Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Naš mali ima smisel za glasbo 10.10.2005 17:09:37
|
|
|
|
Maxica
|
Sem res ponosna na našega korenjaka, tako da moram to prav z vami deliti. Midva z možem nimava ne vem kakšnega posluha ali pa smisla za glasbo, ritem, ples..., priznam, zato v tej smeri kr malo zanemarjava tudi našega otročka. Vsake toliko časa se že spomnim, pa dam gor CD s kakšnimi otroškimi pesmicami, potem pa spet traja, da se nanje spomnim. Zadnjič pa gledava z možem , kako je šel do igrače, ki se potegne za vrvico in potem zaigra pesmico Mojster Jaka, in začne plesati oz. se začne nekako prestopati čisto v ritmu. Potem zadnjič pa sedi v stolčku za hranjenje, radio sem pa imela bolj naglas, vrtela se je pa ena pesem, bolj v techno stilu. In začne z glavo migat sem in tja, spet čisto v ritmu. Danes pa po TV gledava TLP, kjer je nastopala rap skupina Kocka, in poglej ga, zlomka, mi začne otrok rapat, in se prestopat. Spet čisto v ritmu. Tako da zdaj vidim, da bo prav treba ta njegov talent nadgrajevat. Sam ne vem, po kom bi ta talent imel, hehe. Poštarju ?!
|
|
RE: Naš mali ima smisel za glasbo 10.10.2005 17:23:53
|
|
|
|
total
|
Ja Maxica,naš tud to počne že neki časa,ne glede kje smo začne plesat,zglavo majat in prav pleše,kak je to lepo a ne? Midva z dragim imava oba rada muziko,še posebaj jaz ko sem se z plesom ukvarjala,tako da tud naš Nik to obožuje
|
|
|
|
RE: Naš mali ima smisel za glasbo 11.10.2005 7:16:15
|
|
|
|
SaaS
|
No, imate pravega malega plesalca. Tudi naš obožuje glasbo. Sploh še ne hodi (11m) ampak kar sede pleše. Ko dam cd gor, se začne smejat potem pa ziba trup naprej in nazaj. Pa rito vsake toliko malo privzdigne. Zdaj pleše že čisto na vsak zvok, ko igrača zaigra melodijo, ko gledava tv npr. špica od dnevnika, vsaka reklama z muziko.. A niso prav luštni, ko imajo ene take fore?
|
|
|
|
RE: Naš mali ima smisel za glasbo 11.10.2005 13:41:00
|
|
|
|
Pupica
|
U pol pa morte kaj k nam na obisk pridt. Zdej ko že oba hodita se bosta lahko zavrtela. Naša skoz poplesuje. Je kot čebelica Max!!!!
|
|
|
|
RE: Naš mali ima smisel za glasbo 11.10.2005 21:43:58
|
|
|
|
elizabeta p
|
Moj tud ful rad muziko posluša. Zjutraj se še zbudi ne dobr pa že hoče poslušat. Zvečer po pravljici mu muram obvezno dati še Cd noter. Pa čez dan se ponavadi tud še spomne, da bi rad poslušal. Pa pleše. Skače z ene noge na drugo in skače, pa pravi da pleše. V 199 SIT smo eno plastično flavto kupil in zdaj še na tisto piska.
|
|
|
|
RE: Naš mali ima smisel za glasbo 12.10.2005 19:45:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo tudi navdušenca nad glasbo. Ni važno, kje jo sliši..ali po radiu ali v avtu, v trgovini..kjerkoli...začne migat z ritko in glavco Je tkooooo prisrčen Pa ful ma rad ropotuljice in bobne....
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?