|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NUJNO RABM ENO PROŠNJO
30.5.2005 12:10:49   
anadejka
Res,k mam že poln kufr te moje službe.pred 4 leti smo bili v prisilni poravnavi,ta se je iztekla.Danes pa sem izvedela da smo od petka že v drugi prisilni poravnavi.:hudicek::grrr::hudicek::grrr:Hudiča ne morm si privoščt da 18.ne bi dobila plače ker imam preveč pufov in kredit za plačat,pa še zidamo doma,pa še poroko imam sept.
Nujno rabm novo službo!!!!Dost mam tega da se bojim za jutrišnji dan!!!

Zato vas vse lepo prosim če imate spisano kšno prošnjo če bi mi jo lahk poslale na mail ( anadejka@yahoo.com),al pa kr v nabiralnik.Ker že 10 let nism pisala prošnje in sem mal aut zdele.sam to vem da se ne grem več te službe in hočm novo!!!

Hvala že vnaprej in LP

PS....neb se pa branila tut kšne ponudbe za službo,če kera ve;)

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NUJNO RABM ENO PROŠNJO
30.5.2005 12:13:58   
AnBan
Sem ti pisala na privat!

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   NUJNO RABM ENO PROŠNJO
30.5.2005 12:20:51   
*Neja*
Dobiš na mail eno hudo prijavo... danes se ne reče več prošnja, ampak a) prijava na delovno mesto, če je bilo le-to razpisano ali b) povpraševanje, če k'r tko pišeš (da recimo niso imeli zunaj kakšnega razpisa).

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   NUJNO RABM ENO PROŠNJO
30.5.2005 12:22:28   
anadejka
uuuuu...hvala vam punce...:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   NUJNO RABM ENO PROŠNJO
30.5.2005 12:25:34   
JASNA D
No, pa naj še jaz svoj piskrček pristavim. Tudi jaz si moram poiskat službo, ker so mi zaradi dece dali knjigo. Če je katera toliko prijazna, pa mi jo pošlje na privat, bi bila zelooooo hvaležna. Tudi jaz ne vem, kako se dandanašnji pišejo takele zadeve.

Jasna

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   NUJNO RABM ENO PROŠNJO
30.5.2005 12:45:29   
tesa
Punce tut men prosim:bravo: Službo sicer imam, ampak vedno se je treba grebst za boljšo.
Andrejka tep pa pošiljam moj vzorec.
Oglase pa spremljaj:
http://www.mojedelo.com/portal/

http://www.zaposlitev.net/
http://www.ess.gov.si/

Pa obilo uspeha!
Lp:miska:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   NUJNO RABM ENO PROŠNJO
30.5.2005 13:52:19   
lacoste7
dodajam še: www.adecco.si, moj fant tam dela in pravi, da vedno iščejo nove kadre za različne naročnike.

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   NUJNO RABM ENO PROŠNJO
30.5.2005 19:25:57   
gamini

AnBan in MATEJA_K please, a lahko tud men pošljeta eno fulll dobro prošnjo oz. prijavo...
Na: pajcevina@gmail.com

Hvala:bravo::rozica:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?