Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Naš najmlajši mora h kirurgu 24.11.2011 22:18:26
|
|
|
|
Kerensa*
|
Takšne odstranitve opravljajo na dnevni kliniki oz. v dnevni ambulanti, kjer naročanja ni, ampak gre po principu "kdor prej pride, prej melje". Poliklinika se odpre ob 7-ih zjutraj, ljudi pa začnejo spuščati noter ob 6:45 - kar pomeni, da bodita takrat tam, če ne želita kampirati v čakalnici do nadaljnjega. Napotnico pokaži na informacijah v pritličju, pri vhodu in točno ti bodo povedali, kam morata iti. Tega sicer ne vem, ampak zna biti, da je za tako majhne otroke ločen oddelek.
|
|
|
|
RE: Naš najmlajši mora h kirurgu 24.11.2011 22:19:00
|
|
|
|
3jesončki
|
pomoje gresta na splošno kirurgijo na polikliniki v pritličju. tja prideš brez naročanja in si navadno operiran še isti dan. predlagam pa, da ne hodiš pred 12. uro, ker je nora gužva.
|
|
|
|
RE: Naš najmlajši mora h kirurgu 24.11.2011 22:21:13
|
|
|
|
enea
|
po moje pa tako male otročke naprej vzamejo, še posebej če mami doji,.. če ne, se pa izgovori na to da moraš potem ko se bo mali zbudil še dojit,..
|
|
|
|
RE: Naš najmlajši mora h kirurgu 24.11.2011 22:22:12
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
O hvala za hitra odgovora!! Hm, no, baje te s tako majhnim vzamejo naprej, je rekla sestra .. UPAM.
|
|
RE: Naš najmlajši mora h kirurgu 24.11.2011 22:23:08
|
|
|
|
Kerensa*
|
Nujne primere vedno in povsod vzamejo preko vrste. In če enomesečni otrok v dnevni ambulanti Poliklinike ni nujni primer... potem pa tudi ne vem, kdo je.
|
|
|
|
RE: Naš najmlajši mora h kirurgu 24.11.2011 22:23:18
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: enea po moje pa tako male otročke naprej vzamejo, še posebej če mami doji,.. če ne, se pa izgovori na to da moraš potem ko se bo mali zbudil še dojit,.. Mal si me prehitela
|
|
RE: Naš najmlajši mora h kirurgu 24.11.2011 22:23:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Če imaš napotnico, potem jutri kar tja, ker take nujne zadeve koj sprejmejo ... za vsak slučaj vzemi kaj za čez noč s seboj (če bosta slučajno tam ostala ... čeprav jaz nisem ... mogoče je pa pri dojenčkih kaj drugače), potem greš v pritličju na informacije, pokažeš napotnice in te bodo točno napotili na pravi oddelek.
|
|
|
|
RE: Naš najmlajši mora h kirurgu 24.11.2011 22:34:23
|
|
|
|
enea
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj IZVIRNO SPOROČILO: enea po moje pa tako male otročke naprej vzamejo, še posebej če mami doji,.. če ne, se pa izgovori na to da moraš potem ko se bo mali zbudil še dojit,.. Mal si me prehitela ja, za celih 59 sek. sej bo,..
|
|
|
|
RE: Naš najmlajši mora h kirurgu 25.11.2011 20:09:58
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Zagotovo te vzamejo naprej! Vzamejo tudi mamo samo (mislim, če je z mamo kaj narobe), ki doji. Samo ne šparaj jezika. Pa srečno! (in čestitke )
|
|
RE: Naš najmlajši mora h kirurgu 25.11.2011 20:27:23
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
O K_a_t_i hvala. Ja, smo zrihtali. Sem prišla ob 8h, vrsta do parkirne hiše, ampak sva bila prva na vrsti. Mi sploh ni bilo treba težit, čist samoumevno je bilo, da greva naprej. Vseh 482901 čakajočih na hodniku me je grdo gledalo, heh. Je šlo hitro in vsi dohtarji & co. FUL prijazni, res. Jih moram pohvalit. Mali je dobil narkozo in so mu bulico porezali, zdaj sam upam, da se kej ne vname naknadno, ker je tik ob ritki in valda je vsakič vse pokakano. Se trudim prevezovat maksimalno, ampak ne moreš. Jutri mava kontrolo pri dežurnem in v pond. pri naši P. Skratka, fajn izkušnja, kolikor je v okoliščinah sploh lahko.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?