|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NOŠENJE OTROKA
13.3.2008 11:30:39   
NANA123
Zanima me imam 16 mesecev starega sina ki se zelo rad nosi..Rada bi zopet zanosila pa me zanima kako je s prenašnjem otroka za nosečnice ni priporočljivo prenašati težkih bremen.Kakšne so vaše izkušnje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NOŠENJE OTROKA
13.3.2008 11:32:35   
kristinaj
mi imamo doma 11m punčko in sem v 2m nosečnosti...... zaenkrat nimam težav in tudi g je rekla, da nisem prva ki je zanosila in ima doma otroka.... mislim, da če nimaš težav ni panike.... lahko ga pa na ta način odvadiš nošenja, češ mamica ne more ker jo boli trebuh......

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.3.2008 11:42:29   
Naja30
Dokler nosečnost poteka v redu, je ok. Jaz sem zanosila, ko je imela hčerka 9m in sem imela nekaj rjavkastega izcedka na začetku. G mi je prepovedala dvigovanje in prepogibanje, v bistvu naj bi čim več počivala. Tega sem se držala kolikor sem lahko, včasih je pa le treba tud otroka dvignit, ko si sam. Na srečo je šlo mimo in zdaj sem že 30t user posted image  No tu so pa že drugi problemi z otrdevanjem trebuha, ko je spet treba manj dvigovat. Imam veliko pomoli moža in babic, tako da nekako gre.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.3.2008 12:25:32   
aluš
Ja, če nosečnost poteka normalno, ni problem. Meni se je zgodilo, da mi je g zaradi nizke lege prepovedala dvigovanje več kot 5 kg (v petem mesecu) in pa bolniška zaradi čimveč ležanja - ni bilo ravno strogo ležanje.. Sem bila pa takrat res vesela, da se nisem takoj odločila za drugegauser posted image , ker je najbrž kar hudo majhnemu ena in pol letnku kar naprej razlagat da ga mami ne more dvignit. Pa pri določenih stvareh ne gre drugače, kot da ga vzdigneš. Moj je bil takrat star 6 let in mi bil  celo za "postržka" - prinesel mi je sok na kavč ipd in se počutil zelo pomemben.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?