Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
NUJNO! odtekanje plodovnice ali le izcedek? 15.10.2010 13:42:01
|
|
|
|
florecita
|
Sem v 15. tednu, naslednji pregled imam čez en teden.. prej sem opazila kr mokre hlačke. Ker so le te barvne, ne prepoznam točno, ali je kot bel tok, ali kot voda-plodovnica ali je možno, da odteka že zdaj?? je pa tudi res, da sem imela pol ure v zelo toplem prostoru prekrižane noge, debelejše hlače in možno, da sem ''zašvicala'',ker se pozna mokro na hlačkah v velikem loku ob straneh nog-če razumete. Malo me je pa vseeno strah. Naj počakam do naslednjega tedna, ali naj grem na urgenco??
|
|
|
|
RE: NUJNO! odtekanje plodovnice ali le izcedek? 15.10.2010 13:49:22
|
|
|
|
enkratna
|
florecita, meni je voda odtekla v prejšnji nosečnosti v 16. tednu - ampak kot "pljusk" (prvič na WC-ju, drugič ko sem ležala na kavču, dobro uro kasneje). Sem močnejše postave, tako da imam v mednožju vedno bolj "tropsko podnebje" , zato sem v tej nosečnosti kar malo na trnih. Sicer pa imam navadne dnevne vložke, in ne Al Sense, ki naj bi se obarvali v primeru odtekanja plodovnice... Srčno upam, da je - tako kot pišeš - vse skupaj posledica sedenja na soncu!
|
|
|
|
RE: NUJNO! odtekanje plodovnice ali le izcedek? 15.10.2010 13:51:05
|
|
|
|
manna
|
Brez panike. Jaz ne bi hodila na urgenco. Izcedek je celo nosečnost bolj intenziven, lahko je bolj gost ali pa redek kot "voda", tko da res močno dvomim da gre za plodovnico. Ko začne odtekat plodovnica, se kar uliva ven in ne neha tečt, tako da to zagotovo drugače čutiš, kot pa če so samo malo mokre hlačke...
|
|
|
|
RE: NUJNO! odtekanje plodovnice ali le izcedek? 15.10.2010 13:55:10
|
|
|
|
mini86
|
js bi poklicala G ker bol brezveze kokr pa da se sekiraš in si živčna..men je-sicer 14 dni pred rokom, odtekala plodovnica ampak tko po malo..najbol opazno je bilo takrat ko sem šla lulat na wc in vstala da se oblečem in je vseeno priteklo vn..čeprav dvomim če nisi čutila da ti je kej steklo vn pomoje ni plodovnica
|
|
RE: NUJNO! odtekanje plodovnice ali le izcedek? 15.10.2010 14:56:44
|
|
|
|
tanjusi
|
Takole kot ti opisuješ je pri meni pogosto , malo se spotim in imam hlačke po robovih malo vlažne ... tak da jaz mislim da ni panike
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?