|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NUJNO-4-urni delovnik!!!
20.3.2009 16:00:32   
barby78
Mene pa zanima,kakšne so prednosti ali slabosti 4-urnega delovnika,po izteku porodniške? (razen polovične plačeuser posted image )
Jaz sem sicer že začela delat (trenutno koristim še prisiljen dopust),pa ne vem ali se še lahko odločim za krajši del.čas?!
Ker je v podjetju trenutno kriza in jih odpuščajo,sem slišala,da bi bila to neke vrste zaščita pred odpustom,če se odločim za 4-urno delo.
A mogoče ve katera kaj o tem? Bi bila zelo hvaležna,če mi lahko pomagate.

Lp,Barby

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NUJNO-4-urni delovnik!!!
20.3.2009 22:45:11   
glen
V podjetju kjer sem zaposlena (mercator)zahtevajo da cca mes. pred iztekom porodniške daš vlogo oz. prošnjo za 4 urni delovnik.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.3.2009 11:15:04   
boni25
No jaz sem bila ze odločena da grem po 4 ure delam pa v trgovini.Pol sm pa klicala neki na socialno zarad tega in mi je rekla da naj fajn premislim če se mi splača.Glede nato da imam skor 300e kredita mi nebi zneslo.Pa kolkr sm jo razumela se ti to fajn pozna pri porodniski naslednji pa če gres recimo na bolnisko ko delas po 4 ure računaj da če dobis pol plače tm okol 300e pa da gres na bolnisko za cel mesec je to zelo malo.Tko sm jo jaz razumela mogoče sm jo narobe in sem se ustela da ne grem po 4 ure.Sam zdej sm tud v sluzbo sporočila da grem normaln delavnik.Kokr sm pol razmislala men to ne bi zneslo.Sam je skoda da si to spet lahko prvosčijo samo taki ki imajo dobro plačo.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.3.2009 15:42:35   
scorpiogirl
druge slabosti kot je (skoraj) pol manjša plača jst ne vidim user posted image pripada ti plačana cela malica, cel prevoz in cel regres (za regres nisem sigurna, ampak mislim, da tudi), ostalo je pa pač pol manjše. Če ti finančno (oziroma vama z možem) znese, potem priporočam, ker si več doma, več z otroki, ni treba bit mali cel dan v vrtcu, lahko tudi več narediš doma, ker si prej doma ... se mi zdi, da je precej prednosti user posted image edino to je za premislit, če imaš potem spet možnost zaposlitve za 8 ur. ker ta možnost na CSD velja (nisem prepričana) do otrokovega 3. leta, potem ti pa ne bo nihče plačeval prispevkov za polni delovni čas, če boš še vedno zaposlena 4 ure.
joj, upam, da nisem čist zakomplicirala user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?