|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NUHALNA SVETINA-NASVET PROSIM!!
11.11.2004 14:08:24   
natasa78
A mi lahko katera, prosim, da nasvet:moja prijateljica je že v 18.tednu,torej je za nuhalno svetino že prepozna?ali ne?A se potem naredi kakšen drug test?Prosim nasvet, še bolje pa telefonsko številko kjer bi ji svetovali..na ginekološki kliniki ji niso nič vedeli povedati..kaj potem.A je katera bila v podobni situaciji?
Hvala za odgovor, Nataša.
Neposredna povezava do sporočila: 1
11.11.2004 14:43:43   
binica
Čau Nataša,
jaz bom drugi teden v 16. tednu in grem delat trojni hormonski test, ki ti da podobne rezultate kot nuhalna. V bistvu ti ginekolog v prvi fazi dela ultrazvok in ti premeri glavico in vse ostalo, nato te pa pošljejo na odvzem krvi. Vse skupaj gre nato v Ljubljano, od koder prejmeš izvid. V kolikor rezultat ni ok, ter nato napotijo na amniocentezo.
THT test stane v Izoli 13.000 SIT in mi ga bo delala kar moja ginekologinja.
V kolikor potrebuješ še kaj, se javi!

LP,

Binica in :duda:

(odgovor članu natasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.11.2004 16:50:21   
CUKRČEK
Ojla,
saj ni nujno, da greš na NS.
Jaz sploh nisem šla, čeprav sem imela še čas zato.
Razlog: ker se ne bi mogla odpovedati :duda: , če bi pokazalo kako napako. Kot sem že enkrat rekla, so eni znanki priporočali splav, ker naj bi bila deklica prizadeta-ugotovili na NS. Odločila se je obdržati otroka in je rodila povsem zdravo deklico. Še dobro, da jih ni poslušala. :)

lp

(odgovor članu natasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.11.2004 16:57:36   
beba76
THT delajo predvidoma do 18. tedna - merilo pa je obseg glavice kot pri NS. Za NS je že itak prepozno, za THT pa naj se pozanima pri svojem G, ki ji bo naredil UZ, da bo videl, če tudi za to preiskavo ni prepozno. Pol pa res ostane samo še AC, ki je ne priporočajo glih najbolj...

Kako pa to, da se je tak pozno odločila za te preiskave? :zmeden: Saj te vsak G seznani s tem, kako stvari potekajo in do kdaj je možno ugotoviti nepravilnosti ploda.

Btw, jaz nisem bila na nobenem testu, čeprav so mi dali možnost.

(odgovor članu natasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.11.2004 8:07:51   
natasa78
Hvala punce za pomoč:rozica:,
sem prijateljici poslala link,da si bo sama prebrala vaše odgovore..
Pozdravček vsem, Nataša.

(odgovor članu natasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

otroci in varstvo
LIA2006

otroci so v varsvu, vi pa boste naredili kaj, ko boste sami doma :

pred tv (25%)

greste na večerjo v restavracijo (25%)

v kino (20%)

spat (30%)

Število vseh glasov: 259

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!