Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NUJNO NASVET - LJUBLJANČANKE 12.2.2010 8:50:48
|
|
|
|
TomTaylor
|
a govorilnih pa prestavit ne moreš?
|
|
RE: NUJNO NASVET - LJUBLJANČANKE 12.2.2010 9:01:13
|
|
|
|
janapan
|
žal ne...to je njen edini prost termin...pol gre pa na dopust. Ma sej ni panike bom že nekako ; )) Ponavadi se te reči vedno izidejo tako, da bom prišla pred faks in glih bo nekdo odpeljal in jaz bom lepo parkirala ; ))
|
|
|
|
RE: NUJNO NASVET - LJUBLJANČANKE 12.2.2010 9:03:19
|
|
|
|
mlinčka
|
Kaj pa če bi parkirala na Dolgem mostu in šla z busom, ki tam stoji (6-ko) do faksa? Te direkt pripelje. Po mojem še najmanj stresno .
|
|
RE: NUJNO NASVET - LJUBLJANČANKE 12.2.2010 9:03:38
|
|
|
|
NEVA-1
|
ceste so splužene, tako da ni panike, če imaš letne gume moraš imet zadost profila pa ketne in se lahko pelješ, saj se skor po obvoznici pripelješ do EF...
|
|
|
|
RE: NUJNO NASVET - LJUBLJANČANKE 12.2.2010 9:04:25
|
|
|
|
živa
|
Ceste, se mi zdi, so kopne, sploh glede na to, da so tudi pločniki kar ok spluženi (sem šla pa danes z vlakom ravno zaradi parkiranja ). Drugače pa jaz tam parkiram kar pred bloki ali malo naprej od AMZS-ja. Ampak po mojem boš prej dobila mesto v parkirni hiši (saj veš, da vsi šparamo ) kot pa pred bloki. Pa informativni so ponavadi kdaj? Ob 9h in 15h? Ali to ravno sovpade s tvojimi GU? Lp, živa
|
|
|
|
RE: NUJNO NASVET - LJUBLJANČANKE 12.2.2010 9:04:40
|
|
|
|
ksenija12
|
svetujem ti, da parkiraš na parkirišču na koncu tržaške ceste (zadnja postaja 6), potem pa vzameš taksi do fakultete, ali pa parkiraš na parkirišču na Železniški postaji, pa se s taksijem odpelješ do fakultete ali pa enostavno v garaži. Sicer je glede parkiranja obupno stanje, z letnimi gumami pa se mi sploh zdi nemogoče..
|
|
RE: NUJNO NASVET - LJUBLJANČANKE 12.2.2010 9:06:17
|
|
|
|
NEVA-1
|
za parking boš pa mal poiskala, ampak pomoje da bo do 12 že tahujši naval mimo, a niso običajno ti informativni bolj dop.
|
|
|
|
RE: NUJNO NASVET - LJUBLJANČANKE 12.2.2010 9:15:25
|
|
|
|
janapan
|
ja še najboljša rešitev se mi res zdi ta Dolgi most...sam si moram vzet 1 uro rezerve da pridem do EF ;).....se še spomnim cajtov ko sem študirala. Ma kaj ni zdej za buse neka kartica al kaj...al kako lahko to plačaš.....a na dolgem mostu to prodajajo al še lohk plačaš z dnarjem...
|
|
|
|
RE: NUJNO NASVET - LJUBLJANČANKE 12.2.2010 9:18:31
|
|
|
|
Kerensa*
|
Še lahko plačaš z gotovino. Ceste so sicer večinsko splužene, ampak stranske ulice in parkirišča so pa polna snega, katerega večinoma ne odvažajo, tako, da je parkirati umetnost. Avtobus št. 6 imaš res z Dolgega mosta do Ekonomske fakultete, v nasprotnem primeru, če boš šla pa vseeno z avtom, pa poskušaj parkirati na Dimičevi ulici (za EF) pri lokalu Žogica. Peš imaš potem 5 minut. Gneča je pa za znoret.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?