.

Imam eno vprašanje-a svoje sončke takoj po hranjenju daste v voziček in hop na sprehod? Pri nama gre to bolj počas, ker drugače, če ne počakam nekaj časa, začne bruhat že ko jo oblačim, mi je pa to začela delat zadnji teden, tako da se mi zdi , da jo sam preoblačim.
Kaj pa kaj kuhate? Men zmankuje idej za hitro kuhanje, se mi pa trenutno res ne da pacat v kuhinji tri ure:zmeden: nekaj pa na žalost moramo jesti.

Nita midve imava jutri pregled ob 8 zjutraj, tko da verjetno vaju še ne bo tam, še dobro da smo blizu doma.Lahko se pa oglaste na :kava:

Dolina se mi zdi da si ti spraševala za vrtec, drgač se pa opravičujem.No tko kar se tiče naše občine.
Zunaj je razpis za vpis otrok v vrtec v šolskem letu 2005/2006. Gre za to, da smo starši seznanjeni s programi, ki jih ponujajo posamezni vrtci in da vlogo oddamo pravočasno, ne glede na to, kdaj tekom šolskega leta 2005/2006 bomo svojega otroka dejansko vključili v vrtec.To je razpis za čas od 1.9.2005 do 31.8.2006 v tem času pa bo naša že bla v vrtcu.Mislim to je men čist mim, sploh ne vem če jo bom dala v vrtec, pa v kateri, moram mal razmislit zaradi najine službe, da mogoče kdaj ne bova mogla pravočasno ponjo, po bo nekdo drug moral po njo, najbolj sigurna je pa moja mama, sam moram dat malo v tisti vrtec, da bo lahko šla peš po njo, ker mami nima izpita za avto.
Še najbolj se pa nagibam k temu, da bi jo dala privat, saj kakšno leto, domače varstvo pa odpade...

Zdaj mi pa zmanjkuje časa, se oglasim mogoče kasneje

Lp Špacka&Lina:angel:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Naši sončki(12.del)
4.4.2005 15:51:10   
Anonimen
Hojla!

Zdele mam mal časa...sem šele nekej do treh iz šole pršla:)- Jao Riba.:)
pOL SE MI pa že mudi, k se dobim z :love: :) Ker v petek ne morem:(( Sem povabljena na 2 rd-ja, tko da sem enga mogla skenslat, pa še z Raveom se ne morva videt, ker so nam naštimal neke glupe ure zdravstvene vzgoje- mam sicer motnje hranjenja, kar me zanima (sam da mi nau kdo reku da mam jst to..)..sam useen. Petek je le petek:zmeden::hudicek:

Zdej pa letim nalogo narest, pa neki pojest, pol moram pa že it. Ups.

Se zvečer kej javim..če nam sam dol padla..:zmeden2:

lp,:fis:

(odgovor članu Špacka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Naši sončki(12.del)
4.4.2005 18:57:27   
Lu
Ojla!

No ravno mi je mala malo zakinkala. Zdaj se je gospodična tako razvadila, da mi danes pop. samo na rokah zaspi :( To se mora nehat, če ne bom resnično boga.

Ja Dolina hvala za :bravo: glede mlekca, ampak sem potem mogla tkaoj dodati :(( Ni kaj.

Danes se bomo pa kopali. Aja vam moram povedat da je Maja dobila temenca. Jaz sploh nisem vedla, da so to temenca. Zdaj sem jo mazala, ker ima zelo suho kožo po obrazu, mazala kar z Ekodermom in sem mislila, da je to ratalo od tega. Maja ima verjetno eno alergijo na neko hrano ki jo jaz pojem in dobiva same take majhne rdeče pikice.:( Za znort. Po celi glavci jih ima, obrazčku, vratu. Boga. No v glavnem dobila jih je na začetku lasišča pri čelu. Sem šla takoj v lekarno po Mandljevo olje in že tudi namazala. Potem zvečer bomo pa še z glavničkom prečesali. Mora namreč stati 3 urce. No če dobr da je moja mami patronažna in mi reče. Ja Maja ima pa temenca. Koliko časa pa že? Jaz sem jo samo čukavo pogledala. No ima jih 2 dni. Smao upam, da ne bo šlo naprej. Baje grejo lahko po celi glavi in izgleda kot nekak oklep :( No upam, da bomo rešili.

Danes smo se spet kar dolgo sprehajale. Pa :kuza: zraven. Je zelo priden. Maji sem šla danes odpret tudi TR. Gor bomo nakazovali njegove doklade. Nekaj bo pa nabrala.

Tako. Zdaj grem na hitro nekja v usta vreč, če bo čas malo polikat ( ja ravno ko začnem se Maja zbudi in potem seveda moram nehat ), pol pa kopanje :bravo:

lp Lu in Maja:racka:

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Naši sončki(12.del)
4.4.2005 21:32:52   
Mina1
čer;)

sicer spet zelo, zelo na hitro, ker enostavno nimam časa za nič. Piškotek še spančka, ampak zgleda, da se je v nedeljo malo prehladil, ker zelo smrka in malo pokašljuje, ampak ne mislim na tisto kihanje, ki se je začelo že v porodnišnici, tako da je bogi:(

Pa končno smo kakali;), ampak potem ga dalje še isti moment napenja 100/h in trga, da ga komaj zadržim v rokah.

Je pa tako, da probam biti čimveč zunaj v vozičku, ali v Dreami košarici, ali pa Cabrio lupinici, če ne piha, potem vsaj spančka in je mir, doma pa kot vedno urnebes. Kot da je :hudicek: v stanovanju, ker ko kričita, kričita oba: piškotek in 3-letnik, le da slednji zaradi trmice in žlehtnobice:zmeden:

Punce, jutri imam ginekologa po porodu, si sploh ne morem misliti, da je vsega konec:( - mislim na kazanje trebuška in tako:zmeden2:, pa za zaščito bo treba reči oz. sploh ne vem, kako je zdej s tem. Dojiti sem namreč kar nehala, ker vse skupaj ni bilo več nič. No, zjutraj pri tuširanju se še kakšna kapljica pocedi, drugače pa nič:(, torej mi da G lahko tabletke spet, al kako?

To bi bilo za danes vse.

Lahko noč, Mina1;)

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Naši sončki(12.del)
4.4.2005 22:29:28   
piščanc
eto, moja dva sončka tudi spita, no mali se malo prebuja, ampak ga bo že zmanjkalo. Danes sem bila kot zombi, čisto zaspana,pa semse kar skulirala do sedaj. Naš :duda: tudi tako težko kaka. Je bilo tudi že tri dni, pol se pa napenja in tudi slabše je. Zdaj vem, da takoj ko en dan ne kaka ga bolj silim s čajem. Sicer me boljčukavo gleda, ampak pomaga pa. Včeraj sem mu dala celo kamilice z jabolčnim sokom, pol sem pa čakala na rezultat in je presenetljivo, pokakal se je celo dvakrat pa še bolj gost kakec je bil, prej je kakal en senf, zdaj pa malo bolj gosto. Zgleda, da mu ni škodilo.

Glede njegove suhe kože pa je res najbolje kopanje v kopeli z olivim oljem. zdaj se vsak večer namaka - je koža 100% boljša. Kar oba v bano posadim, Tjaša je v banji, Žiga pa v mali banjici na robu, pa imam oba na očeh. Tjaša se mi včasih smili, ker mora bti sama, predvsem je to zvečer pri kopanju in hranjenju. Včasih se zamoti, ampak jo veliko raje motiviram da pride k meni. Ponavadi zgleda to tako, da Žiga veselo je zadnji obrok, Tjaši pa berem pravljico, ona pa obrača strani. Nočem jo zapostavljati, samo smo večkrat sami zvečer in mali pač zahteva malo več časa.

Sploh ne vem, kako naj malega oblačim za ven, enkart se mi zdi, da ga zebe, drugič da mu je vroče... sicer pa še sebe ne znam obleči primerno.

Zdele moram pa mlo pospraviti, pa sebe zrihtati potem pa v posteljo.

Danes sem hotela na sprehodu dati Žigu malo za piti, ker se mi je zdelo da mu je vroče, pa ne ve najbolj kaj mora s flaško početi. Čudno, ker na začetku mu je šlo pa dobro. Mogoče pa res ni žejen?? Bo že. Kako hitro čas teče, v petek bo že 10 tednov star UAU. Zadnjič smo šli malo na izlet za cel popoldan, pa mi ni preveč ugajalo, še vedno je preveč dela s tamalima. Najraje vidim, da grem ven za tri ure, do naslednjega hranjenja, ker ima kar lep urnik, več pa ne.

No tako je to, dnevi minevajo, jaz pa štejem kakce, borim se s suho kožo in berem pravljice. Na sprehodih pa tovorim voziček z malim, kolo, skiro, nahrbtnik, pijačo, hrano...

Pri ginekologu sem bila, skrajni čas da ga zamenjam. Mi je nekaj razlagal o zaščiti pa ga vprašam kako je varno in mi reče, da je 100% zaščita samo če vse ženske pobijemo???!!!! Mislim, da je tale pogledal eno pičko preveč. ah moški

Fajn se mejte, pobožajte svoje srčke in lahko noč.

nina in :roza: :modri:

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Naši sončki(12.del)
5.4.2005 17:14:25   
Dolina
Dan mamice in fiši!

Hvala za info o vpisu v vrtec. Torej se bo treba res pozanimat in oddati vlogo. A katera ve, zakaj prvič vlogo zavrnejo? :zmeden2:

Lu, kako pa zgledajo temenca? Zoji se neki kožica lušči po čelu in po glavici (kot bi mela prhljaj). A so to temenca? In samo z mandljevim oljem namažem in pustim 3 ure in potem sperem z vodo? Al kako?

Men tud popoldan mal mlekec usahne, pa jeva pol na urco in pol, pa je v redu. Sploh kadar cel dan nekaj delam in nič ne počivam - se prav pozna.

Joj, ninočka, tvoji sprehodi so šele naporni. pa sem mislila, da so moji :zmeden:: jaz še svojo :kuza: s sabo vzamem, ki pa me je nehala ubogat in me tko vleče, da je za znoret. :hudicek: Odakr imava Zojo in se :kuza: ne posvečam več tolk kot prej, me enostavno ne uboga in moram skor znoret, da me spet sliši. :grrr: Ah, bomo že nekak poštimal. Bom pač bolj stroga ratala, da bo začela nazaj ubogat.

Mina1, tvojemu piškotku želim, da bi že enkrat popustili ti krčki. Zpja jih ima tud očitno popoldan, proti večeru, sicer ne tko hude, ampak men je že tok kolker joka, ful hudo. Pa popoldan enostavno noče nič spat; pa ji grejo očke skupaj, pa na rami zaspi, pa jo položim v košek in je že budna in spet jok.

A vse, ki dojite, dajete svojim :duda: čajek za pit? Jaz samo dojim. Sploh še nimam flaške. :ups:

Pa tole s kakanjem je pa tud hudo. :( Bogi sončki. Zoja vsak dan ene štirkrat kaka. Sem parv hvaležna, da je prebava v redu.

Zdej grem pa počivat, da izkoristim, k oči Zojo carta. :bravo::bravo:
Aja, fiši, tebe je pa pomlad fejst "zadela" - nimaš več tolk časa za RR, od kar maš Rave-a (al kako ga že kličeš). Be in love... :rozica::rozica:

Lepo se mejte, pobožajte svoje sončke.

pa pa Dolina&Zoja&:kuza:

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?