|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NOSEČNIŠKI TEST
1.11.2006 19:35:10   
Emm
Živjo.
Zanima me ali mogoče ima že katera izkušnje s testom pred izostankom menstruacije.
Moja je bila zadnja 5.10 in sedaj se že par dni počutim tako slabotno,od vsega mi je slabo,glava me boli,na bruhanje me spominja da bi šla vsakih 10min.,utrujena sem in tele mišice pod pazduho me bolijo kouser posted image .
Je katera že naredila predčasno test pa ji je pokazal pravilno,ali naj še počakam 4 dni?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NOSEČNIŠKI TEST
2.11.2006 5:35:33   
zaljubljena23
Jaz osebno bi še počakala teh nekaj dni, ker testi, ki se naredijo prej naj bi bili tako tako. Jaz ti priporočam, da še počakaš teh nekaj dni in narediš test prvi dan po izostanku M

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.11.2006 7:41:46   
mala zirafa
Se strinjam z zaljubljeno.Se je pa že zgodilo, da je enim pokazal + 2 dni prej.Ampak ne zanašaj se na to, raje počakaj vsaj 1 dan zamude.Dr. pravijo naj bi počakale 1 teden zamude, ampak katera od nas pa bi zdržala??user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.11.2006 13:55:23   
Pinkyca
Zdrži in malo še počakaj! Test je lahko nezanesljiv, pa še denar stran mečeš, sanjariš pa lahko zastonj ... držim pesti za user posted image !!!

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.11.2006 14:25:22   
Klarita
Emm bova čakale skupaj. Tudi jaz imam razne bolečine, znake in slutnje pa bom vseeno čakala še 5 dni. Prejšnji mesec sem delala predčasni test, ampak je bil negativen in bi bilo boljše počakat, verjetno. Imam pa tudi jaz take čudne bolečine pod pazduho in včasih se mi zdi, da mi srce bije v joških. V glavnem, bova videle, ti čez 4, jaz čez 5 dni. user posted image

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.11.2006 10:45:43   
pot
Potrpljenje Emm, saj to je samo še nekaj dni. Če si noseča, nosečnost ne bo kar izginila, tako, da bo test takrat že zaznal dovolj hormonov, po katerih ti bo pokazal nosečnost. Držim pesti, da so znaki res plod nosečnosti. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.11.2006 9:21:57   
florita
tud jaz držim pesti zate, javi nam....

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.11.2006 7:24:24   
Emm
user posted image  hvala vsem za spodbudne besede a kot kaže jokavček na začetku besedila tako se počutim jaz.
Zgodaj zjutraj v službi me je začelo zvijati v trebuhu in me boleti.Potem pa kar naenkrat ko sem šla na wc pa zagledam user posted image .
Tako da nažalost nebo ta mesec nič.
Upam Klarita da je vsaj tebi user posted image user posted image  in da skačeš od veselja.
Mogoče se ti pridružim drugi mesec user posted image user posted image .
.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.11.2006 7:34:38   
mala zirafa
Žal mi je zate.Neverjetno, kaj dela ta psiha.Več sreče prihodnjič!

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?