Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NUHALNA PRI DR.PELKIČEVI 20.11.2006 10:11:30
|
|
|
|
LuLu
|
NS stane 12.000, vzemi cd DVD-R, da ti posname bebico. 3D meni se zdi nima. Govori pa bolj tiho, tak da jo pozorno poslušaj ali pa vprašaj še enkrat. Pa partner je lahko zraven. Je prijazna LP
|
|
|
|
RE: NUHALNA PRI DR.PELKIČEVI 20.11.2006 10:36:28
|
|
|
|
VODNAR
|
Hvala LuLu, če ti praviš, da je prijazna, pol ti verjamem in bom verjetno šla kar k njej!
|
|
|
|
RE: NUHALNA PRI DR.PELKIČEVI 20.11.2006 11:19:07
|
|
|
|
mončka
|
oj VODNARKA mončka tukaj kako si kaj in kako hormoni daj no nasmej se novemu dnevu naproti pa lepo nosečnost me zanima če veš kdo sem komaj čakam da bom cartala tvojo želim ti
|
|
RE: NUHALNA PRI DR.PELKIČEVI 20.11.2006 12:02:56
|
|
|
|
VODNAR
|
Mončka lepo te je slišat, malo sem te že pogrešala!!!! hvala za tvoje besede, resnično si mi na lica privabila nasmeh, hvala ti!!!
|
|
|
|
RE: NUHALNA PRI DR.PELKIČEVI 20.11.2006 22:27:23
|
|
|
|
mončka
|
ja VODNAR ni kaj saj pa to je ja bil tudi moj namen ..... da se malo po dolgem času lepo lepo, lepo SPROSTI SE IN UŽIVAJ V NOSEČNOSTI lepo se imej pe oglasi se no kaj na čveku bye
< Sporočilo je popravil mončka -- 20.11.2006 22:28:56 >
|
|
RE: NUHALNA PRI DR.PELKIČEVI 20.11.2006 23:17:10
|
|
|
|
ŠpelaP
|
Jaz sem tudi naročena pri njej - 30.11.! Meni se je že po telefonu zdela ful prijazna. Sem jo klicala, pa ni bilo nikogar in me je potem ona sama nazaj poklicala. Potem mi je pa datum po emailu poslala.
|
|
|
|
RE: NUHALNA PRI DR.PELKIČEVI 21.11.2006 11:56:25
|
|
|
|
petraz
|
Lep pozdrav! Tako kot ti je že napisla LuLu je Dr. Pelkičeva zelo, zelo prijazna in si za vsak pregled res vzame čas. Ne bo ti žal, ker boš šal k njej. S sabo pa imej DVD, da ti lahko posname dojenčka. Drugače mislim, da iam tudi 3D UZ, vndar se to posebaj plača (19000 sit). V tem času ej verjetno še prezgodaj, da ti opšravi tak UZ. Niti ne dela NS s tem UZ.
|
|
|
|
RE: NUHALNA PRI DR.PELKIČEVI 23.11.2006 15:31:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz sem bila pri njej in prav tako kot vse pred mano lahko potrdim,da je res prijazna....Kar se pa dvda tice naj te opozorim,da kupi dvd R-
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?