|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NUJNO!Na celjskem Bhcg
18.5.2007 8:30:40   
blanč
Ali katera ve, če kje v Celju ali okolici naredijo test Bhcg samoplačniško?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NUJNO!Na celjskem Bhcg
18.5.2007 8:38:15   
Bety upa
Blanč.....Jaz to ne vem, ker nisem iz tega okolja.....

Kaj je narobe????? Ali si ponovno delala test in je negativen????? Upam, da se motim!!!

Pa rajši pejdi na pregled.....ne vem......Pri nas vsak laboratorij dela te izvide, samo moraš kakšno urico počakati.....

Srečno!!!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.5.2007 8:43:33   
blanč
Moji testi so pozitivni samo jaz še vedno malo krvavim g pa me je naročila šele v ponedeljek. Men se počasi že meša. Ko bi se vsajuser posted image ulila in bi imela mir, tako pa niti spati ne morem več. V torek 12 dan po et je bil moj Bhcg 89. Pri njej sem bila v torek. 

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.5.2007 8:53:54   
Bety upa
Blanč......Krvavitve se bodo ustavile, ne želi si konca nosečnosti!!!! Meni je pomagalo to, da sem si vstavljala večje doze prometrijuma v nožnico in sem ležala. 12. dan po ET-ju 89 vrednost ßhcg je dovolj za razvoj nosečnosti in upam, da bo vse OK!!!!

Če pa si nestrpna, živčna.....pa začne telo izločati preveč stresnega hormona, ki lahko dejansko ogrozi nosečnost....

Zato....MIR IN ČAKAJ PONEDELJEK!!!!

Jaz pa vem, da bo vse v redu in boš zagledala utripajoči srček!!!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.5.2007 13:43:48   
DaisyE
Ja blanč, bety ma prav. Zdaj te bom pa še jaz kregala.
user posted image  Vidiš, kako sem huda... Nehi se žret! Pokliči danes Reša - saj ga itak morš, ker imaš + na testu in mu povej, pol naj ti pa svetuje. Verjetno te bo itak naroču, da se prideš pokazat, da vidi, kako se držite. Če je test plus, je plus. Krvavitve in izcedki so pa neki normalnega v nosečnosti. Sposodi si kako komedijo (brez dojenčkov in nosečnosti) in se probi malo odklopit. user posted image
Porkaduš, saj si sploh nisi več podobna. Včasih si bila taka user posted image , zdaj si pa taka user posted image
TAKOJ ZDAJ SE ZAČNI SMEJAT!!!!! TAKOJ! Kregam te pa zato, ker mi ni vseeno zate. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.5.2007 14:27:00   
DaisyE
Mogoče bo pa tale kaj pomagu...

user posted image

Jaz se ze smejim. Samo, da ga vidim.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.5.2007 15:40:48   
blanč
user posted image hvala punce. Sem se odločla, da bo res konec teh mojih mor. Zdejle pečem pico za moja dva lubčeka- mojga deca pa mojga hiperaktivnega psa pol bom šla pa (a lohk verjamete prvič letos!!!!) z mojim motorjem mal naookrog in na eno pivo v moj moto klub. Že od postopka naprej sem ratala tako asocialna, da ni za govorit. Bom tale vikend vse poravla in postala spet stara bejbauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.5.2007 16:05:16   
Špelka
UH, Blanč, sej maš prou, da se vračaš v socializcijo, ampak ne pretiravaj pri pivu! user posted image  Ker punca - ti si noseča!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.5.2007 16:20:41   
DaisyE
BRAVOOO Blanči!!!!

Ej kaj pa pravi Reško? Tako me zanima, kako pol naprej poteka, če človek zagleda user posted image user posted image .

Povej, povej, povej...

a je stripy kaj pomagu?

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 18.5.2007 16:22:07 >

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.5.2007 16:50:53   
blanč
Reš: "al je nosečnost propadla ali pa bo uredu pridte čet 14 dni"
Mislim, da je mal prej moja pikica pristala na vložku....user posted image user posted image
Zdej pa grem...
pridne bodite punce moje.
Aja, pa med navijačke me prestavte.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.5.2007 16:53:40   
DaisyE
Ti si ena smotka blanč.... Daj glavo pokonci. Jaz sem te dala med nosečke na IVF marec april, na maj junij te bo pa tosja naprej pedenala...

Nehi bit pesimist. Prosim.

Pa ne ga preveč srat do ponedeljka... (s pivom mislim)
Jaz bom še zate optimist.

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 18.5.2007 16:59:31 >

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.5.2007 18:02:08   
dajamaja
Blanč, se pridružujem Marjetki - ne zdej kr obupat!! In pazi nase, ne  naprezaj se! Če imaš pretežek motor ....
Počivaj, glej TV, ... dokler je test pozitiven in ni prava menstruacija si noseča in pika. Mi smo vsi optimisti zate.
Sem s tvojih koncev in vidim sonček zunaj, kaj pa kak sporščen sprehod? Jaz bom šla. Pejd še ti, te bo raztreslo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.5.2007 9:53:02   
blanč
Zdej pa ne rabim več mert bhcg moj test danes je pokazu samo še tako čisto rahlo sramežljivo črtico, tako, da tudi drugi ni ostal. Bomo pa jeseni probal še enkrat in verjetno bodo tudi stekli postopki o posvojitvi. Lepo se imejte in ostala bom vaša zvesta navijačicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.5.2007 19:30:33   
dajamaja
Blanč, žal mi je za nesečen izzid. user posted image

Ne daj se žalostnim mislim!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?