|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NUK nastavki za dojenje iz lateksa
13.11.2009 14:36:15   
Suzikaa
A mogoče ve katera kje jih je možno za dobit? Nima ne BC, Pikapolonica in lekarne pri nas (Ormož,Ptuj,Ljutomer). Ve mogoče katera če jih imajo 100% kje v Ljubljani ali pa v Mariboru?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NUK nastavki za dojenje iz lateksa
13.11.2009 16:03:45   
rožca26
V Muellerju jih majo zagotovo. Drgač pa v Lj. dobiš te nastavke tudi v BC

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Suzikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.11.2009 16:04:52   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

V Muellerju jih majo zagotovo. Drgač pa v Lj. dobiš te nastavke tudi v BC

Joj, sm se zmotla. Jest sm govorila o cuclju. Sorči. Za tvoje vpr. pa ne vem. Mislim,da sedaj obstajajo samo silikonski.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.11.2009 18:05:55   
pikica13
V Mariboru jih imajo v lekarneh (Mariborske lekarne, za privatne pa ne vem)! 100% sem jih videla v lekarni v Evroparku.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.11.2009 9:45:42   
Suzikaa
Hvala, bomo šli v Maribor. Imam tudi silikonske od aventa ampak jih noče, so ji pregladki al kaj jaz vem. Tako je huda ko ji dam silikonskega, da je nočem mantrat z njim. In ti lateksovi nastavki so pri nas za dobit  Amerika! Katastrofa, zaračunat pa so jih znali,ko so jih imeli user posted image . V Avstriji sem jih našla na netu za 3€ ceneje,samo jih ne pošiljajo v Slo. Škodauser posted image

(odgovor članu pikica13)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.11.2009 21:58:01   
eva Ana
Jaz sem jih kupila v Slovenski Bistrici v Pikapolonici!

(odgovor članu Suzikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.11.2009 14:16:49   
Suzikaa
Pa nama je uspelo brez nastavkov! Če pa bom imela spet preveč ranjene bradavice pa bom šla v slovensko bistrico al pa v Maribor. Hvala za info! 

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?