|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NS v Rogaški
30.7.2008 11:46:50   
Katjusa
Punce ju3 imam pregled v Rogaški sicer sem imela sam telefonsko vendar se telefonska ujema z Dr. Franič, pa koker sem gledala seznam je edini, ki v Rogaški dela NS. je bla katera pr njem? Predvsem pa me zanima kje ga najdem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NS v Rogaški
30.7.2008 12:00:55   
žarnica
Dr.Franič je v 1.nadstropju v zdravstvenem domu v Rogaški. Tam pri lekarni (leva vrata) greš noter in po stopnicah gor,na levo in do konca. NE moreš zgrešit.

Sem ga imela za osebnega ginekologa,potem sem ga pa zaradi slabih izkušenj zamejala.

Ko sem bila na NS je bil tiho,če sva ga kaj vprašala,je na hitro nekaj zdrdral-kot da mu je bilo vse odveč. Pregled je bil endvatri gotov. Mogoče pa je imel samo slab dan.user posted image

Sem bila pa zdaj drugič na NS pri dr. Pelkičevi v MB in je bilo super. PA tudi dr.LUkman (Ptuj) ti zelo fajn vse razloži.

< Sporočilo je popravil žarnica -- 30.7.2008 12:01:53 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.7.2008 12:30:09   
Katjusa
men ga je priporočala prjatlca in je rekla da je blo super..... bomo vidl.... upam da bo vredu in da bo povedal kar je treba in da dobim kako slikico ker nimam še nobene

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.7.2008 14:11:59   
potepinček
Jaz sem bila pri njemu decembra. Vzel si je dobrih 30 min časa in mi vse pokazal, ter mi dal tudi slikice. Napisal mi je izvid in res nimam kaj , da ga ne bi pohvalila. Kje se nahaja pa ti je napisala že Žarnica. 

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.7.2008 15:21:34   
Katjusa
ja hvala za napotke žarnica sem se ti prej pozabla zahvalit bomo šli mal prej od doma da bomo našli..... mojmu sem rekla da nej kamero polek vzame da bo par sekund monitor posnel da bom lahko še pol babiki in dediju ter seveda sineku (mal je še premali da bi šel polek 2 leti in 3 mesece) pokazala upam da bo G pustil? Sej ne pričakujem nič posebnega v prvo sem bla pr Strahovi pa je bla precej nasramna in nebi šla več k njej in zato mi je prjatlca svetovala njega kak pa bo bomo pa vidli najbolj pomembno mi je da bodo rezultati dobri....
Potepinček lepo je slišat dobro izkušnjo hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu potepinček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.7.2008 21:12:06   
Katjusa
Evo če bo še katero zanimalo.... super zdravnik vse nam je razložil in je bil zelo prijazen vzel si je veliko časa in na koncu razložil še vse številke na izviduuser posted image user posted image user posted image user posted image ful zadovoljna sem in priporočam tudi ostalimuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.7.2008 21:38:14   
RENY19
Ojla nosecnice....  tudi jaz sem bila v Rogaski  pri tem zdravniku na NS .  moj g in ta G se osebno tudi poznata tko da ga je moj G priporocal  meni. Jaz sem bila zadovoljna s pregledom in z izvidom ... ful se je potrudil. celo spol mi je namignil kateri bi lahko bil pa ceprav mi je itak vseeno kaj  je sam da je  beba zdrava. lepo nosecnost   vam zelim.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?