|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NUHALNA PRI DR.PELKIČEVI
19.11.2006 22:16:33   
VODNAR
Pozdravljene vse nosečke in tiste, ki je to že za vami.
Imam eno vprašanje in sicer, če je katera izmed vas bila na NS pri dr.Pelkičevi v Mariboru. Zanimam kakšne imate izkušnje, če veste kolk približno to stane in ali ima mogoče 3d uz.
Hvala za vsak nasvet zelo mi boste pomagale! L.P.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NUHALNA PRI DR.PELKIČEVI
20.11.2006 10:11:30   
LuLu
NS stane 12.000, vzemi cd DVD-R, da ti posname bebico. 3D meni se zdi nima. Govori pa bolj tiho, tak da jo pozorno poslušaj ali pa vprašaj še enkrat. Pa partner je lahko zraven. Je prijazna user posted image
LP

(odgovor članu VODNAR)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.11.2006 10:36:28   
VODNAR
Hvala LuLu, če ti praviš, da je prijazna, pol ti verjamem in bom verjetno šla kar k njej!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.11.2006 11:19:07   
mončka
oj VODNARKA mončka tukaj     kako si kaj in kako hormoni daj no  nasmej se novemu dnevu naproti

pa lepo  nosečnost

me zanima če veš kdo semuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
komaj čakam da bom cartala tvojo user posted image

želim  ti user posted image

Samo ljubezen lahko združi starše in otroke tako, da jih izpolni in jih naredi popolne

(odgovor članu VODNAR)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.11.2006 12:02:56   
VODNAR
Mončka lepo te je slišat, malo sem te že pogrešala!!!!user posted image  hvala za tvoje besede, resnično si mi na lica privabila nasmeh, hvala ti!!!user posted image

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.11.2006 22:27:23   
mončka
ja VODNAR  ni kaj  saj pa to je ja bil tudi moj namen  ..... da se malouser posted image po dolgem času

lepo lepo,  lepo  SPROSTI SE IN  UŽIVAJ V  NOSEČNOSTI

lepo se imej pe oglasi se no kaj na   čveku  bye

< Sporočilo je popravil mončka -- 20.11.2006 22:28:56 >

Samo ljubezen lahko združi starše in otroke tako, da jih izpolni in jih naredi popolne

(odgovor članu VODNAR)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.11.2006 23:17:10   
ŠpelaP
Jaz sem tudi naročena pri njej - 30.11.! Meni se je že po telefonu zdela ful prijazna. Sem jo klicala, pa ni bilo nikogar in me je potem ona sama nazaj poklicala. Potem mi je pa datum po emailu poslala. 

(odgovor članu VODNAR)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.11.2006 11:56:25   
petraz
Lep pozdrav!

Tako kot ti je že napisla LuLu je Dr. Pelkičeva zelo, zelo prijazna in si za vsak pregled res vzame čas. Ne bo ti žal, ker boš šal k njej. S sabo pa imej DVD, da ti lahko posname dojenčka. Drugače mislim, da iam  tudi 3D UZ, vndar se to posebaj plača (19000 sit). V tem času ej verjetno še prezgodaj, da ti opšravi tak UZ. Niti ne dela NS s tem UZ. user posted image

(odgovor članu VODNAR)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.11.2006 20:30:53   
VODNAR
Hvala vam mamice

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.11.2006 15:31:34   
Anonimen
Tudi jaz sem bila pri njej in prav tako kot vse pred mano lahko potrdim,da je res prijazna....Kar se pa dvda tice naj te opozorim,da kupi dvd R-

(odgovor članu VODNAR)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?