|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NSVS
27.10.2005 8:58:25   
Katja77
Še ena stanovanjska: izteka se mi varčevanje na NSVS in me zanima, kakšno bo izplačilo pri varčevanju 1 lota?
Ali kdo kaj ve? user posted image

K.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NSVS
27.10.2005 9:02:33   
hati
V pogodbo poglej, tam bi moralo pisati. Pa še to...a si varčevala pet ali deset let?

(odgovor članu Katja77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.10.2005 9:08:56   
Katja77
Varčevala sem 5 let. Pa mislim, da mi v pogodbi piše samo obrestna mera in pa koliko dodajo vsako leto. Nisem pa sigurna, ker je nisem imela v rokah že skoraj 5 let. user posted image  

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.10.2005 9:18:12   
Anonimen
nč ne piše. js sem clo v banko zanč sprašvala kok bom na konc vn dobla pa so mi odgovorl da tega se pa ne da zračunat ker ne vejo kaka bo ne vem kva un tom al kva..men preteče šele l 2007

(odgovor članu Katja77)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.10.2005 9:43:53   
alfonzi
user posted image

Svašta. A vam ne znajo zračunat? Pa tako 'fajn' in pregledna je ta NSVS, vsak let vam šenkajo kao eno mesečno premijo...Jojojoj... 

Dnarja je dost, sam napak je razporejen

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.10.2005 10:06:35   
sonccnica
Če si že proti koncu z varčevanjem (zadnje leto), si najbrž po pošti prejela uporabniško ime in geslo, kjer lahko vidiš koliko boš na koncu imela privarčevanih sredstev (https://www3.temida.si/nsvs/).
V nasprotnem primeru lahko pišeš na stanovanjski sklad, da ti ju pošljejo.

(odgovor članu alfonzi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.10.2005 11:41:01   
GATA
Tako kot zziva, ti tudi jaz pravim, da lahko pogledaš na internetu kako in kaj.
Dobila si sigurno po pošti, ampak moraš malo bolj pogledati - piše na koncu tisega pisma. Jaz sploh nisem sprva opazila, potem ko sem pa nekaj iskala sem pa šele videla.
Pa sem šla na 10 let (kasneje začela), moj je bil na 5 let (začel 99) pa sva oba istočasno dobila.
Lahko pa pogledam kdaj smo to sploh dobili...

(odgovor članu sonccnica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.10.2005 18:51:16   
sašaš
Oj!

Bi se še jaz uštulila tukaj z enim vprašanjem - kdaj je možno dobiti denar "ven" (brez kredita, samo privarčevano dvignit)? A katera ve?

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Katja77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.10.2005 19:05:06   
Primoza
Saj imaš na internetu svoj račun pa poglej notri.

https://www3.temida.si/nsvs/

(odgovor članu Katja77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.10.2005 19:56:45   
frutka_
Sašaš to mene tudi zanima. Prvim varčevalcem NSVS, torej lani poleti, so denar izplačali čez dober mesec. In če dobro prebereš v pogodbi ne boš nikjer zasledila tega ključnega podatka. Mater, ej! Pravi laiki smo!Po moje bo denar do konca leta ziher.user posted image

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.10.2005 20:18:58   
malamala
Jaz vem, jaz vem!
Punce, če ste zadnji obrok plačale do 18.10., dobite denar 2.11.user posted image , če pa ne, pa 16.11. Če pa niste bile pridne in ne dobite premije, pa konec novembrauser posted image .
LP!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.10.2005 8:14:36   
Katja77
Hvala vsem za informacije.
Saj bi to pogledala, vendar nimam več tistega obvestila z upor. in geslom, ker sem imela pred leti velike težave z NLB, da sem se nazadnje prestavila drugam. Istočasno pa sem imela tam tudi digitalno potrdilo ... v glavnem, večina njihovih obvestil sem ignorirala, ker so se mi zamerili. Vem, moja napaka. Toda, kaj čmo!user posted image user posted image user posted image

Bom pa počakala do izplačila. Še enkrat hvala.

Čao!user posted image

(odgovor članu malamala)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?