nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barni Hm...tudi mi ne spimo v kosu, smo ze spali, pa odkar smo v vrtcu ne gre vec. Tudi nasa rabi dolgo da zaspi, sem ravno v eni temi prej napisala, da moram stati zraven posteljice in jo drzati za roko, da zaspi zvecer. Ze od malega slabo spi, kot dojencek je tudi cez dan ZELO malo spala, vse skupaj kako 1 in pol. Zvecer naceloma zaspi nekje do 20:30 in potem vstane malo po 6. uri zjutraj. Pac ne rabi toliko spanja. Mene sicer zivcira, ker sama po toliko neprrespanih noceh tezko funkcioniram, samo nimam kaj resit. Poskusila sem jo tudi pustiti jokati, pa se je sredi noci drla ko jesihar. Kaj naj potem? Pustim, da se dere se naprej? In to celo uro skupaj? Vmes neha toliko, da zajame sapo. Mah...pac, enkrat bo ze spala. Upam, da cimprej. REs je zorno, ker smo ze tako lepo spali, sedaj pa spet to zbujanje. In problem je se njen nosek, ker je seveda po vrtcevsko ves cas poln smrkla in jo ponoci to moti. Ce ji ponoci pucam, se cisto razbudi in potem se namucim, da jo nazaj uspavam. Ce ji ga ne, pa se zbuja. Zacaran krog. Ja pri nama pa tudi lepo zaspi. Samo jaz se ne naspim, ce spimo skupaj, ker skos leze vame. , oh kako poznano. Pri nas je tak: zaspi oz jo dam spat v svojo posteljo (140x190), kjer spi včasih do dveh, včasih do šestih zjutraj. Če mi uspavanje nazaj v njeni postelji ne uspe (včasih celo zaspim zraven nje ), jo pač dam k nama in spimo vsi trije. Nam odgovarja oz mene niti tak hudo ne moti, čeprav je pol postelje njene. Bo še prehitro prerasla vse skupaj, pa tudi se ne mislim več obremenjevat in imet neke fiksne ideje o tem, da pa bi morala spat v svoji postelji. Je pa res, da je zdaj ko ima veliko posteljo boljše njej (ker rogovili), pa lažje meni, da se lahko vležem poleg nje. Pa tudi ne spimo celo noč v kosu, bo že enkrat