nita
|
Joj, kako se tu hitro strani obračajo. Se mi je začelo dogajat, da tu na RR nič drugega ne uspem prebrat, kot naše sončke. Zelo ste(smo) pridne - preberem, napišem in že moram it in me ni do naslednjič, ko je pod našimi sončki spet veliko za prebrat. In se vrti in vrti in tako sploh ne vem, kaj se kje drugje dogaja, kera je na novo noseča, kera je rodila, ... Je pa tut res, da imam zelo zanimivo delo, ki ga z veseljem opravljam in se tako z lahkoto odpovem čemu drugemu...:bravo::rozica::bravo:. LU, čestitam za taaakoooo dooooolgooooo spanje. Nam ne rata več kot 5 ur, ampak smo s tem tudi zelo zadovoljni. Zdej jo pa že dve noči neki ful muči. Verjetno jo zvija, ampak ker spi in se to začne dogajet med spanjem, se ne zbudi. Zgleda pa takole : blago renčanje, kašlanje, zaletavanje, kriljenje z rokami in nogami, občasno kakšen jokec...in potem olajšajoče kaknje in punkanje. To traja nekje eno uro, potem se pa zbudi, ker je lačna. Seveda jo prvo previjem, ker je plenica čist polna. Do zdej tega ni počela. Mi je tak hudo, ko jo poslušam, ampak jo rajš pusitlm, da spi, ker če bi jo v tem zbudila, bi verjetno začela jokat. A je možmo, da se sploh ne zaveda, da jo zvija in zato kr spi???:zmeden: MINA1, vem kako je s krči. Naša jih je tut mela nekje do 5 tedna zelo intenzivne, zdej jo še šraufa, ampak je velik, velik boljš. A ji daješ kake kapljice? Aja, punce, kdaj ste začele devat svojim sončkom čaj in kakšnega? Jaz sem začela počasa prakticirat, pa sploh ne vem, če je potrebno. Kupli smo komarčkovega od Hippota. DOLINA, jaz sem Eli že ful velikokrat postrigla nohtke, ji ful rastejo. Seveda drugač ne gre, kot v spanju :)-. Naša Ela spi ponoči v svoji postelji, zjutraj se pride pocartat k nam v posteljo, čez dan pa spi večinoma le na rokah ali pa v vozičku. Ko se pa pelje v avtu - to je pa sploh zakon za spat :)-. Danes smo ble pa cel dopoldne pri babici na obisku (in kosilu :bravo:), ker je bil ati v nočni in smo ga pustile v miru spat. Je bla bolj pridna kot je ponavadi doma. Jaz ne vem, če ji bolj paše luft, al kaj?:)-:)- Tolk za enkrat, mal cajta je še ostal, grem prečekirat še druge teme. Lep pozdravček od Anite in Ele :rozica::rozica::rozica:
|