|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NOSEČNOST - ZNAKI
24.8.2006 19:33:20   
tosja
Zanima  me kakšne nosečniške znake ste imele - razen zamujanja M???
A je bila to slabost, utrujenost, boleče dojke, pogosto uriniranje, napihnjen trebuh,...
Je morda katera med vami, ki NI imela nobenih drugih znakov - le izostanek menstruacije???

HVALA
lp, tosja user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NOSEČNOST - ZNAKI
24.8.2006 20:41:01   
lu155
no jst ti lahko odgovorim ,da sm mela kr nekaj znakov
-slabost
-rahla utrujenost
-boleče dojke

mislim pa da ma vsaka ženska sigurno kakšn znak

trinika&tomaž sončka moja

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.8.2006 21:03:51   
saša80
tostja js držim pesti, da je to to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da boš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp saša

(odgovor članu lu155)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.8.2006 21:12:16   
tosja
user posted image  HVALA  SAŠAuser posted image
Jaz samo sprašujem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ker sem radovedne sorte user posted image
Že naslednji teden ti vrnem user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.8.2006 8:25:07   
vesna.com
Jaz nisem mela nič.Ko sem bla noseča sem še celo eno user posted image  mela.Tko da razen rastočega trebuha nič. 

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.8.2006 9:21:19   
Anonimen
Moji nosečniški znaki so bili identični PMS-u: bila sem sitna, zaspana, bolele so me dojke, špikalo me je v spodnjem delu trebuha, skratka, pričakovala sem, da se bo menstruacija zdaj, zdaj ulila. Pa je ni in ni bilo, "znaki" pa so trajali do konca prvega trimesečja. Slabo mi ni bilo nikoli.

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.8.2006 9:52:48   
Lana_s
Jaz nisem imela nobenega znaka. Samo izostanekuser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.8.2006 9:55:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Moji nosečniški znaki so bili identični PMS-u: bila sem sitna, zaspana, bolele so me dojke, špikalo me je v spodnjem delu trebuha, skratka, pričakovala sem, da se bo menstruacija zdaj, zdaj ulila.

Pri meni je bilo isto.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.8.2006 14:29:36   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Lana_s

Jaz nisem imela nobenega znaka. Samo izostanek
user posted image

Jaz tud user posted image  pa sem še vseeno sigurna, da je PMS user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.8.2006 14:39:44   
curkica
Lep pozdrav punce!

Mene pa zanima, če je kateri ratalo zanosit kljub PCO? Je šlo brez problema, ali je blo treba s kakimi  tabletami (Klomifen)?

Prosim, prosim za odgovor!!! Hvala in lep dan še naprej!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.8.2006 16:06:05   
emaa
Samo izostanek M, znaki so se pojavili po kakem tednu (slabosti, povečane prsi).

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.8.2006 16:20:03   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

user posted image  HVALA  SAŠAuser posted image
Jaz samo sprašujem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ker sem radovedne sorte user posted image
Že naslednji teden ti vrnem user posted image  user posted image  user posted image  

a misliš da bo tretja inseminacija uspešna???????

drži pesti, da bo... js za tebe držim že skoz, tk da me že prsti bolijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.8.2006 18:00:49   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: saša80

a misliš da bo tretja inseminacija uspešna???????

drži pesti, da bo... js za tebe držim že skoz, tk da me že prsti bolijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ti je dal kdo dovoljenje da razmišljaš drugače, kod pa da bo user posted image  user posted image
Se ne spomnim, da bi ti ga jaz user posted image  kdo drug si pa tudi naj ne drzne user posted image  ker pol bo imel z mano user posted image  opravka user posted image  user posted image  user posted image

Mene pa tko PMS user posted image  matra user posted image

Sem na dopustu-3 dni, pa sem ful user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.8.2006 18:02:38   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: emamair

Samo izostanek M, znaki so se pojavili po kakem tednu (slabosti, povečane prsi).

...po kakem tednu...user posted image  izostanka M misliš user posted image  

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.8.2006 19:47:40   
emaa
seveda izostanka M, če ne bi delala testa, ne bi vedela, da sem noseča.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.8.2006 22:22:30   
Jasy
Zanima me ali je možno da bi bili to znaki za nosečnost, čeprav je do mestruacije še več kot en teden? Zvečer mi je že dva dni rahlo slabo, tudi danes zjutraj in nenehno čutim rahlo špikanje tam spodaj?

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.8.2006 22:26:09   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

A ti je dal kdo dovoljenje da razmišljaš drugače, kod pa da bo user posted image  user posted image
Se ne spomnim, da bi ti ga jaz user posted image  kdo drug si pa tudi naj ne drzne user posted image  ker pol bo imel z mano user posted image  opravka user posted image  user posted image  user posted image

Mene pa tko PMS user posted image  matra user posted image

Sem na dopustu-3 dni, pa sem ful user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

jaz že skoz razmišljam in si želim , ampak če bo bo, če ne pa se itak nimam kaj za sekirat, ..bo pa drugo leto ivf uspešen, a ne? zate pa še vedno držim pesti tosja, pa za vse ostale tut..
lp saša

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.8.2006 8:31:17   
delfinčica
Da odgovorim punci, ki je spraševala o zanositvi kljub PCO. Jaz imam po UZ sodeč (preiskav nobenih drugih narejenih) namreč PCO. In sem zanosila po povsem naravni poti, edino trajalo je malo dlje (10 mesecev).

Glede znakov, pred izostankom nisem imela nobenih. Prvi je bil pozitiven test :)

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.8.2006 8:34:40   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: delfinčica

Da odgovorim punci, ki je spraševala o zanositvi kljub PCO. Jaz imam po UZ sodeč (preiskav nobenih drugih narejenih) namreč PCO. In sem zanosila po povsem naravni poti, edino trajalo je malo dlje (10 mesecev).

Glede znakov, pred izostankom nisem imela nobenih. Prvi je bil pozitiven test :)

delfinčica! nekaj me zanima! ali imaš drugače redne user posted image ? ker sama je sploh ne dobim, če ne jem tablet...in zato sprašujem.. mogoče imaš lažjo obliko pco...

hvala za odgovor

p-s.upam, da tosja ne bo jezna, ker sprašujem v njeni temi..sorry tosja user posted image user posted image user posted image

lp saša

(odgovor članu delfinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.8.2006 8:45:13   
delfinčica
Ja, sicer imam dokaj redne M, v zadnjem letu je bil ciklus med 25 in 35 dni. G mi je rekla, da je to čisto ok. Lahko, da gre res za lažjo obliko PCO pri meni ali pa da se sploh ne kaže - kaj pa vem, preiskav mi niso naredili nobenih. To, da nisem zanosila takoj, bi lahko sama pripisala namreč tudi ginekološki operaciji, ki sem jo imela pred leti. Meni je sicer G ravno zaradi PCO svetovala, da si merim bazalno temperaturo ali kupim ovulacijske teste, da vidimo, če imam ovulacijo. Kolikor smo razbrali iz moje krivulje bazalne temperature (se je malo čudno obnašala), sem v večini ciklusov imela ovulacijo.

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.8.2006 19:51:38   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: saša80

p-s.upam, da tosja ne bo jezna, ker sprašujem v njeni temi..sorry tosja
user posted image user posted image user posted image  

user posted image  ti kar vprašaj SAŠA user posted image  mene še vedno PMS matra user posted image  o
user posted image  pa ne duha ne sluha. Pa ravno zdaj ko jo čakam zaradi preoskav
                                        user posted image    user posted image     user posted image

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.8.2006 23:27:45   
KODA
Zaspanost.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.8.2006 12:03:36   
sarica3
Punce mene pa zanima, če so katero bolela prsa isto kot pred M pa je bla noseča?
Ker mene ponavadi začnejo bolet teden dni pred M pa ful se mi povečajo, tko da že v naprej vem, da nama ni uspelo in da prihaja user posted image .

A še vseno lahko upam, da sem mogoče že končno srečka user posted image ?

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 23
27.8.2006 13:04:42   
delfinčica
Mene so ponavadi vedno bolele pred M. Ko sem zanosila, me niso pa čisto nič oz. so me po zamudi M začele bolet bradavičke.

(odgovor članu sarica3)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?