|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naše kratko javljanje...
12.6.2006 10:35:56   
Pupica
Mi smo OK, Tia je najboljša starejša sestrica na celem svetu(trkam, da tako ostane). Cel dan mu nosi igračke, ga boža, lubčka, takoj ko zajoka leti v akcijo, ko spi, vsem ponavlja pssstuser posted image ....

Sicer ima najin mali sonček zlomljeno ključnico, vendar sem zvedela šele ob prihodu babceuser posted image v bolnici namreč noben ni povedal. No sedaj smo ekstra pazljivi, se pa tolažim, da ga ni nič bolelo, ker ni nič jokal, ampak je le spal. Spi pa še sedaj, če ne naštimam ure, bi spal tudi več kot 5 uruser posted image pol bi pa 5 ur na joški visel in nadoknadil za nazaj.user posted image

Tia je imelana začetku dva dni malo krizice zvečer(ni želela iti sama spat)je hotela da sva oba pri njej...očitno jo je bilo malo strah, da bo mama spet kam mrknila za par dniuser posted image no po 2 dneh, pa smo bili zopet na starem tiru in Tia odtedaj lepo hodi sama spatuser posted image user posted image user posted image .

Prvi sprehod nas še čaka, saj user posted image piha, pa tudi temp.niso najbl podobne juniju. Upam, da bo drug teden kmalu bolje.

No to bi blo od nas4 vse...

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Naše kratko javljanje...
12.6.2006 10:46:25   
total
Sem ti že čestitala za sineka,zdaj pa sam uživajte vsi 4user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
12.6.2006 11:06:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.6.2006 11:13:14   
Lunca1
Čestitke za sinčka in tako pridno sestrico.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.6.2006 11:18:17   
Anonimen
Čestitke še enkrat!
Danes že sije sonček posebno za vas.

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.6.2006 11:18:31   
CIPRESA
user posted image user posted image user posted image user posted image za tako pridno sestrico in eno user posted image za tako pridnega bratca. Upam da se mu kmalu zaraste vse!!!

Še poročaj!!!!!!!!!!!!!!!!

Pa kakšna cukra sta oba sem šla gledat slikiceuser posted image Mami boš mela velik dela ko bosta zrastlauser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.6.2006 11:22:41   
nejcko
Super, da ste v redu in upam, da bo tudi s ključnico čim prej vse ok.

P.s. Pa čestitam vsem za novega članauser posted image - mislim, da je šlo mimo mene, kdaj si rodilauser posted image ... kakorkoli, iz srca ČESTITAAAAM!!!

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.6.2006 11:24:55   
muki1
To je pa res fajn slišat, da je Tia tak lepo sprejela bratca user posted image . Srčno si želim, da bo tudi pri nas tako, čeprav imam bolj malo upanja user posted image .
Bošček mali, z zlomljeno ključnico user posted image . Pocartaj ga, pa en poljubček na trebušček od nas.
Uživajte, vreme pa boste tudi dobili, saj bo ta teden sonček.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.6.2006 12:28:40   
Tejči
In kako sem lahko jaz sfalila, da si že rodila??user posted image user posted image user posted image
Ma sem prava kura.

Čestitke user posted image user posted image user posted image , pridna Tia, le cartikaj svojega bratecauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.6.2006 12:36:14   
Anonimen
Sem te že mal pogrešala, ker se še nisi nič oglasila. Samo, da je vse OK in user posted image user posted image user posted image  za Tio.

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
12.6.2006 12:37:49   
arielca
Uživajte in se pridno crkljajte! Pa upam, da bo ključnica kmalu OK.
Čestitke še enkrat user posted image !

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.6.2006 12:47:13   
lelaval
user posted image user posted image  Čestitke malemu bratcu in veliki sestrici! user posted image user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.6.2006 12:47:39   
A-N-J-A
Še enkrat čestitke za malega lepotcauser posted image user posted image user posted image user posted image .
A ste vedli da bo fant,ko mate vse v modrem in sobico že tako lepo pobarvano???
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.6.2006 13:26:26   
Pupica
jOJ HVALA VAM VSEM user posted image UPS črke....za prelepe čestike, želje za sončka...
Jap nejcko in Tejči rodili smo (mami je že komej čakala, ker sem bila že ogromnauser posted image ) veselo novičko pa je sporočil presrečen očka http://www.ringaraja.net/forum/tt.asp?forumid=223.

Slikice so tut že dodane...in tudi naš Gal je tako dolgolas kot  je bila naša Tia. Razlika med njima je le v tem, da je Gal takooooo velik, kot je bila Tia pri 1 mesecuuser posted image user posted image user posted image

Ključnica je baje že skor OK,tako mi je babca danes zatrdila, in smo se tudi že prvič okopali (prej sem jaz kar malo bremzala zarad ključnice...sej vem da nič ne bi bilo narobe, ampak ga nisem hotla mučit ubožčka malega).

A-N-J-A dobili smo namig, pa vendar ga nisva nič resno jemala, Tia je bila namreč do 7.meseca fantekuser posted image , in sva mela vse v modrem. Tako da sobica je bila naročena brez vrat(jih šele zdej dobimo), pa tudi pobarvana ni bila. Ko sem bila pa jaz še v bolnici se je presrečni očka potrudil in dekoriral Galovo sobico, vendar še ni gotova, še sličice manjkajo.

LP  od nas4

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

S KOM ŽIVITE
nataly33

S kom živite v skupnem gospodinjstvu?

sami s partnerjem/možem in otroci (79%)

sama z otroci (2%)

živimo staščo in tastom (9%)

živimo z mojimi starši (9%)

sem samohranilka (1%)

Število vseh glasov: 175

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!