Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NIČ več melak na recept.. 13.1.2006 12:15:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič več mleka!!!MLEKA! pARDON ZA NAPAKO!
|
|
|
|
RE: NIČ več melak na recept.. 13.1.2006 18:06:07
|
|
|
|
doroteja23
|
Kak to misliš da dobijo 25 000 sit. Samo enkrat al vsak mesec?
|
|
RE: NIČ več melak na recept.. 13.1.2006 18:15:41
|
|
|
|
Urška*
|
Po mojem samo enkrat, ne pa vsaki mesec! Bi pa bilo boljše če bi raje dali hrano, kot pa teh 25 jurijev, če preračunaš.
|
|
RE: NIČ več melak na recept.. 13.1.2006 19:26:50
|
|
|
|
doroteja23
|
Logično. Saj ti porabiš v šestih mesecih ko je samo mleko več kot 25000 sit. Sploh če je samo adaptirano, kot moja naprimer. Pa še Goste ne smema še dajat, po naročilu pediatra.
|
|
RE: NIČ več melak na recept.. 13.1.2006 20:02:13
|
|
|
|
bobek05
|
Jaz sicer nisem dobivala, ampak kaj niso dajali receptov samo do 4. meseca? Sicer pa če preračunaš... Mi smo na dodatni hrani od Anejevega drugega tedna... Hrana stane cca 2500, na teden pa smo (TAKRAT) porabili približno 1 škatlo (Anej je bolj slab jedec)... To je 17 tednov x 2500 = 42.500 sit (pa sem upoštevala samo 4 mesece...) Res super "nadomestilo"!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?