čenča84
|
Jaz pa mislim, da je tole čist super seznam Sama v kratkem tudi pričakujem prvega otroka in sva z mojim vse to in še malo več nabavila Lahko, da bo kakšna stvar čisto nepotrebna, vendar mi je vseeno boljš imeti na zalogi kot pa da mojga potem pošiljam npr. po nastavke za dojenje, se bi revežu zrolal k sploh ne bi vedel, kaj kupit. Od tistih dodatnih 6€ pa tud ne bova obubožala. Še bolj slaba pa mi je, da bi sama takoj, ko pridem iz porodnišnice, po štacunah letala... Tko da, nama se je zdela boljša možnost, da že vnaprej vse kupiva in če ne bova potem vsega rabila, nič hudega, verjetno pa itak ne bova pri enem otroku ostala, se bo mogoče pa kdaj v prihodnosti porabilo. Midva sva vnaprej kupila tudi Angelcare senzor dihanja, črpalko, grelec, sterilizator, posteljico (čeprav bo otrok na začetku spal v košku), igralno podlogo, flaške in dude (čeprav jih morda ne bomo rabili), nastavke za bradavice, štorkljo, kengurujčka, itd. Vsaka naj odloča po svoji vesti, kaj se ji zdi smiselno kupovati vnaprej in česa ne, in vsaka bo svojega otročička po svoje handlala, zato se mi zdijo pripombe, kaj je potrebno in kaj čisto nepotrebno, nevmesne, saj bo ena mamica potrebovala nekaj, česar druga sploh ne bo in obratno. Sicer pa, zakaj bi morale nakupovati samo tisto, kar je najbolj potrebno, kakšno zadevico lahko kupimo tudi zaradi sebe in ker nam je všeč, a ne?
|