|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NIČ ne brca....
10.10.2004 11:52:19   
evita
Ojla punce!!!!
Zadnje dni me muči en grozen problem.Sploh nevem ali je to znak za preplah ali pa je čisto normalno.Skratka, jutri bova z :duda: dopolnila 22t. Mojo pikico čutim že od 16t dalje(kar je baje za prvo nosečnost zgodaj).Kar me pa muči je to,da je v mojem bušiju že 4 ali 5 dni neznanski mir.Vsega skupaj ga čitim le 2-kart na dan,kar se mi zdi zelooo malooo.Gibi pa so zelo nežni,da sploh nisem ziher.
Zgodilo se je že,da ga nisem čutila dan ali dva ampak to je bilo največ.
Zdaj sem že vsa na trnih,ker nevem več kaj bi. Naj pokličem G,naj čakam. Je to spolh normalno???
Prosim vse tiste,ki ste imele podobno izkušnjo,da mi svetujete (me malo pomirite).
Ostanite v cvetju.
E
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NIČ ne brca....
10.10.2004 12:45:31   
niki5
Pravijo, da je to normalno še pri teh tednih, ker otroček je še majhen, lahko se poveča količina plodovnice in ga zato ne občutiš. Ne skrbi zaradi tega. Vse je vredu :)

:nosecka:

(odgovor članu evita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   NIČ ne brca....
10.10.2004 14:04:18   
Ezi
... če pa ti vseeno ne bo dalo miru ... pojdi do zdravnika, te bodo pogledali in ... boš spet mirna :nosecka:

Lp, Ezi:racka:

(odgovor članu evita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
10.10.2004 14:40:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu evita)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   NIČ ne brca....
10.10.2004 15:24:17   
niki5
Malo sem pobrskala pri dr. Pušenjaku in našla spodnje besedilo, upam da ti bo kaj v pomoč

Avtor: Stanko Pušenjak
Datum: 01-10-04 17:58

Se opravičujem (ostalim bralkam in bralcem), da se toliko ponavljam, vendar nekateri pač ne prebirajo tekstov na forumu temveč samo sprašujejo.

Običajno se plod začuti šele okrog 22. tedna (drugorodnica lahko tudi od 18. tedna dalje) in če se že zgodi izjema, da ga "za-čutite" prej, to ne zagotavlja, da ga boste tudi ves čas čutili. Predvsem se rado zgodi med 22. in 25. tednom, da ploda nenadoma za nekaj dni ni čutiti. Nič posebnega! V tem času namreč močno poraste količina plodovnice, plod pa mnogo manj in to povzroči občutno razliko v številu plodovih dotikov stene maternice. Še manj plod čuti nosečnica, ki ima posteljico na sprednji steni maternice. Skratka, pred 25. tednom ne bodite preveč nestrpni, če kdaj 2 - 3 dni ploda ne bi čutili. Sploh pa imamo do 26. tedna zelo malo možnosti karkoli storiti, tudi če bi se izkazalo, da se podu ne godi dobro. V tem času je plod še tako nezrel, da smo brez učinkovitih ukrepov, ki bi ga lahko rešili ali mu izboljšali možnosti.

(odgovor članu evita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   NIČ ne brca....
10.10.2004 16:58:36   
evita
Lepa,lepa hvala vsem ,ki ste mi odgovorili in me malo pomirili.Še posebna hvala pa Niki5,res si se potrudila.
E in :duda:

(odgovor članu evita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   NIČ ne brca....
11.10.2004 9:30:24   
atinav
Pozdravljena Evita in ostale punce!
Kot da bi sama napisala tvoje vprašanje...tudi sama sem se spreševala, če je kaj narobe z mojo9nebesa. Prve gibe sem čutia v 18 tedni danes sem pa 23t5d in jih že dva dni ne čutim kaj preveč...samo dvakrat na dan.
Tko da punce:angel: res hvala lepa za vaše odgovore!

:)

(odgovor članu evita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   NIČ ne brca....
11.10.2004 9:48:22   
Tina26
Hojla
Punce tega pa ne razumem. :zmeden:
V 22tednu sem imela morfologijo, in sem svoji G povedala da dva dni nisem čutila svoje pikice :(( , pa mi je rekla da če se to ponovi(tudi samo en dan), potem moram takoj k njej oz. v porodnišnico. :zmeden:
Potem pa mi je isto rekla še G v Črnučah, ko sem šla Pikico posnet na kaseto v 23 tednu.
Svojo bučko drugače čutim že od 17 tedna in sem prvič noseča.
Zakaj sta tako rekli, če to ni nič nenavadnega? :zmeden:

Tina in :duda: 23 (6/7)

(odgovor članu evita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   NIČ ne brca....
11.10.2004 10:20:03   
bambi
Draga Evita, jaz bi na tvojem mestu takoj šla h G ali pa v porodnišnico, da te pregledajo, boš vsaj mirna, ker par dni pa ni dobro da otroka ne čutiš.

Bambi

(odgovor članu evita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?