Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NUJNO POTREBUJEMO ZAČASNO POMOČ 4.9.2008 9:51:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Če nebi imela službe.....
|
|
|
|
RE: NUJNO POTREBUJEMO ZAČASNO POMOČ 4.9.2008 12:30:59
|
|
|
|
ursa30
|
V JAREK ODVRŽENIH MAČJIH PIKCEV. na bruhanje mi gre, da taki ljudje sploh obstajajo...
|
|
|
|
RE: NUJNO POTREBUJEMO ZAČASNO POMOČ 4.9.2008 12:36:22
|
|
|
|
Anneda
|
Pred približno mesecem dni sem ravno tako našla dva v smeti odvržena mucka, ampak sta bila k sreči večja, stara okoli meseca. In smo se kar namatrali, da sta preživela. Pri tako majhnih muckih, pri novorojenčkih, pa je zelo delikatna zadeva, ker niti mleziva niso dobili. Bistveno za preživetje je hranjenje na 2 uri s prilagojenim mačjim mlekom, stalna toplota (najbolje termofor in čez kakšno pliš oblačilo, ki je še najbolj podobno dlaki mamice) ter masiranje trebuščka, sp. organov in zadnjika. Največkrat ljudje pozabijo ravno na to zadnje, ki je nujno za izločanje blata in urina, katerega izločanja še ne morejo sami stimulirati. Glede pomoči pri skrbi za mucke pa se morda obrni na študentsko stran veterinarjev in pa zootehnikov, mogoče se tam najde kak ljubitelj živali. Zdaj imajo še en mesec počitnic in bi se verjeno ravno izšlo. Potem bodo večji in bo hranjenje lahko manj pogosto. Če preživijo pa te potem čaka nova, še bolj trnova pot to je ODDAJA. Upam, da vam uspe. Srečno!
|
|
|
|
RE: NUJNO POTREBUJEMO ZAČASNO POMOČ 4.9.2008 13:04:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 V JAREK ODVRŽENIH MAČJIH PIKCEV. na bruhanje mi gre, da taki ljudje sploh obstajajo... Mojadva (pa še bratce in sestrce) so najdli v kranju pred cerkvijo v škatli, tud čist micene Izmečki človeški
|
|
|
|
RE: NUJNO POTREBUJEMO ZAČASNO POMOČ 4.9.2008 13:34:33
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 V JAREK ODVRŽENIH MAČJIH PIKCEV. na bruhanje mi gre, da taki ljudje sploh obstajajo... Mojadva (pa še bratce in sestrce) so najdli v kranju pred cerkvijo v škatli, tud čist micene Izmečki človeški taka goveda od ljudi se sploh roditi ne bi smela... tudi mi imamo mucko že 5 let, ki se je k nam zatekla. en se jo je očitno naveličal in jo zavrgel...mah nimam besed za take ljudi..čeprav ta beseda za njih ni primerna..
|
|
|
|
RE: NUJNO POTREBUJEMO ZAČASNO POMOČ 4.9.2008 13:46:00
|
|
|
|
Anneda
|
Čedalje več takih izmečkov človeških hodi po tem svetu. Jest sem včasih tako obupana in žalostna, ko pomislim na to. Pa tudi to mi ni nikoli šlo v glavo, kako lahko lastniki in država gledajo da se živali množijo in nič ne naredijo (sterelizacija, kastracija). Potem pa je na svetu toliko nedolžnih, odvrženih živalic. In dokler se to mišljenje ne bo spremenilo, ne bo nič bolje. V nekaterih drugih državah je to zakonsko urejeno.
|
|
|
|
RE: NUJNO POTREBUJEMO ZAČASNO POMOČ 4.9.2008 14:00:51
|
|
|
|
ursa30
|
se žal strinjam..pri nas so še vedno prenizke kazni oz jih sploh ni... tudi tega ne zastopim, da ima človek psa privezanega na en meter verige, pa mu nihče nič ne more, ker zakon tega ne določa, koliko more imeti pes dolgo verigo.. tudi meni gre na jok ko vidim oz slišim, kaj ljudje počnejo s temi nedolžnimi bitjeci.. upam, da se bo za mucke našel skrbnik.. jaz imam prvič premalo časa, doma imam že psa, par dni nazaj sem pa še dva pagagajčka posvojila, ker je od fanta svak slabo oz sploh ni skrbel za njiju fanta sem komaj prepričala, da sem ju vzela.. on ima sicer rad živali, ampak jaz bi doma imela najraje cel živalski vrt.. če bi mu pa omenila, da domov prinesem še 5 muckov..bi ga pa verjetno kap.. naj povem še to, da živim jaz pri njemu, če bi bilo obratno..ne bi imel veliko besede pri tem držim pesti za mucke...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?