|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NS v Dravljah
3.11.2008 16:33:14   
daisyb
pozdravljene,

a je bila katera na NS v Dravljah? kake mate izkušnje, ali te hitro sprejmejo, glede na tedne nosečnosti?

hvala in pozdravček
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NS v Dravljah
3.11.2008 16:56:42   
Ana08
Živjo! Jaz sem bila na NS pri dr. Babnikovi v Dravljah (4D UZ). Bila sem zelo zadovoljna, vzela si je čas, vse razložila, pokazala in na koncu nama je posnela še filmček. Naročila sem se kakšen teden prej in dobila datum natančno v 12 t. nosečnosti. Priporočam.user posted image

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.11.2008 17:39:56   
mojcapr
Jaz sem tudi bila pri Dr. Babnikovi in sem bila zelo zadovoljna z njo. Res se ti posveti in mislim da je to zelo pomembno.

Danes je tvoj dan, izkoristi ga maksimalno...

(odgovor članu Ana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.11.2008 18:52:55   
daisyb
mojca, ana...hvala za odgovore.
se pravi, da te najbrž res naročijo v tistih tednih, ko je treba. me zanima pa ali ste se naročile kar po internetu (sem videla, da imajo nek obrazec gor= ali je bolje, da pokličem?

lp

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.11.2008 18:55:10   
Naja30
Bila sem pri Pušenjaku. Naročila sem se preko telefona. Naročajo pa itak med 11-14t, ko se NS opravlja. Jaz sem bila zadovoljna.

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.11.2008 14:12:37   
linči 312
jaz sem bila pri dr. Premru Sršen. poklicala sem, mislim da, cca2-3 tedne prej in imela točno 12 T pregled. ampak ker se je izkazalo, da je moj malček še premjhen (očitno sem zanosila malce kasneje, glede na dolžino ciklusov) so me še enkrat naročili čez en teden.

so pa zelo prijazni prav vsi in prav nič nisem čakala ampak sem bila na vrsti v tistem trenutko, ko sem prišla oz. ob točno določeni uri in niti minute čez.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.11.2008 14:28:41   
*alina*
Jaz sicer še nisem bila, sem pa naročena pri dr. Premru, ker jo zelo hvalijo. Plača se 60 EUR + 15 EUR če želiš na CD-ju.

(odgovor članu linči 312)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 14:34:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ana08)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
4.11.2008 14:37:33   
sayuri
Jaz sem se naročila preko prijavnice tu na internetu. Potem so me poklicali in dali datum točno pri 12t nosečnosti. Sem pa prosila za dr. Pušenjaka. Sem bila zadovoljna s pregledom. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.11.2008 14:41:19   
sazi
V 1. nosečnosti sem bila pri dr. Tul, v 2. pa pri dr. Pušenjaku. Oba sta bila fajn. Naročila sem se kar preko obrazca na internetu.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.11.2008 16:40:32   
anikabd
Tudi jaz sem bila pri dr.Babnikovi in sem bila  zadovoljna.
Žal mi je da nisem šla še v 20. tednu še enkrat. Tako bi imeli še en CD s slikicami.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.11.2008 17:14:15   
daisyb
ojla,

jaz sem se danes naročila na NS v Dravlje in so me naročili za 28.11. prvega pregleda še nisem imela.

a mogoče veste, ali se ta čas za opravljanje NS (11 do 14 tedna) šteje glede na prvi dan zadnje menstruacije ali glede na dejansko nosečnost...po prvem bi bila takrat v 12 tednu, po drugi varianti pa se bojim da niti v 10 tednu).

lp,

daisyb

(odgovor članu anikabd)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.11.2008 19:51:00   
sazi
a mogoče veste, ali se ta čas za opravljanje NS (11 do 14 tedna) šteje glede na prvi dan zadnje menstruacije ali glede na dejansko nosečnost...po prvem bi bila takrat v 12 tednu, po drugi varianti pa se bojim da niti v 10 tednu).

Vso nosečnost se tedni gledajo glede na zadnjo M - oz. na prilagojen datum PDP-ja, če je na UZ-jih večje odstopanje. Torej boš v 12. tednu, kar je v redu.

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.11.2008 20:09:22   
FLASK_A
NS se dela vedno po dejanskem stanju nosečnosti, če obstaja večja razlika od zadnjega dneva M. Če je otrok večji si tako v višjem tednu nosečnosti kot ti kaže glede na zadnjo M in te naročijo po tem dejanskem stanju. Če ne, je za NS lahko prepozno.

Dejanske tedne nosečnosti pa se preveri z izmero otročkovih dimenzij na prvem UZ pri tvoji G user posted image user posted image , v 8.T nosečnosti (gledano po zadnji M).

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.11.2008 20:14:07   
daisyb
živjo,

se pravi, da bo G na prvem pregledu določila točno v katerem tednu sem....če 28.11. ne bom v 11 tednu se moram prepisati za NS?

lp,

daisyb

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.11.2008 20:18:16   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: daisyb

živjo,
se pravi, da bo G na prvem pregledu določila točno v katerem tednu sem....če 28.11. ne bom v 11 tednu se moram prepisati za NS?
lp,

daisyb

Če ne bo nekega drastičnega odstopanja, ti ne bo nič rekla, ostane pač vse kot je in si v svojem dejanskem tednu nosečnosti. Če pa bo ugotovila, da je otrok večji in si v višjem tednu, potem ti bo to tudi povedala in te bodo tam prepisali na pravi teden (se pravi kak teden prej). Saj tam so fuuuul prijazni in vedno naročijo tako kot je potrebno, nič skrbetuser posted image Sem bila tudi sama tam in sem bila zelo zadovoljna.

Če želiš slikice in filmčke na DVDju, moraš pa to povedat tam doktorci, da bo shranila podatke. Pa lepo nosečnost ti želimuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?