|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NE VEM KDAJ M
24.8.2006 12:42:18   
jpalič
Pozdravljene punce,stvar je taka,M sem imela junija meseca 5 in 30,nato sem jo dobila 28 julija,zdaj ne vem kdaj bi jo morala zdaj dobit ciklus imam od 26-33 dni,no samo enkrat sem imela na 33 dni,ne vem trebuh imam napihnjen kot da bi bila že v 5 mesecu,pa lulat hodim dosti,celo ponoči,ko nisem nikoli hodila,lena da ne govorimo,pa slabo mi je.Ja ja saj vem lahko da  je samo psiha ampak sem že preveč denarja porabila na teste,zato če mi lahko katera pove kdaj naslednja M.Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NE VEM KDAJ M
24.8.2006 13:26:28   
curkica
Pozdravljena!
Praviš, da imaš ciklus od 26-33 dni, se pravi bi jo v skrajni sili mogla dobit do konca tega meseca. Znaki, ki jih navajaš so lahko tudi znaki prihajajoče M, lahko pa so tudi že zgodnji znaki nosečnosti. Predlagam ti, da do konca tega meseca še počakaš (vem, da je čakanje najhujša tegoba), nato pa naredi test in boš videla pri čem si.
Lep pozdrav!

(odgovor članu jpalič)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: NE VEM KDAJ M
24.8.2006 15:01:16   
*metuljčica*
Oj se strinjam s curkico, počakaj pa boš potem na koncu meseca videla.

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?