eva1
|
takoj, ampak takoj naj zahteva napotnico za gatroskopijo, oz. naj ga pregleda zdravik specializiran za težave z prebavili! Nebi te rada strašila, vendar moj tast, je šel k zdravniku zaradi dolgotrajnega kašla, ga je poslal dam z nekimi vitamini, potem 2 mu je dala antibiotik, pa spet nič bolje! Niti 1x mu niso odvzeli kvi, ali ga zaradi pol letnega kašlja poslali na RTG pluč! Ko pa je rekel, da ima tega dovolj naj že 1x nekaj naredijo, ga je po kakšnih 3 mesecih dala na RTG in se je izkazalo za raka na pljučih! Ugotovili so ga prepozna, in na žalost je po manj kot 1 letu izgubil boj z boleznijo! Zato naj ukrepajo-in vrjamem, da pri vam ni tako hudo, pa vendar, jaz bi jim vrat zavila pa še izkušnja izpred dobrega tedna-tamala(10m) mi začne nekam čudno kašljati, pojavi se vročina, 3 dan vročine(okoli 40stopinj-sem zbijala vsake 4 ure) nas dežurni zdravnik pošlje v bolnico, kjer je govora o bronholitisu, adeno virozi..po izvidu krvi naju zadržijo notr, pa vendra nič ne naredijo, potem sem drugo jutro na viziti zahtevala naj že kaj urenejo, da je tamala za antibiotik(imela je povišan CRP in levkocite), al pa naj mi dajo papirje da podpišem in grem dam, ter k drugemu zdravniku! No pa so jo potem po mojem ****kanju le peljali na RTG in se je izkazala da ima revca pljučnico-skoz je kuhala na 40, Calpol 4 dan vročine tut zagrabil ni več, ker sem jo zkoz filala z njim, da nebi vročina zrasla nad 40! Še dobro, da delam v zdravstvu in da se malo spoznam na izvide krvi in sem malo popizdila, ker po njihovem, je bila to viroza in bo minila...
|