|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NUJNO - nenormalna krvavitev
5.9.2007 22:02:40   
Anonimen
Živjo!
Menstruacija mi je nekaj dni zamujala, nato sem jo dobila.
Danes je 4. dan kar jo imam in maloprej sem začela nenormalno krvaveti, iz mene sta prišla dva velika kosa krvi - v petih minutah sem bila premočena. Klicala sem v ZD in tam so mi rekli, naj se še malo opazujem, če ne bo bolje pa naj pridem v bolnico
Ali katera ve, kako naj ublažim krvavitev, s čim si lahko pomagam. Boli pa kot hudičuser posted image .

Hvala za odgovore!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NUJNO - nenormalna krvavitev
5.9.2007 22:03:15   
Anonimen
zna bit da si bla noseča in je tole spontani splav

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.9.2007 22:08:28   
Anonimen
Ne, sem naredila par testov medtem, ko mi je izostajala M, pa so bili negativni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.9.2007 22:11:28   
StBarbara
hm...pred dvema mesecema sem imela zgodnji spontani splav, pa je bilo podobno, kar močna krvavitev, malo večji kosi in bolečine...sam test je pa bil pozitiven pri meni.

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.9.2007 22:14:27   
Anonimen
A bi led pomagal zaustaviti krvavitev?

(odgovor članu StBarbara)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.9.2007 22:17:45   
belavrtnica
Led ne vem če je primeren, lahko se prehladiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.9.2007 22:22:27   
tinkamiška
Njbolje je, da miruješ, ampak, če imaš slab občutek pa pojdi raje v ZD...boljše, da veš, da je vse vredu, kot, da si v dvomih in bi mogoče res šlo kaj narobe...

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu belavrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.9.2007 22:50:03   
lindy
ja krvavitev ponavadi zaustavi led, položi si ga ne trebuh, mi je ravno zadnjič znanka razlagala, da so ji tako ustavli krvavitve po porodu!
Upam, da bo bolje...user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.9.2007 22:57:11   
Naja30
Jaz bi pa kar h zdravniku šla.

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.9.2007 2:30:36   
mojca345
no temu bi jaz rekla, malo močnejša menstruacija. poznam to. boli me ko hudič vsaki mesec in tudi mi gredo ven kosi strjene krvi.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.9.2007 8:48:04   
Shani
Lahko si imela polipe in je zaradi tega prišlo do nenadne krvavitve in tudi do večjih kosov, saj pri meni je bilo tako pred tremi meseci, da sem tretji dan M imela nenormalne krvavitve ter iz mene so padali tudi nenormalni kosi in razlaga je, da sem imela v maternici polipe. Meni se je potem umirilo 6 dan in od takrat sem imela zopet normalne M. Tudi meni je zamujala M 9 dni in sem delala teste pa nisem bila noseča ampak sem dobila hudo M.

Počivaj in počakaj če se ti ne bo umirilo pa pejd k zdravniku oz. pokliči svojo G in nej te pregleda v naslednjem cikluso če je maternica čista.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.9.2007 15:42:33   
Lamelca
Tudi pri nas imamo izkušnje z hudo krvavitvijo in s še hujšimi bolečinami. Moja G. mi je svetovala da naj, ko se mi začne Muser posted image , grem lepo v lekarno in naj kupim NAGLESIN-S, za začetek vzamem dva nato po potrebi po enga na 8-10 ur. In dekleta,da veste to se popolnoma obnese!
Prej nisem mogla tud na WC ne ker sem umirala od bolečin po NAGLESINU-S pa je dan tekel veliko lažje, morda celo za malenkost zmanša krvavitev, tako da je potem kakšen dan dlje vendar so super pa še brez recepta se jih da dobit!

Poskusite

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.9.2007 16:10:03   
marjana.r
jst sem imela kar pogosto tako user posted image in v lekarni so mi svetovali, da pijem čim več kalcija in mlečnih izdelkov, čimveč počivat ob takih "nalivih" in če ne drugo stari recept je tudi ta,da si stisneš sok limone in to popiješ...ampak brez dodajanja vode ali pa sladkorja. nato pa takoj leči in se user posted image malo umiri user posted image ....no vsaj jst sem tak dostikrat nardila.

čeprav kot pravijo druge, bi bilo dobro da greš do G. da pregleda, da ni prišlo do ss user posted image

(odgovor članu Lamelca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kaj pa seks v zrelejših letih?
Ko govorimo o varni, odgovorni in prijetni spolnosti, večinoma mislimo na mlajšo populacijo žensk in moških, ki naj bi b...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......