Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
NS je bila OK! Hvala punce!!! 22.12.2004 9:46:05
|
|
|
|
Grascakinja
|
Ufff, kako olajšanje... 9nebesa Hvala :bravo: vam punce :nosecka: za vso podporo - z veseljem sporočam, da je šla NS hitro in predvsem pozitivno :):):). Moj dragi se je izkazal za UZ strokovnjaka :)-, ker je z dohtarco veselo iskal rokice pa nogice pa noska in tako naprej (vse mu je bilo jasno, meni je bilo treba še kaj razložit... ;)), jaz sem jima komaj sledila... Naš mali pikec ali pikica je pa tak hud :sloncek: športnik, sva ginekologinjo pošteno namučila, ker je non stop poskakoval(a):kuza: sem in tja. Se je pa zelo lepo videla nuhalna svetlina in jo je lahko hitro izmerila, potem ko se je malo umiril(a) :metulj: . Poslušali sva tudi srčka :love: - za pokušino, tolče kot namazan, pikici pa to ni bilo všeč in se je ful vznemirila. No, pol pa je imelo detece dost telovadbe in je šlo pančkat.:zaspan: Skratka, nič mu ni hudega v bušku, perj bi rekla, da ima celo žurko :sloncek: tam notri. Dobra novica je tudi, da sem pozitivna na toksoplazmo in se mi ni treba več tako pazit. :angel: Danes sem dala še kri za trojni hormonski test, ki pa me ne skrbi niti pol toliko kot včeraj, ker je imela NS tako dober rezultat. Želim vam tako prijetno izkušnjo, kot sem jo sama imela včeraj, čeprav me je dan prej stala kar nekaj živcev (ok, pretiravam s paniko, vem, ampak take smo pač mamke). Še enkrat hvala vsem tukaj za pomoč in podporo in vzpodbudne besede, zlate ste, kup :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: in :darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo:!!! pupa
|
|
|
|
NS je bila OK! Hvala punce!!! 22.12.2004 9:56:01
|
|
|
|
Mina1
|
No vidiš, samo da je vse o.k. in tako;) Zdej pa vse lepo za naprej:) pa-pa Mina1 32t:nosecka:
|
|
|
|
NS je bila OK! Hvala punce!!! 22.12.2004 9:56:57
|
|
|
|
Lu
|
Kar tako naprej. Pozitivno razmišljanje :bravo::bravo: lp Lu in :duda: 32t 1/7:love:
|
|
|
|
NS je bila OK! Hvala punce!!! 22.12.2004 10:08:22
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo::bravo::bravo: Ful vesela zate in za Party Zdenko :)- Tinka
|
|
|
|
NS je bila OK! Hvala punce!!! 22.12.2004 10:10:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Super! Zakaj pa Party Zdenko? A si ti tista, ki si nora na Zdenka sir?
|
|
|
|
NS je bila OK! Hvala punce!!! 22.12.2004 10:17:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Splišni, Party zato, ker Pupa pravi, da je živahna pikica. Zdenka pa jaz Pupini pikici pravim, ker je na začetku Pupa pojedla nenormalne količine Zdenka sirčkov :)- Zame bo vedno Zdenka :)- A sem nesramna? :zmeden:
|
|
|
|
NS je bila OK! Hvala punce!!! 22.12.2004 10:35:58
|
|
|
|
pravljica
|
ej pupa...sem ti kar nevoščljiva...jaz komaj čakam, da bo ponedeljek :sloncek:
|
|
|
|
NS je bila OK! Hvala punce!!! 22.12.2004 10:49:14
|
|
|
|
Grascakinja
|
Tinka nisi nesramna!!!! To je tak simpatičen interni joke... sirčki mi pa niso več tko fajn... :):):) Držim pesti tudi za vse mamuške, ki gredo kmalu na NS in THT!!! pupa
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?