Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Naše kratko javljanje... 12.6.2006 10:35:56
|
|
|
|
Pupica
|
Mi smo OK, Tia je najboljša starejša sestrica na celem svetu(trkam, da tako ostane). Cel dan mu nosi igračke, ga boža, lubčka, takoj ko zajoka leti v akcijo, ko spi, vsem ponavlja pssst .... Sicer ima najin mali sonček zlomljeno ključnico, vendar sem zvedela šele ob prihodu babce v bolnici namreč noben ni povedal. No sedaj smo ekstra pazljivi, se pa tolažim, da ga ni nič bolelo, ker ni nič jokal, ampak je le spal. Spi pa še sedaj, če ne naštimam ure, bi spal tudi več kot 5 ur pol bi pa 5 ur na joški visel in nadoknadil za nazaj. Tia je imelana začetku dva dni malo krizice zvečer(ni želela iti sama spat)je hotela da sva oba pri njej...očitno jo je bilo malo strah, da bo mama spet kam mrknila za par dni no po 2 dneh, pa smo bili zopet na starem tiru in Tia odtedaj lepo hodi sama spat . Prvi sprehod nas še čaka, saj piha, pa tudi temp.niso najbl podobne juniju. Upam, da bo drug teden kmalu bolje. No to bi blo od nas4 vse... LP
|
|
|
|
RE: Naše kratko javljanje... 12.6.2006 10:46:25
|
|
|
|
total
|
Sem ti že čestitala za sineka,zdaj pa sam uživajte vsi 4 .
|
|
[Brisano sporočilo] 12.6.2006 11:06:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Naše kratko javljanje... 12.6.2006 11:13:14
|
|
|
|
Lunca1
|
Čestitke za sinčka in tako pridno sestrico.
|
|
|
|
RE: Naše kratko javljanje... 12.6.2006 11:18:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke še enkrat! Danes že sije sonček posebno za vas.
|
|
|
|
RE: Naše kratko javljanje... 12.6.2006 11:18:31
|
|
|
|
CIPRESA
|
za tako pridno sestrico in eno za tako pridnega bratca. Upam da se mu kmalu zaraste vse!!! Še poročaj!!!!!!!!!!!!!!!! Pa kakšna cukra sta oba sem šla gledat slikice Mami boš mela velik dela ko bosta zrastla
|
|
RE: Naše kratko javljanje... 12.6.2006 11:22:41
|
|
|
|
nejcko
|
Super, da ste v redu in upam, da bo tudi s ključnico čim prej vse ok. P.s. Pa čestitam vsem za novega člana - mislim, da je šlo mimo mene, kdaj si rodila ... kakorkoli, iz srca ČESTITAAAAM!!!
|
|
|
|
RE: Naše kratko javljanje... 12.6.2006 11:24:55
|
|
|
|
muki1
|
To je pa res fajn slišat, da je Tia tak lepo sprejela bratca . Srčno si želim, da bo tudi pri nas tako, čeprav imam bolj malo upanja . Bošček mali, z zlomljeno ključnico . Pocartaj ga, pa en poljubček na trebušček od nas. Uživajte, vreme pa boste tudi dobili, saj bo ta teden sonček.
|
|
RE: Naše kratko javljanje... 12.6.2006 12:28:40
|
|
|
|
Tejči
|
In kako sem lahko jaz sfalila, da si že rodila?? Ma sem prava kura. Čestitke , pridna Tia, le cartikaj svojega brateca
|
|
|
|
RE: Naše kratko javljanje... 12.6.2006 12:36:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem te že mal pogrešala, ker se še nisi nič oglasila. Samo, da je vse OK in za Tio.
|
|
|
|
RE: Naše kratko javljanje... 12.6.2006 12:37:49
|
|
|
|
arielca
|
Uživajte in se pridno crkljajte! Pa upam, da bo ključnica kmalu OK. Čestitke še enkrat !
|
|
RE: Naše kratko javljanje... 12.6.2006 12:47:13
|
|
|
|
lelaval
|
Čestitke malemu bratcu in veliki sestrici!
|
|
RE: Naše kratko javljanje... 12.6.2006 12:47:39
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Še enkrat čestitke za malega lepotca . A ste vedli da bo fant,ko mate vse v modrem in sobico že tako lepo pobarvano???
|
|
|
|
RE: Naše kratko javljanje... 12.6.2006 13:26:26
|
|
|
|
Pupica
|
jOJ HVALA VAM VSEM UPS črke....za prelepe čestike, želje za sončka... Jap nejcko in Tejči rodili smo (mami je že komej čakala, ker sem bila že ogromna ) veselo novičko pa je sporočil presrečen očka http://www.ringaraja.net/forum/tt.asp?forumid=223. Slikice so tut že dodane...in tudi naš Gal je tako dolgolas kot je bila naša Tia. Razlika med njima je le v tem, da je Gal takooooo velik, kot je bila Tia pri 1 mesecu Ključnica je baje že skor OK,tako mi je babca danes zatrdila, in smo se tudi že prvič okopali (prej sem jaz kar malo bremzala zarad ključnice...sej vem da nič ne bi bilo narobe, ampak ga nisem hotla mučit ubožčka malega). A-N-J-A dobili smo namig, pa vendar ga nisva nič resno jemala, Tia je bila namreč do 7.meseca fantek , in sva mela vse v modrem. Tako da sobica je bila naročena brez vrat(jih šele zdej dobimo), pa tudi pobarvana ni bila. Ko sem bila pa jaz še v bolnici se je presrečni očka potrudil in dekoriral Galovo sobico, vendar še ni gotova, še sličice manjkajo. LP od nas4
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
S KOM ŽIVITEnataly33S kom živite v skupnem gospodinjstvu?sami s partnerjem/možem in otroci (
79%)
sama z otroci (
2%)
živimo staščo in tastom (
9%)
živimo z mojimi starši (
9%)
sem samohranilka (
1%)
Število vseh glasov: 175Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!