|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naš bebi je lenušček!
18.3.2005 14:30:46   
Jessy
Jutri bo 1 teden, ko sem prvič začutila njegove gibe. Seveda sem skakala od veselja, ampak zdaj sem pa spet razočarana. Ta naš :duda: je en velik lenuh. Tako malo pomiga, da je kar hudo. Mine tudi dva dni, ko ga nič ne čutim.
Je pa res, da je mamica zvečer zelo utrujena in ko dobi vodoravni položaj, je zmanjka v trenutku, tako da ni časa, da bi bila pozorna na večerne gibe, ko se umirim.

Ima še katera podobne "težave" oz. skrbi?

Lep sončen dan še naprej!

Jessy (20t)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Naš bebi je lenušček!
18.3.2005 14:41:53   
Romcka
halo...moja pupika pa je kaki dan totalna fuzbalerka...pol pa kaki dan nic...to je sele 'panika'..samo kmalu zacne spet ker trenirat:)
R:roza:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Naš bebi je lenušček!
18.3.2005 14:43:42   
Tricia
Nič bat´! Jst sem ga prvič začutila v 22 tednu in to v enem dnevu dvakrat (t.i. razpok mehurčka) in potem nič cela 2 tedna al še kaj več. Tudi meni se je zdelo malo čudno, a ne vpraši kaj mi dela zdaj v trebuhu ta moj bišk .:sloncek::sloncek::sloncek:

Lep pozdrav

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Naš bebi je lenušček!
18.3.2005 15:01:27   
ZARA
oj Jessy...se ena lehuhinja - Zara!!
Men se zdi da je 80% nosecnosti prespala...se kadar me je brcala je blo nezno,samo ene parkrat da se res spomnim da me je res zbrcala,hihi...se na koncu nisem nikol prestela 10 gibov na dan,pa je blo vedno vse OK!!

lp

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Naš bebi je lenušček!
18.3.2005 15:07:46   
Jessy
Veš, Zara, da sem prav razmišljala, če je mogoče tudi naš bebi :roza:, ker je tako umirjen. Se mi zdi, da so fantje bolj ravbarski. Morda se pa motim.
Važno, da bo vse OK. Bi pa rada vsaj vsak dan malce začutila, da kaj miga.
Očitno bo po očiju, ki tudi rad spančka. ;)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Naš bebi je lenušček!
18.3.2005 15:15:10   
Tricia
Opa! Da so punčke bolj mirne? Meni je G 2x potrdila da bomo imeli punčko.:zmeden:
Mogoče pa G ne vidi prav!8) Ali pa bo res punčka in bo trenirala boks.;););)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Naš bebi je lenušček!
18.3.2005 15:19:13   
ZARA
...mogoce Jessy...jst nisem nikol vprasala,pa sem bla skoz 100% da bo puncka,ceprav so mi vsi napovedal fanta...in tud to nezno brcanje me je full prepricalo...ti sam bod dobre volje...ko bo zunej bo zihr zaspanec...Zara se zdej veliko spi...:muca:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Naš bebi je lenušček!
18.3.2005 15:35:56   
tjaga
Hu, naša frčafela je bla prava fuzbalerka. Če bo kdaj v Sloveniji ženska nogometna reprezentanca, potem mam jaz eno fajn natrenirano za desno krilo :)-:)-:)-

:kava::kuza::kava::kuza:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Naš bebi je lenušček!
18.3.2005 16:53:42   
pravljica
pri meni, odkar sem ga prvič začutila, ni preteklo več časa, da bi bil miren...se mi zdi da non stop nekaj miga, enkrat bol drugič manj...kot da nič ne spi :zmeden:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Naš bebi je lenušček!
18.3.2005 19:52:22   
Meceno
Moja beba je tudi taki lenuhček , saj ga čutim , ni kaj , samo moram priznati , da me je zvečer bolj brcnila v 18.tednu kot sedaj v 22.tem .
Ga pa čutim v tem tednu ko kaj počnem nap. sedaj za računalnikom , med likanjem ... , v glavnem ne med nekim urnim delom .

Lp vsem :nosecka::nosecka::nosecka:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Naš bebi je lenušček!
19.3.2005 6:57:59   
Arwen
Naš :modri: je tudi pravi žogobrc, tako da me včasih prav grozno zaboli v ledvicah ali pa v mehurju. Nimam pojma, ali to bitje sploh kaj spi:zmeden2:. Lp, T.35t

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?