|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NS na Jesenicah
12.5.2008 8:27:08   
jabi babi
ojla punce,zanima me če je katera delala ns na jesenicah?kako ste zadovoljne?baje jo naredi dr.TRATNJEK ane?ne vem al nej grem na jesenice k njemu al v domžale???kaj predlagate?lep sončen pozdrav,
petra

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 12.5.2008 9:25:01 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NS NA JESENICAH
12.5.2008 8:30:45   
pomar*ANČA*
jaz sem imela ns v domžalah, z ginekologinjo sem zadovoljna, čeprav malce razočarana, ker nisem dobila filma, ampak le par slikc- mendfa ni imela pravega uz da bi mi dala vse na cd... drugače z delom ginekolognje pa zelo zadovolja, tako da bi se verjetno še vrnila h njej.

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.5.2008 9:28:51   
anakran
Tko je ene ful pohvaljo tratneka, jaz ne morm rečt tko. sej vrjamem da je dober diagnostik, itd...sam zna bit pa dost aroganten, in ima tudi kake take pripombe, da smo gledaš debel. jaz če bi se še enkrat odločala bi vrjetno se odločila za Domžale, k jo vsi ful pohvaljo. dobila pa nisem ničesar tudi slikice ne. sploh svoje pikice nisem vidla. je pa prejšni teden, odprla ena punca ravno to temo, pa mogoče mal poišči, pa najdeš še tam kako mnenje.
lp in dobro opravi!

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.5.2008 9:47:11   
anetka
Jaz sem bila na NS pri Tratnjeku in ni druge ko da ga samo pohvalim. Res deluje in zgleda kot bav bav, ampak je super. Si je vzel čas, mojemu je vse lepo razložil, izvid je razložil v nulo. Jaz ti ga priporočam, res.

(odgovor članu anakran)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?