|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NUJNO POTREBUJEM POMOČ
5.6.2006 15:17:40   
Anonimen
Ta mesec sva s fantom imela redne spolne odnose saj si želiva naraščaj. Imela sem vse znake nosečnosti: kovinski okus v ustih, boleče prsi, močan apetit. Pa vendar sem dobila menstruacijo ali to pomeni da nisem noseča ali pa možnost vseeno obstaja? Hvala vsem za odgovor in upam da ve tudi kmalu ugledateuser posted image user posted image .
lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NUJNO POTREBUJEM POMOČ
5.6.2006 15:19:56   
StBarbara
Ja če si dobila menstruacijo, po mojem mnenju nisi noseča user posted image  

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.6.2006 15:22:36   
Anonimen
aha.Ker velikokrat sem zasledilada izostanek menstruacije ni glaven znak za nosečnost ampak boleče prsi. Moja sestra je kljub menstruaciji bila noseča.

(odgovor članu StBarbara)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.6.2006 15:24:13   
Anonimen
aha. velikokrat sem namreč zasledila da izostanek menstruacije ni pogoj za nosečnost ampak boleče prsi. Moja sestra je kljub menstruciji bila noseča.

(odgovor članu StBarbara)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.6.2006 15:36:44   
StBarbara

Ker velikokrat sem zasledilada izostanek menstruacije ni glaven znak za nosečnost ampak boleče prsi.
IZVIRNO SPOROČILO: nestrpna

Ne vem, mene prsi velikokrat bolijo preden dobim menstruacijo. Saj pri meni je bilo tako, da ko sem zanosila nisem imela menstruacije, imela sem le neko manjšo krvavitev, ki pa jo ne gre enačit z menstruacijo.

ja najbolš, da narediš test, pa boš vidla ...

< Sporočilo je popravil StBarbara -- 5.6.2006 15:39:37 >

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.6.2006 15:47:54   
Anonimen
Možnost obstaja. Lahko si noseča in dobiš "šibko" obliko menstruacije. Tako nekak, ne vem pa, kako se temu strokovno reče.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.6.2006 16:51:02   
ziva_
tudi pri meni je bilo tako... prva 2 meseca sem imela sibko menstruacijo, pa sem bla noseca. drzim pesti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?