|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NUJNO:rjav izcedek pred porodom
9.3.2007 17:09:13   
KAURA
Pozdravljene!

Sedaj pa imam drugačen problem. Namreč danes sem bila na pregledu (39.teden) in mi je predlagal, da bi šla kar rodit, ker sem baje kar dosti odprta. Pa sem rekla, da ne. Rajši bi počakala svoje popadke itd. No, z zdravnikom sva se zmenila, da če se prej kaj ne zgodi, da pridem v ponedeljek rodit.

Kakšni dve uri po pregledu sem dobila rjav izcedek. Malce me skrbi zaradi tega: ali se je to odluščil takoimenovani čep ali je to zaradi pregleda ali pa je kaj drugega in da ne ogrožam otroka s tem, ko sedaj nič ne naredim?

Toliko vprašanj, ampak če pokličem v bolnišnico, me bodo takoj pošibali rodit.
To pa nočem še, ker je tudi dete malo čudno obrnjeno in mi je že dal vedeti, da bo porod daljši. Že prvič, ko sem rodila, je bilo dolgo in hudo.

Hvala vnaprej za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NUJNO:rjav izcedek pred porodom
9.3.2007 18:53:17   
Tipi
Lahko je od pregleda ali pa se ti je pričl luščiti čep. Jaz sem imela rjav izcedek, ker se mi je pričel luščiti čep. Je pa trajalo dva dni nato pa mi je odtekla voda.

lp

(odgovor članu KAURA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.3.2007 19:03:29   
karin412
Bodi mirna, če čutiš otroka in če sama čutiš, da bi še doma počakala, potem tako naredi. Če pa te je strah, pa pokliči, saj boš spet sama odločila, ali boš ostala doma, ali rodila. Saj lahko vprašaš, če je nujno, da bi morala tam ostati. Bodi kar pogumna in drugi porod bo sigurno lažji, ker imaš že kosti bolj fleksibilne.

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2007 8:02:18   
Tina26
Jaz pa na tvojem mestu nebi riskirala. Se ti zdi vredno ogrožati življenje dojenčka samo zato ker misliš da še nisi za rodit?
Če se ti je začel luščiti čep, te tudi v porodnišnici ne bodo kar pošibali, ampak te bodo verjetno pregledali in hospitalizirali, da vidijo kaj se dogaja. In če ni nič se bo tudi tam dalo zmenit da počakaš, če pa je že kaj potem pa je tako bolje da greš preverit.

Pa veliko sreče, in naj bo tako kot ti želiš :)

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.11.2012 14:41:33   
žanpaty
Ojla,

kako ste?

Jaz glede na to da sem že na koncu user posted image sem danes zjutraj opazila na vložku nitkasto rjavo sluz. Kaj to pomeni da se bo šlo kmalu rodit. 11.12. imam rok. Danes je otroček zelo miren. Včera je bil pa zelo živahen. Samo trebuh mi pa še nič ne otrdeva.

Koliko časa se to izloča?

(odgovor članu Tina26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.11.2012 15:05:25   
mateyka
jaz sem rodila en teden "po čepu", da tako rečem user posted image

(odgovor članu žanpaty)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.11.2012 15:55:21   
Andromeda
S tem čepom je tako, da se lahko odlušči samo par ur pred porodom, lahko pa tudi 1 teden ali še več prej... Meni se je v 1. nosečnosti odluščil v porodni sobi, 5 ur preden sem rodila, sem pa prej imela že konkretne popadke.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.11.2012 16:39:39   
žanpaty
a ta čep je drgač rjav, da nisem kaj zamuštrila. user posted image Pa a se v celoti odlušči al postopoma?

ker otročk še kr močno brca,trebuh nič trd....

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.11.2012 18:27:56   
.bina.
ojla...če nimaš pšopadkov in ti voda ne oddteka še počakaj...ko ti pa začne voda oddtekat pa le pojdi v porodnišnico...in nikar sama za volan... ;) pa vso srečo

(odgovor članu žanpaty)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.11.2012 20:40:42   
rozilu

IZVIRNO SPOROČILO: žanpaty

Ojla,

kako ste?

Jaz glede na to da sem že na koncu user posted image sem danes zjutraj opazila na vložku nitkasto rjavo sluz. Kaj to pomeni da se bo šlo kmalu rodit. 11.12. imam rok. Danes je otroček zelo miren. Včera je bil pa zelo živahen. Samo trebuh mi pa še nič ne otrdeva.

Koliko časa se to izloča?

Še ni panike, jaz sem tudi rodila kar nekaj dni po čepu (4 menda), tko da ni panike. Se mi je pa odluščil ko sem nekaj hitela...

(odgovor članu žanpaty)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?