|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NOSEČNIŠKE OBLEKE NA OBALI
28.3.2005 6:46:28   
inara
Pozdravljene PRIMORKE,

kje se da na Obali (Piran, Koper,Izola) razen v trgovini Živ Žav še kupiti niosečniška oblačila-predvsem hlače.Imamo res samo eno trgovino ali na Obali sploh ni nosečnic???????

Lep pozdrav

Inara in njen :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
28.3.2005 8:30:30   
Anonimen
Ciao Inara..na žalost na obali samo ena trgovina z nosečniškimi oblekami,pa še ta je pregrešno draga in švoh izbira:((

(odgovor članu inara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
28.3.2005 10:03:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu inara)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.3.2005 11:21:56   
Sibil_
Ni res.V Kopru je še Bamby, pa tudi v komisijski na Markovcu se da kaj dobit Tega nisem šla sama preverjat, pravijo).;)
Majice za dojenje se pa dobijo v šiviljstvo Tamara, v centru Kopra.
LP,
Sibil

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.3.2005 18:07:48   
valentina.
Ja, na Markovcu v trg. centru je trgovina Ajatutaja - imajo novo in rabljeno za nosečke in otroke. So zelo prijazni, je za pogledat.

LP, valentina

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.3.2005 22:00:53   
lin
Najprej da te popravim da je na obali zdaj mamic in nosečnic,a nič ne hodiš ven?Kamor koli se obrneš ali mamica z :duda: ali nosečka!
Pa brez zamere,drugače pa je v KP Bamy pod stadionom in komisijska na Markovcu -Ajatutaja,kjer imajo tudi nove stvrai in ne samo rabljenih.
Jaz imama kavbojkezelo malo rabljene La vikatere sem kupla v baby centru v Lj in dala uko z glave 17.000,če hočeš ti jih prodam ker so kot nove ker sem jaz več ali manj nosla športne hlače ker sem bla skoraj celo nosečnost na bolniški.
Št 38,so pa temnejše(Ma ne čisto temne na zvon po nogi malo oprijete in pri trebuhu se pa regolirajo,ti lahko pošljem slikico!Cena.:5.000

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.3.2005 22:02:58   
lin
Up da me nebodo kregali ker prodajam!:ups::ups::ups::ups:

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.3.2005 8:54:12   
saba
..še ena trgovina je v kopru in sicer za triglavsko, tam kjer je Dok7 oz. tam kjer je trgovina gorenje. No tam nisem še bla , vem pa da obstaja. Jaz sem si dvojne hlače kupila kar v živ žav.

V ajatutaja pa ni imela skoraj nič izbire in še kar je imela je bilo bolj staromodno.

majčke pa kupujem kar v navadnih strgovinah, vzamem pač večjo št. in gledam da so daljše, da mi res pokrijejo cel bauhi.

V soboto sem v New Yorkerju kupila dve majčki za poletje, zgoraj oprijete , pod joškicami pa padejo na široko in so kot nalašč za bauhija. Taka moda pač letos, ki nam:nosecka: pride še kako prav. .aja pa zelo poceni, po 2.000 sit, viskoza.:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.4.2005 9:12:41   
Tejk@
Ciao
bila sem na markovcu v Ringaraja in kupla kavbojke. Bodo pa v kratkem dobili tudi tanjše materiale, capri hlače. :bravo:
Lp, Tejka

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?