|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NS-rezlutati
23.11.2005 12:51:25   
Erdbeere
Mene pa zanima, kakšne ste imele kaj rezultate. Namreč kolegica je ful prestrašena, ker ima rezultat 2,2 (aja stara je pa 30 let)

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NS-rezlutati
23.11.2005 12:55:45   
KMALU
moj je bil1,3

tveganje pa 1: 13870, ker je super...
Zakaj pa ni vprasala kaj to pomeni in kaksno je tveganje?

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2005 13:09:58   
Jančika_
Zgleda, da ni bila pri G z licenco za merjenje NSuser posted image . Podatek 2,2 sam po sebi še ne pomeni veliko. Po moje se splača dati tistih 12 jurjev in iti k nekomu, ki ima licenco in ti izračuna tveganje in podrobno razloži izvid.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2005 13:17:05   
Erdbeere
Jančika, bila je pri G, ki ima licenco, rekla ji je, da je to ok, pa tudi une rezultate ima, samo sem pozabila kakšni so, ji je pa ena v službi rekla, da je baje rezultat do 2 ok, kar je pa več pa ni in zdaj jo ful skrbi.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2005 13:18:44   
nejcko
Meni se tudi zdi čudno, da ji zdravnik rezultata ni razložil. Meni je Pušenjak razložil vse od A do Ž, vključno z rezultati.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.11.2005 13:21:10   
Jančika_
Aha. No, potem se pa ni za sekirat. Ker če bi bilo tveganje res visoko (1.300), bi jo tako poslali na amniocentezo. Kot rečeno, širina gube sama ni merodajen podatek. Pomembna je še nosna kost, starost ploda, starost matere, pa verjetno še kaj, o čemer se meni še sanja ne.

Držim pesti, da je res vse OK.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.11.2005 13:40:45   
Erdbeere
Punce glejte, G ji je vse razložila tveganje ima mislim da 1:1650 pa še neki, kar je ok, vsaj kolikor se jaz spoznam, je bila pa precej šokirana, ker otroček ni bil načrtovan in pol ji se ta sodelavka reče, da kao to ni ok, zato taka panika

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.11.2005 13:56:40   
Jančika_
Mogoče še tole kaj pomaga (v smislu, kaj je res velika NS):

http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=73909&t=73909

Reci ji, naj se nikar preveč ne sekira in naj ne posluša vsevednih sodelavk.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.11.2005 14:31:01   
KMALU
komu bo verjela , zdravniku ali sodelavki? user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.11.2005 14:50:44   
anajmad
Jst sem imela rezultat 2,1.samo sem stara že 36 let.Potem so mi vzeli še kri  zaTHT in se je rezultat popravil,ne vem točno na koliko(sem pozabila,kam sem dala papirje).V glavnem,potem sem imela rezultat,glede na mojo starost,kakor pri eni 24-letnici,mi je razložil Pušenjak,ko sem šla še potem k njemu.Če je zdravnica rekla,da ni tveganja,potem je ne sme skrbeti.
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.11.2005 15:15:14   
Erdbeere
Punce hvala, sej sem pri dr. Strahovi našla napisano vse o NS. Tam tudi lepo piše, da je povečano tvečagnje, če je rezultat 3,5mm, kar pri njen in in če je rezultat 1:300, kar pa tudi ni, tako da sem jo pomirila.

Jah glede tega, ali bi verjeli zdravniku ali ne, tale G je mal čudna vsake tolko, ne vem če ji je ravno vse za zaupat, no ja moglo bi ji biti, ma raje nom o njej.

LP

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.11.2005 15:28:34   
KMALU
samo to bi se dodala. Ce je G cudna oz ni zadovoljna z njo, naj jo takoj zamenja...

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.11.2005 18:50:39   
Nataša31
Ojla!

Sem bila glih včeraj na NS pri Pušenjaku, rezultat NT 1.9, 1:5000. glede na mojo starost 24, sem se kar ustrašila in vprašala zakaj imajo nekatere punce pri moji starosti ali še starejše boljši rezultat. pa je rekel, da to ni tekmovanje ter da je vsaka nosečnica nekja posebnega. da ni nobene garancije, da ne bo tista ki imajo super rezulata npr. 1:9000 dobila otroka z D. sindoromom ter da ga bo tista z 5000 ali manj. Da je mogoča 20% napaka, tako da...Je pa rekel, rezultat je 'cool'. Pa še nekaj, sem imela par dni prej nenapovedano NS, pa je bila rezultat 1.5., razmerje 1:6000, tako da...Sta pa oba G rekla, da je vse OK, ter da dodatne preiskave niso potebne. to je to.
lp

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.11.2005 8:00:26   
puncica
prvič 1,4
drugič 1,3

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.11.2005 14:17:29   
Ana Pia
Predlagaj ji naj ji pogledajo še kri - THT, in potem kakšno bo tveganje.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.11.2005 20:18:18   
KODA
Prvič-1,8
Drugič-1,4

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Ana Pia)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?