Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NUJNO - razbit termomoeter! 28.9.2006 10:05:38
|
|
|
|
dskubin
|
Ko smo bili mi mali, se je termometer večkrat razbil pri 2 divjakih. In nam je mami vedno pustila, da midva z bratom kroglice skupaj spraviva v eno veliko (s kartončki ali papirčki, ne z rokami). Hlapi? A tudi to je? No, kakorkoli, midva z bratom sva kljub temu oba zdrava.
|
|
|
|
RE: NUJNO! - razbit termomoeter! 28.9.2006 11:47:44
|
|
|
|
tulip
|
Uf, hvala...sem se ustrašila... pa fantek izgleda ok, tako da verjetno ni panike. Ima pa 13mes in se mi je to zgodilo prvič, tako da...
|
|
|
|
RE: NUJNO! - razbit termomoeter! 28.9.2006 12:18:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mislim, da tudi ni nič nevarno. Ga je pa menda zelo težko polovit nazaj.
|
|
|
|
RE: NUJNO - razbit termomoeter! 28.9.2006 12:22:30
|
|
|
|
lory05
|
Moja mama mi je povedala, da sem jaz pri enih 8 mesecih odgriznila špico termometra, tam, kje je živo srebro in sem ga v celoti požrla. Čez nekaj dni je bilo živo srebro v plenici, nisem se nič zastrupila, čisto nič ni bilo. Sicer ne bom trdila, da je z mano vse v redu, ampak to ni zaradi živega srebra
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Okrasitev za noč čarovnic: 9 idejPribližuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.