Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
NUHALNA SVETINA-NASVET PROSIM!! 11.11.2004 14:43:43
|
|
|
|
binica
|
Čau Nataša, jaz bom drugi teden v 16. tednu in grem delat trojni hormonski test, ki ti da podobne rezultate kot nuhalna. V bistvu ti ginekolog v prvi fazi dela ultrazvok in ti premeri glavico in vse ostalo, nato te pa pošljejo na odvzem krvi. Vse skupaj gre nato v Ljubljano, od koder prejmeš izvid. V kolikor rezultat ni ok, ter nato napotijo na amniocentezo. THT test stane v Izoli 13.000 SIT in mi ga bo delala kar moja ginekologinja. V kolikor potrebuješ še kaj, se javi! LP, Binica in :duda:
|
|
|
|
NUHALNA SVETINA-NASVET PROSIM!! 11.11.2004 16:50:21
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Ojla, saj ni nujno, da greš na NS. Jaz sploh nisem šla, čeprav sem imela še čas zato. Razlog: ker se ne bi mogla odpovedati :duda: , če bi pokazalo kako napako. Kot sem že enkrat rekla, so eni znanki priporočali splav, ker naj bi bila deklica prizadeta-ugotovili na NS. Odločila se je obdržati otroka in je rodila povsem zdravo deklico. Še dobro, da jih ni poslušala. :) lp
|
|
|
|
NUHALNA SVETINA-NASVET PROSIM!! 11.11.2004 16:57:36
|
|
|
|
beba76
|
THT delajo predvidoma do 18. tedna - merilo pa je obseg glavice kot pri NS. Za NS je že itak prepozno, za THT pa naj se pozanima pri svojem G, ki ji bo naredil UZ, da bo videl, če tudi za to preiskavo ni prepozno. Pol pa res ostane samo še AC, ki je ne priporočajo glih najbolj... Kako pa to, da se je tak pozno odločila za te preiskave? :zmeden: Saj te vsak G seznani s tem, kako stvari potekajo in do kdaj je možno ugotoviti nepravilnosti ploda. Btw, jaz nisem bila na nobenem testu, čeprav so mi dali možnost.
|
|
|
| Stran: [1] |
otroci in varstvoLIA2006otroci so v varsvu, vi pa boste naredili kaj, ko boste sami doma : pred tv (
25%)
greste na večerjo v restavracijo (
25%)
v kino (
20%)
spat (
30%)
Število vseh glasov: 259Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!