|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NOSEČNOST NA MORJU
5.3.2008 11:53:17   
loveforever
pozdravljene. to velja za vse tiste ki delate nauser posted image  in greste na morje!! jaz imam že rezerviranega in delam na user posted image . a ste se kaj spraševala kaj pa če zanosite tik pred morjem in vam je na morju strašno slabo, ali ( če veste) sploh lahko greš ne glede na število mesecev nosečnosti na morje'?

in tiste ki ste že bile noseče na morju. kako ste se počutile, ko niste mogle plesat, ste se sploh počutile dobro, kaj vam je šlo na živce...

ne zamerite ker nakladam, morje pa saj veste si je treba pravočasno rezervirat!!!
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NOSEČNOST NA MORJU
5.3.2008 11:59:29   
JAPE
Naredila sem test in čez 4 dni šla na Djerbo, ker se pač prej rezervirala. Mi je tako žal, kot nikoli. Sem bruhala vsak dan po 4x sigurno, če ne po večkrat! Nič nisem imela od dopusta!
Nekaterim pa ni nič slabo, mogoče tudi tebi ne bo, pa se boš imela čisto v redu.

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.3.2008 12:06:35   
Anonimen
Mi imamo rezervirano morje, pa če bi nam v prvo uspelo bi imela PDP ravno enkrat takrat user posted image , pa nam ni. Niti v drugo, trejte,.. no sej poznaš... meseci tečejo. Zakaj bi se obremenjevala? Če bom noseča takrat že 3 mesece pač bom, če bom ravno zanosila enkratno,... Edino na soncu se ne bom valjala pretirano, preoblačit si je treba kopalke takoj ko prideš iz morja. Če mi bo slabo bom malo poležavala in me bo mož razvajal,... če pa gre kaj narobe, pa takoj zgodaj ne moreš preprečiti ničesar. Pušenjak je napisal, da kakor noseča ženska z fizičnimi aktivnostimi ne more s tem povzročiti splava, prav tako nobeno ležanje ne pomaga, če je kaj narobe.
No, če pa ne bo do morja nič z user posted image , potem pa user posted image prinesemo z morja. user posted image

Aja, v prvi nosečnosti sva imela rezervirano Kranjsko goro in zelo aktivne počitnice s kolesi, mislila sva obhoditi vse hribe, ter zaključiti z raftingom po Soči... pa sem malo več kot teden predno sva šla na dopust zvedela, da sem noseča... mož je vzel s seboj kolo in je kolesaril zjutraj, ko je bilo meni slabo in nisem vedela kdaj bo treba do školjke. Po kosilu pa sva se odpravila na krajše sprehode, zvečer sva posedala pod enim luštnim kafičem pod smučiščem v KG, kjer imajo tako hudo udobne ležalnike,... kljub temu, da se ni izšlo po načrtih sva se imela fenomenalno!

Neposredna povezava do sporočila: 3
5.3.2008 12:23:34   
YULIAH
Tudi midva delava na user posted image , teče že tretje leto. Sedaj čakam na 2.IUI, ki bo predvidoma v marcu. 24.6. imava plačano Djerbo 14 dni.
Ni me strah kako bo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.3.2008 12:26:24   
Teni_
Jaz sem bila 2X noseča na morju. Obakrat nekje v 5. mesecu. 1. smo šli v Vodice, torej precej dolga pot(še ni bilo antoceste dol), drugič pa nisem upala tako daleč, ker sem prvič prej rodila, in smo šli v Poreč. Sem prav uživala obakrat na morju. Sem pač bila v senci, ampak važna mi je bila sprememba klime.

Aja, če pa bi mi bilo slabo, pa mi verjetno tudi ne bi najbolj pasalo, čeprav je vseeno ali na morju ali tukaj.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 5.3.2008 12:27:48 >

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.3.2008 12:27:20   
kristinaj
ne dela vsaki slabo in tudi vsaka ne bruha... jaz sem se samo slabo počutila dopoldan, to je trajalo 4 dni..... in potem vse normalno.... do konca.....

Neposredna povezava do sporočila: 6
5.3.2008 13:16:12   
bskrle
Pri nas morje komot odpovemo, tako da to ni problem.Si pa ne predstavljam dolge poti in še bruhanja. ker tako pri meni pač je.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.3.2008 13:46:36   
urskas
tud jest sem bila dvakrat noseča na morju.
V drugo ravno v času strašne slabosti in ni bilo ravno prijetno. Sicer pa mi tudi doma ne bi bilo...

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.3.2008 13:59:58   
vesna.com
Kdo pa pravi da nosečnice ne plešejo?user posted image Jst sem s polnimi sedmimi meseci celo noč na svoji poroki plesala,en mesec prej sem bila pa na morju.Kako se boš ti počutla pa ne morš (na žalost) vedet vnaprej.Pa če boš mislila že vnaprej da ti bo na poti slabo,ti bo pomoje če boš noseča al pa ne,že od psihe.user posted image

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.3.2008 14:01:02   
Leli§
Sama sem šla na morje konec junija in rodila sem potem čez mesec dni. Šli pa smo v Pulo. Ni bilo nobenih problemov. Res pa je, da sama nisem imela v nosečnosti problemov, zato sem tudi šla na kratek oddih, ki mi je zelo pašal.
Vse je odvisno od posameznic saj vsaka nosečnost je drugačna in menim, da ti telo samo pove kaj lahko in kaj ne. Samo poslušat ga moraš. Lepo se mej in čim prej zaglej svoj +. Držim pesti, da se dobro izteče.

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.3.2008 17:21:20   
pikipu
Ej, loveforever, ne se že zdaj s tem obremenjevat. Saj ne veš, koliko boš noseča takrat. Lahko več, lahko manj. Boš že premagala slabosti, če sploh bojo. Pa sprememba klime ti bo sigurno dobro naredila. Boš pa v senci poležavala, pa naj te še dragi malo razvaja. Vidva kar pojdita, potem ne bo tako kmalu časa za to!
Midva sva tudi šla na morje, v Dalmacijo, sem prej rekla, mogoče že bom user posted image , pa še nisem bila, tudi na morju ni nič ratalo, je pa potem ko smo prišli nazajuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 11
5.3.2008 17:56:41   
*Mišika*
ja jst se tud strinjam da se je brez vede obremenjevat s temu. Midva imava tudi že rezervirano morje, u bistvu poročno potovanje, ker se v maju poročiva in resnično upam da bom takrat že nosečka. user posted image kljub možnim slabostim in vsem. boš vidla da boš uživala. user posted image user posted image

... dočakala sva svoj plusek ...

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.3.2008 23:42:46   
Anonimen
Sem našla en fajn odgovor od Pušenjaka - klik.

(odgovor članu *Mišika*)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......