Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
NUJNO NUJNO PUNCE POMOČ RABIM........LJUBLJANA 5.5.2005 13:42:40
|
|
|
|
Mina1
|
Naj pokliče v Bežigrajski dvor k dr. Vinku Jeričeviču, ampak bo morala samoplačniško, ker ne sprejema več. je pa drugače super G. Še telefon: 43 64 300. pa-pa Mina1
|
|
|
|
NUJNO NUJNO PUNCE POMOČ RABIM........LJUBLJANA 5.5.2005 13:50:19
|
|
|
|
sugar
|
Živ Mina 1 Kaj pa kakšen k ma koncesijo? pozdravček sugar
|
|
|
|
NUJNO NUJNO PUNCE POMOČ RABIM........LJUBLJANA 5.5.2005 14:09:21
|
|
|
|
Klara-5
|
jaz hodimk dr. Cerarju, menda da ni vedno prav prijazen, ampak jaz nimam nobenih slabih izkušenj z njim. Dela v leonišču ali porodnišnici,kjer ima tudi ambulanto za rizične nosečnosti. v prvi nosečnosti je bil ful prijazen, če me je kaj skrbelo, je pogledal, če je vse v redu in me pomiril... je pa res malo občutljiv na jamrajoče nosečnice, to sem pa že vidla, mu kar fris skup potegne... lp
|
|
|
|
NUJNO NUJNO PUNCE POMOČ RABIM........LJUBLJANA 5.5.2005 14:19:47
|
|
|
|
Nannn
|
ti bom na mail napisala...
|
|
|
|
NUJNO NUJNO PUNCE POMOČ RABIM........LJUBLJANA 5.5.2005 15:38:20
|
|
|
|
Skorpija
|
Hojla Sugar, jaz ti lahko priporočim mojo, ki je zelo fajn - to je dr. Berginčeva, dela pa v Dravljah - zelo pozorna in natančna G. čau
|
|
|
| Stran: [1] |
Otroški vozičekpikpikiKoliko ste pripravljene odšteti za otroški voziček?do 400eur (
55%)
med 400 in 700eur (
30%)
med 700 in 1000eur (
10%)
več kot 1000eur (
5%)
Število vseh glasov: 100Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!