|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NS in prisotnost moza v MB
10.7.2006 12:31:46   
malecka_mateja
Njaprej me zanima ali more vsaka user posted image  imeti NS?kdaj?In ali te g naroci ali koko je s tem?
DRugo pa me zanima ce v MB more moz met materinsko ce preverjajo ker moj je nebo imel pa me je strah da bi kaj komplicirali in nebi mogel bit z mano pri porodu?
Hvala za odgovore.pridne bodite pazite na sebe in svojeuser posted image .
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NS in prisotnost moza v MB
10.7.2006 14:58:46   
jasnika
ns, ni obvezna, te pa bi naj ginekologinja obvsstila o tem pregledu, je samoplačniški razen če si stara več kot 35 let ali pa imaš oz si imela prej kakšne težave, mislim ss

pravijo da partner mora imeti potrdilo o materinski šoli, moj je imel potrdilo sicer pred skoraj 5 leti, vendar ga noben ni vprašal zanj, sedaj sem ponovno noseča in ne boma obiskovala šole, saj nimama varstva za hčero, vedno nekoga fehtat pa mi ni, in tudi računam da bo partner zraven pri porodu

aja še to, za ns se moraš sama naročit, mislim pa da je najboljši čas 13 teden-če se ne motim

upam da sem ti kaj pomagala in lpuser posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.7.2006 15:32:58   
Doti
Pravijo, kot ti je napisala jasnika, da partner mora imeti potrdilo o opravljeni materinski šoli, sem pa slišala od kolegic - iz prakse, da ko je bilo tako daleč in so šle rodit, da jih nihče več ni vprašal, če ga res ima. (govorim o MB porodnišnici).
Kar se pa tiče primerov kot si ti, jasnika, pa pravijo, da ne rabiš ponovno obiskovat šole, samo da se javiš v porodnišnici, poveš, da sta s partnerjem opravila šolo in ti izstavijo potrdili.
Tako je v teoriji...kako pa deluje v praksi, pa žal ne vem.

Neposredna povezava do sporočila: 3
11.7.2006 8:16:12   
Blink1
Naju ni v porodnišnici nihče nič vprašal za potrdilo. je pa res, da je bilo v materinski knjižici. Sicer pa...ko greš v materinsko, ti prijavi kar oba. Potem se za njega podpišeš in dobiš na koncu tudi potrdilo. Sploh ne preverjajo.

---------------------------------------

(odgovor članu Doti)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.7.2006 8:43:11   
Grizo
Punce, kaj je ta NS? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
11.7.2006 8:49:56   
malecka_mateja
pregled nuhalna svetlina!ki ga morajo opravit zenske ki so nosece in so starejse od 35 let ker je rizicno da ima otrok recimor dawnow sindrom ali kakj podobnega za nas mlajse pa je plačniški sam baje ful dosti vidis in vec zves pa res se prepričaš če je z user posted image  vse ok.
nevem pa koliko stane?
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.7.2006 8:51:35   
emaa
Nuhalna svetlina, ki se jo meri med 11. in 14. tednom. Merijo vratno gubo otroka in ti povejo tveganje za Downovov sindrom. Zadeva je plačljiva in se sama odločaš ali da ali ne.

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.7.2006 10:58:24   
pearl
NS stane približno 12.000, jo zelo priporočam, kot tudi 3D UZ, tam okrog 20 t.
Če bo očka prisoten pri porodu, ti priporam, da gre kar lepo zraven v materinsko šolo, predvsem takrat, ko prikazujejo pravilno dihanje in rokovanje z novorojenčkom.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.7.2006 9:11:37   
Blink1
Ginekologi priporočajo NS vsem nosečkam. Res pa je, da starejše od 35 let tega pregleda ne rabijo plačat. Za mlajše je samoplačniški, ker je tveganje toliko manjše.

Jaz sem šla zaradi sebe in mirne vesti.

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?