|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NS v Postojni
25.1.2007 20:33:43   
Anonimen
Mogoče katera ve, kateri G v Postojni opravlja NS?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NS v Postojni
25.1.2007 20:56:20   
žmož
Dr.Reš (ženska)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.1.2007 20:58:22   
Anonimen
Aha. Hvala. A samo ona? Dr. Merlo ne?

(odgovor članu žmož)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.1.2007 20:41:24   
šapica
saj dr. reševa je čist kul ženska. no vsaj men je, je tud moja ginekologinja, tako da...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.1.2007 0:41:41   
petra81
Ja, dr Reš je zelo fajn in prijazna!!

(odgovor članu šapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.1.2007 13:15:59   
Anonimen
A lahko da katera telefonsko od Reševe za se naročit na NS? Koliko časa prej ste klicale? Jaz imam PP v 9 tednu in se bojim, da bom takrat že prepozna za prit pravočasno v 12. tednu na vrsto...

Sreček user posted image 7t3d

(odgovor članu petra81)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.1.2007 14:18:05   
Anonimen
Srček, jaz imam PP tudi v devetem tednu. Počakaj PP, da boš sploh videla, če je, kaj in kako. Že isti dan pa se lahko naročiš na NS. Baje, da ni ogromne gužve. Jaz sem se dosti pozanimala o tem in vsi so mi svetovali, da naj počakam PP.
Kdaj pa imaš PP?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.1.2007 14:04:33   
šapica
joj srček, tel. od reševe nimam, če ti kaj pomaga tel. številka od porodnišnice kjer opravlja NS (05 726 55 71) pa tam vprašaj kako bi kontaktirala oz. se zmenila za merjenje pri njej. pa še od ZD postojna številka, pa naj te tam vežejo v amb dr. reševe( dela samo ob petkih!) pa poskusi -05 726 54 01. če sem ti kaj pomagala...jaz sem imela merjenje NS pri 12 tednih in še malo, tako da menda ni panike.
upam, da ti uspelo se kaj zmeniti , pojdi na NS s pozitivnimi mislimi in srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.1.2007 13:15:02   
Anonimen
Hvala Šapica, v petek imam PP in potem bom takoj poskusila poklicati.

Srček

(odgovor članu šapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
2.2.2007 11:39:30   
šapica
no malenkost, pa javi kako je bilouser posted image
aja, še nekaj, sicer nisem novinka na forumih, ampak tukaj mi ne kapne kaj naj klik, da dam odgovor dotičnemu uporabnikuuser posted image user posted image emm sem mal blond pa pol to tko prideuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?