|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NUJNO!
21.10.2005 20:59:17   
Anonimen
M mi zamuja 6 dan, v trebuhu me vse tišči in je ful napihnjen. Test mi je v pon pokazal rahlo drugo črtico. Ful me boli spodaj, ampak drugače kot pred M. Sedaj sem bila pod tušem in na hlačkah opazila rahel rjav izcedek. Do sedaj ni bilo nobenega izcedka. Kaj lahko to pomeni in vem da ni M, ker bi se ulila kot iz škafa. Kaj naj storim, če bo res le izcedek?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NUJNO!
21.10.2005 21:22:23   
mala maja
Če je bila črtica vidna si noseča.

Možno je da ni nič narobe, vendar če boš začela krvaveti ali pa te full boli pojdi na urgenco tam majo tud ginekološko urgentno kliniko.

Bolje da greš zastonj kot da je kaj narobe pa se da pomagat pa ne boš šla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.10.2005 23:31:11   
pot
cestitke, ocitno si noseca! user posted image

kar se tice rjavega izcedka je del skoraj vsake nosecnosti, zato, kot je ze rekla mala maja, ce se spremeni v rdec krvav madez oz. ce se ulije kri, zacne full bolet trebuh, takoj na urgenco. drugace pa se ne naprezaj, malo vec pocivaj (leze). rjav madez nastane zaradi krcenja maternice ali nekaj podobnega. jaz ga mam se zdaj (ze vec kot 14dni). naroci se cimprej pri ginekologinji, ki bo pogledala ce je vse v redu. ce ugotovi rizicno nosecnost, bos mogla pa skozi lezat, pa najverjetneje ti bo predpisala kaksne tablete, mislim da Dabroston... ah nekaj takega, kar malo se poglej na teh strani oz. podstraneh, je ze bilo veliko tem na rjav izcedek. spolne odnose ti odsvetujem, dokler ti ginekologinja ne da zelene luci, ker se lahko zgodi, da bos krvavela.

kar mirno...
srecno v nosecnosti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.10.2005 19:41:57   
Anonimen
Ta izcedek se je nažalost spremenil v svinjsko bolečo M danes zjutraj. Mislite, da bi vseeno morala h G?

(odgovor članu pot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.10.2005 20:07:16   
lenika
Jaz bi v takšnem primeru v trenutku šibala na urgenco. Če začneš krvavet še ni rečeno, da je vsega konec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.10.2005 22:04:58   
Reja
Držim pesti, da je vse ok. Tudi jaz ti svetujem, da greš do G, bolje prevečkrat kot premalokrat!

Ti pa nam potem sporoči.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.10.2005 22:21:24   
Anonimen
Hvala, bom... upam, da dobro novico.

(odgovor članu Reja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.10.2005 14:21:53   
girly
Najprej čestitke! user posted image user posted image user posted image

Pejt takoj k ginekologu, saj je rjavkast izcedek lahko indikator ss.

Držim pesti, da bo vse OK!

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?