Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Naš vrtec praznuje. Ideje? 1.3.2007 11:33:33
|
|
|
|
Meggi
|
Naš vrtec praznuje 10 letnico samostojnega obstoja. Dogaja se , nekaj kar je lepo da se malo obeleži slavnostni dogodek. Tako bo kult prireditev, kjer bodo otroci nastopali- šivam jim fletne kiklce- da bodo lepi, pripravljamo presenečenja za vzgojiteljice. Radi bi se jih zahvalili za trud- se dogovarjamo z domačim vrtnarjem za sadike. Se mi zdi d to ostane, rožice razveseljujejo vse. Sploh v okolici vrtca dajejo neko življenje in nasmeh. Poskusli bomo če bi jih lahko zasadili otroci z vzgo, in iz tega naredimo ne lušten dogodek. No, v glavnem se trudimo. Ker imam morda od večine mamic res voljo o tem razmišljat, sem pripravjena sodelovat bi rada še vaša mnenja. No če pohvalite ideje ne bo nič narobe Zanima me kako bi lahko pi enoletnikih pomagali, da bi nekako povezali otroke s starši? Kaj bi lahko skupaj počeli? S čim bi jih razveselila če bi jim pripravila za skupno rabo v vrtcu. Pri 4 letnikih sem jim zašila predpasnike in zdaj veselo "kuhajo". Za njih sem razmišljala če bi jim kaka semena tud zrihtali da bi lahko sadili, se mi že zdijo dovolj veliki.,... Pri malih pa nimam ideje. Glavna predstavnica sveta staršev ni nič aktivna, pa se mi zdi škoda. Mi lahko katera mal namigne kake fletne ideje. Al sem preveč vsiljiva?
< Sporočilo je popravil UnderEja -- 1.3.2007 22:11:36 >
|
|
RE: vzgojiteljice&pomočnice na pomoč 1.3.2007 11:39:39
|
|
|
|
lex
|
Tudi malčki palčki radi kuhajo. Lahko pa jim pripravite prazne plastenke (se umijejo in posušijo - najboljše so od vode) in daste vanje različne stvari (riž, čičerika, pesek, kamenčki, ....... Se dobro zlepijo pokrovčki gor in vola tudi oni imajo pravo kuhinjo. Pa tudi ta majhni lahko pomagajo rožice sadit. Zakaj ne? Oni bodo glavni tam zraven, mamice bodo pa pomagale. Ali pa jim sešijete povštrčke, s starši jih porišete (z flumastri), potem jih napolnite s polnilom - filc(ne tlačit vsega not ampak je treba razcufat na dorobne koščke - znajo sami prav fino) in potem mami samo tisti mali košček zašije. Dobro jih je prej polikat, ko se nariše, da flumastri ne gredo dol. Me smo pozabile in so 14 dni hodili ko indijanci okoli .
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?