|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NS - dr. Miglar
25.4.2006 13:00:02   
Jasnina
Želela bi vedeti, če je katera že slišala, da dr. Miglar opravlja preiskavo NS. Sam mi je sicer rekel, da ja, toda nisem prepričana, če ima licenco. Drugače je res super, ampak pri takšni preiskavi ne bi tvegala. Se bom raje zanašala na izkušnje + licenco user posted image

Hvala za info že vnaprej!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NS - dr. Miglar
28.4.2006 19:33:38   
KEKA
Pozdravljena,

Kolikor je meni znano je dr. Miglar šef klinike v Feldbachu, v Mariboru pa ima tudi svojo zasebno ginekološko ordinacijo. Pa še kot človek je čudovit. Če bi jaz komu zaupala, bi zaupala njemu. Se tudi veliko mamic odloča in hodi rodit na kliniko v Feldbach. Zato kar pogumno.

Lep dan ti želim!

KEKA

(odgovor članu Jasnina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.4.2006 22:36:31   
rija
Jaz sem rodila pri njemu v Feldbachu in je krasen zdravnik!!!user posted image user posted image
Vsaka mu čast.
Vendar nisem prepričana, če ima licenco za ns v Sloveniji. Kolikor vem, je za to potreben nek program, ki ga imajo tisti z licenco, da lahko potem naredi zdravnik točne izračune ns. Če ima ta program v Avstriji, mi ni znano. Glede na opremljenost klinike, bi skoraj rekla, da ga ima.

(odgovor članu Jasnina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.4.2006 21:44:13   
deklina
Pozdravljena,

jaz sem bila pri dr. Miglarju na merjenju nuhalne v njegovi ordinaciji v Mariboru (kjer nima programa za izračun verjetnosti, ampak ti izmeri nuhalno in pogleda če je vidna nosna kost) ter v Feldbachu na Combined testu (stane nekje cca 80 evrov) kjer ti naredijo preiskavo z ultrazvokom in hkrati vzamejo kri. Verjetnost ti na podlagi UZ in starosti povejo takoj, čez kaki teden pa dobiš na dom vse rezultate, tudi tiste na podlagi odvzema krvi. Me je pa dr. Miglar še prej poklical in mi sporočil rezultat.

lp

(odgovor članu Jasnina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?