|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Načtovanje otrok
26.5.2008 11:09:59   
Anonimen
Zanima me, ko se par odloči za bejbiko. Kolikokrat seksate ? Vsak dan ? 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Načtovanje otrok
26.5.2008 11:15:30   
dojenč
pozdravljena anomimna-poglej tako ti bom rekla.
ce načrtujeta otroka, sploh ni pomembno ali seksata vsak dan ali ne lahko si pomagaš s plodnim kolendarjem, po njem vidiš katere dni si najbolj plodna, so pa se drugi dejavniki, na katere moraš biti pozorna preden zanosiš.recimo folno kislino, zacni jemati pred zanositvijo,in pa se mi zdi da je pri načrtovanju otrok zelo pomembno psihicno stanje.po lastnih izkušnjah:vedno sem se obremenjevala s tem ali bom zanosla ali ne, po vsakem spolnem odnosu, sem bila dvoumna,zato manj se obremenjuješ,in sekiraš, s tem prej zanosišuser posted image  pa srečno

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.5.2008 11:30:22   
Anonimen
Dojenč hvala lepa, full si prijazna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.5.2008 11:36:53   
Anonimen
Moj nasvet:
Čim manj načrtovat pa čimbolj uživat. Ker najhujš je ko se po enmu letu al pa še več zbudiš, pa ugotoviš da se ti življenje sam okoli zanositve vrti.
Uživajta, seksajta ko vama paše, rada se mejta....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.5.2008 12:04:30   
srki
Se strinjam s Karin. Midva sva se za oba načrtno odločila. Ampak to ni bilo zdaj to, da bi si zadala, da pa moram v čimkrajšem roku zanosti. Pač, sva si rekla, zdaj bi bil pa kar že čas, da se odločiva, skratka, to je bilo vse tako sproščeno. In ne, nisva seksala vsak dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.5.2008 12:58:43   
Anonimen
karin ima prav. Samo verjamem pa, da ti čist vedno po user posted image  pade na pamet, kaj pa če je ratalo??

Pa potem kak teden pred M, avtomatsko iščeš znake, razmišljaš..

Pač psiha. Itak je pa najboljše se ne obremenjevat.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.5.2008 13:00:25   
jerikou
midva ko sva v glavi sprejela odločitev, da zdej pa če se zgodi se zgodi sva bila pripravljena za bebiko. Nisva posebej kaj načrtovala. Sva se hecala, da ga bova podarila meni za rojstni dan (septembra) ali pa njemu (oktobra) in evo oktobra postajamo družinica. Nisva prav načrtno sexala tudi ne vsak dan (bi postalo res vse na silo, to pa nisva želela) malo sva pogledala kdaj bi lahko bili plodni dnevi in evo v ta druge je ratalo...Misli, da če sta mlada, zdrava lepo stopita v akcijo in se sploh ne obremenjujta kot so že predhodnice svetovale. Mislim, da je čas za skrb šele po kakem letu nezanositve.
Veselo na delo...............
Lp J.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.5.2008 14:44:27   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Se strinjam s Karin. Midva sva se za oba načrtno odločila. Ampak to ni bilo zdaj to, da bi si zadala, da pa moram v čimkrajšem roku zanosti. Pač, sva si rekla, zdaj bi bil pa kar že čas, da se odločiva, skratka, to je bilo vse tako sproščeno. In ne, nisva seksala vsak dan.

Se strinjam. Tudi mi2 sva se za user posted image načrtno odločila. Nisva pa točno planirala, kdaj mora uspet. Rekla sva, ko bo bo, mlada sva, časa je dost. Nekako sva dejala le to, da si želima otroka v 2009. No, zgodilo se je to, da sem zanosila v prvo in tako ga dobiva že za božič 2008.
Tudi mi2 nisva seksala vsak dan, niti planirala kdaj bova. Pač sma, ko nama je pasalo.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.5.2008 21:25:38   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zanima me, ko se par odloči za bejbiko. Kolikokrat seksate ? Vsak dan ? 

Obvezno, pa ne sam enkrat user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?