|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NS in spol otroka
11.8.2005 8:52:06   
Marina_
Pozdravljene punce.
Nekje sem prebrala da ginekolog lahko spol otroka vidi že na nuhalni.Ali je to res?Midva sva se odločila da bova vprašala za spol in nuhalno imava 25.8 (12 teden).
Kolikim od vas je spol otroka povedal že na nuhalni?
Hvala za odgovore.
LP frizerka:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NS in spol otroka
11.8.2005 8:52:35   
Anonimen
Pri nas se še ni videlo...

(odgovor članu Marina_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   NS in spol otroka
11.8.2005 8:53:24   
Marina_
Zdravo Kerensa.Koko pa si danes uredila?

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   NS in spol otroka
11.8.2005 8:54:24   
Anonimen
:modri: bo!!! Robert...

(odgovor članu Marina_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   NS in spol otroka
11.8.2005 8:55:30   
Marina_
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Sem ravno na NV pogledala in videla da boste imeli fantka.
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   NS in spol otroka
11.8.2005 8:57:59   
Teya
tudi pri nas se na NS še ni videlo...potem pa do 34 tedna lulica, ki je nato zrasla v luleka....tko, da...verjemi, če si upaš :)-

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   NS in spol otroka
11.8.2005 8:59:15   
AKŠ
tudi pri nas se še ni videlo....

:roza: so mi napovedali šele na morfologiji (20t), pa še to nisem 100%, ker sem v tistem tednu spoznala kar nekaj :nosecka:, ki so jim rekli da bo :roza: , pol je pa kr "lulček zrastu"....tako da....komaj čakam še na en UZ 23.8. - bom še enkrat vprašala.....

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   NS in spol otroka
11.8.2005 9:11:01   
soncka
Meni pa je moja G povedala celo pred NS. Na pregledu mislim, da je bil cca 10 teden mi reče: a vam lahko nekaj povem??? Jaz vsa prestrašena rečem ja, kaj pa naj. Pa mi pove, da se ji zdi, da vidi, da bo :modri: Jaz sem bila kar šokirana. Ker sploh nosem hotela in še vedno nočem izvedet spola tiste prognoze sploh ne jemljem resno. Ampak drugi teden na pregledu ji bom pa rekla, da naj mi nič v zvezi s tem ne govori:) tako.lp:metulj:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   NS in spol otroka
11.8.2005 9:14:54   
Anonimen
Pri nas se je videlo v 12. na nuhalni. Napoved je bila pravilna.

(odgovor članu Marina_)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   NS in spol otroka
11.8.2005 9:16:25   
Marina_
Jaz si tako želim da bi se že videlo;) Čeprav mi vsi govorijo da bo:modri:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   NS in spol otroka
11.8.2005 9:32:14   
eva1
Pri nam se je videlo v 12 tednu da bomo imeli fantka...in ga imamo

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   NS in spol otroka
11.8.2005 9:41:49   
marty5
Mene tudi firbec pošteno matra. NS imam drugi teden - 17.8. in upam, da se bo kaj videlo. Čeprav naj bi se bolj gotovo videlo za fantka.

Frizerka, na podlagi česa tebi napovedujejo :modri:?
Meni isto govorijo - ker mi ni slabo, kožo imam isto kot prej - brez dodatnih mozoljčkov.....So prav zanimive te vraže, čeprav jih ne jemljem resno. Za spol pa komaj čakam, da zvem :)

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   NS in spol otroka
11.8.2005 10:10:38   
Anonimen
Pri meni se na nuhalni ni videlo.

(odgovor članu Marina_)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   NS in spol otroka
11.8.2005 10:23:48   
Anonimen
Eh, meni tudi vsi govorijo, da bom imela fantka (ker mi je bilo slabo, ker mi sladkarije ne pašejo tako kot prej, ker nosim v križu, ker se jim kar tako zdi....) Jz sem jim kar malo začela verjeti, pa tudi od samega začetka imam občutek da bo fantek....na NS v 12t se ni še nič videlo. Pri znanki, ki je imela NS v 12t celo skoraj 1 cm manjši plodek od mojega, pa se je že videla pištolca.
Jz mislim, da če se pištolca (pimpek) tako zgodaj vidi, bo zagotovo ob rojstvu fantek. Punčki pa ponavadi lahko tudi zrastejo luleki :))) Fora je v tem, da ima fantek velika moda in malo manjšega pimpeka in se pimpek na uz ne vidi, vidijo se samo moda, ki so še napeta (spustijo se ob rojstvu) in to lahko na uz izgleda kot vagina.

(odgovor članu Marina_)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   NS in spol otroka
11.8.2005 11:23:19   
simonas
Jaz nisem na NS nič vprašala, rekel pa tudi ni, da bi se kaj videlo. Če bi videl, bi me verjetno vprašal če želim vedet ali kaj.

Sem pa imela tudi po NS že UZ, pa mi nič niso rekli. Niti ne vem če bom vprašala. Bi vedela pa ne bi... Se bom v zadnjem trenutku odločila. Mogoče pa ne bo hotel pokazat, ko ga non stop nadlegujejo s tem UZ.

Simona

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   NS in spol otroka
11.8.2005 12:09:27   
kati1
ojla

moji kolegici so na nuhalni povedal, da je fantek. Na morfol. pa ugotovili - da ni bil :ups:

lp, K

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   NS in spol otroka
11.8.2005 14:56:16   
kofetek2010
pri nas se sedaj v 12-t na NS še ni videlo, v 16-t tud ne, na 1.morfologiji v 20-t se je videlo, da naj bi bila :roza: in v 22-t na 2.morfologiji s 3D UZ tud, da je :roza: (na tem je tako očitna žemljica, da jo je po moje težko zdrešit) :)- tako da sem dobila od dveh različnih G isto potrditev 8)

pri sinu se mi je v 16-t že videlo, da bo :modri: in je res bil :)

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   NS in spol otroka
11.8.2005 15:08:48   
marty5
Torej je res, da se :roza: kot prave damice, pustijo malček čakat :)

Ima tudi to ugibanje in pričakovanje svoj čar 9nebesa

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   NS in spol otroka
11.8.2005 15:43:12   
valči
Na nuhalni je videl fantka,pri 32.tednih pa punčko,ki jo res imamo:bravo:.
Prvič nisem vprašala in je lepše,ok ne veš,pol pa presenečenje,to ima svoj čar:metulj:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?