|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naši štirimesečki
13.10.2005 13:29:29   
Lana_s
So ta teden kaj novega "izumili"? Moja že ves dan, ko se razjezi ali ji kaj ne paše govori: nej, nej, nej in se tak sladko kremži zravenuser posted image user posted image user posted image
Postaja tudi vedno bolj glasna, bi se že rada pogovarjala pa ne zna.
Časopisi in reklame več niso varne pred njo - vse raztrgauser posted image  Zobekov še nima, hodi še tudi neuser posted image user posted image  Zaenkrat se še samo dojima, konec meseca pa začnema z gosto hrano.

Kak so pa kaj vaši malčki?

V albumu pa imama nekaj novih slikic, če katero zanima.

Lep dan še naprejuser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Naši štirimesečki
13.10.2005 13:35:23   
Dejča
Tudi naša Tara bo konec meseca dopolnila 4 mesece. Čeblja toliko, da ati pravi, da je hujša od mamice. Vleče se rada za lase in ušesa, sesa palec - na mojo žalost, veliko se smeje - tudi neznanim ljudem, kadar pa je jezna, pa tudi ona tarna kot kakšna stara mama, da se vsi smejimo.
Sama bom z gosto hrano še počakala, saj je pediatrinja rekla, da če polno dojim, lahko začnem šele pri šestih mesecih.
Veliko veselja ima tudi z velikimi puzzli za po tleh - ko ji je ati zgradil hišo, jo je podrla takoj, ko jo je dosegla.
Zelo rada se previja, takrat veselo vrešči in se smeje. Ne mara oblačenja, spi pa po 9, 10 ur - celo noč, čez dan pa bolj malo - razen na sprehodu.

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.10.2005 14:04:16   
mišek
Se mi zdi da na tem forumu štirimesečnikov in junijskih mamic ni veliko, absolutno se ne moremo primerjat z avgustovkami.
Moj sončekuser posted image  se je začel obračat na bok. Ko se dopoldan skupaj igrava na peni na tleh se noče obrniti, ko ga pa previjam pa se mi v trenutku obrne na bok tako da ga kar naprej obračam. Obrne iz hrbta na trebuh se še ne, kravice sicer pasemo, ampak ne radi, najrajši se carta na mamiminih rokah, tako da mamo že pošteno boli hrbet. Pri nas ni nič več ležečega položaja, samo pokonci hočemo biti. Ne vem kako bo pri naslednji posvetovalnici-spet bo mama kregana. Tudi mi se še samo user posted image  in se še bomo dva meseca. Večrat pravim, da imam toliko mleka, da bi lahko celo vas nahranila, še zdaj pri štirih mesecih si ga moram stiskat, čeprav moj sonček pridno papa. Prejšnji vikend smo imeli krst, bil je zelo priden, na koncu kosilo pa sledila torta in maj malček je torta tako gledaj in z rokico po njej pacal, pa sline so se mu cedile, da ne vem ali je hotel jesti ali kaj.
Kaj več pa drugič.

LP

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.10.2005 22:20:53   
M i s h k a
Še ena štirimesečnica..no pa 5 dni user posted image . Naša pupa se obrača na bok, ampak samo desni, levi pa..no saj še pride. Ko leži na trebuščku se dvigne na komolce in včasih kar na stegnjene roke. Ves čas bi pa ona sedela in lovila svoje noge user posted image potem pa se prekucne na nos...bojim se, da to ni ravni najboljše za hrbtenico. Ker ji vsi non-stop pošiljamo poljubčke se je naučila cmokati nazaj, to naredi tako smešno z jezičkom med ustnicami...in začne že ob 6ih zjutraj user posted image ko bi jaz še spaaaala. Že nekaj časa je zelo glasna in prava klepetulja, po mami seveda. Mi že pridno jemo kašice, najboljša je z višnjami (frutek-ova). Spi celo noč, res celo noč. Čez dan pa bolj malo, izredno rada gleda knjigice user posted image   pa hodi na sprehode, pa kopanje je pravi užitek (v taveliki bani z račkami) Imeli smo že eno obdobje paničnega strahu pred "tujci" je pa v to kategorijo sodila tudi babica user posted image ki jo čuva vsako soboto.
Toliko o otročičkih, kako pa kaj mamice? Končno sem si uspela ustvariti nek sistem po katem dobro delujem, da imam dokaj dobro vse "pošlihtano" pa dovolj časa zase in otročička in še kaj energije za očka, ko pride domov user posted image Kje spijo vaši dojenčki. Naša dojenčica še spi podnevi v spalnici, ponoči pa posteljico potisnemo v dnevno sobo (žal nimamo otroške sobe v tem nadstropju). Ker ponoči ne je vsa stvar deluje pa še midva imava malo prostora zase user posted image .
Lepo se imejte in se "slišimo"

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.10.2005 22:47:28   
SashaB
No, nam manjka še en teden do 4 mesecev user posted image , ampak smo tudi kar pridni.
Je pa res, kot smo že ugitovile smo junike bile bolj neaktivne prej na forumu nosečk in tudi sedaj tukaj ni kaj dosti bolje user posted image .

Drugače pa mi veselo čvekamo in skačemo ter opletamo na vse strani. Samo ležanje že zdavnaj ni več zanimivo in sprehodi pod modrim nebom so dolgočasni (če so mogoče drevesa nad nami je že bolje). Veselo pasemo kravice in uspelo se nam je preobrniti iz trebuha na hrbet, bo pa treba še trenirati.
Ta teden je bilo na vrsti momljanje ali pa glasno kričanje (tako da se tudi sam kar malo ustraši). Manjka nam spanca user posted image  (ker bi mami rada končno prespala vsaj eno celo noč), čeprav se sedaj zbujamo enkrat okoli 3. in nato zgodaj zjutraj a zaspimo nazaj.

Kako pa papanje? Ali že poizkušate s kakšno novo hrano? user posted image

(odgovor članu M i s h k a)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.