|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NE VEM KAJ NAJ SI MISLIM!
25.9.2006 16:07:50   
PETRA 21
Danes me je skoraj vrglo!
Pride moj domov s službe in se gre stuširat.
Meni pa je nekaj reklo, poglej na njegov mobitel, če ima kaj sumljivega.
Naj povem, da se že dalj časa ne razumeva.
In glej ga zlomka, najdem sporočilo.
Namenjeno moškemu!
Pisalo pa je:
polepšala si mi življenje, nate mislim vsak dan,
se slišima ob 12, uživaj!

In pride s kopalnice moj in ga napadem, kaj to pomeni!
Prvo je zablokiral, pol pa je rekel, da se s kolegi vedno nekaj šalijo.
Kao, da se nekaj hecajo in si pravijo take finte.

Pa jaz ne vem, ali sem jaz nora, ali v čem je finta.
Čisto sem iz sebe!

On pa je zdaj šel pa k nekemu kolegu in takoj pride. Kao.
Naj povem, da vsak dan po službi gre nekam.
Nikoli nima časa za mene in hčerkico.
Pa vsak petek gre ven s kolegi, pa pride domov ob 6. zjutraj naslednji dan.
Pol pa pravi, da se mu jaz ne posvečam zadosti! Halo?

Prosim pomoč!!!

Pa ne mi pošiljat zasebnih sporočil na e-mail!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NE VEM KAJ NAJ SI MISLIM!
25.9.2006 16:13:43   
Anonimen
vara te.. skor 100%.. na žalost..user posted image

iste glupe izgovore je imel moj bivši.. vedno mu je kak kolega pisal sporočila kot so -i love you... uf.. dobri kolegi, nimaš kaj...user posted image   pa kar naenkrat je vedno po službi hodil domov, se stuširal, potem pa imel kak "opravek".. pa ko sem jaz rekla da bi šla med tednom v kino, je rekel da ne, ker on mora spat okol 10 zvečer, ker ima zjutraj službo.. no, potem sem šele izvedela, da je res bilo tko, da je mene peljal domov, rekel, da gre sam tud domov (nisva živela skupaj).. pol sem pa zvedela, da je v gostilni...user posted image

čist tko ti bom rekla.. nekaj je za tem...

za mene vem,da če mi sedanji kdaj začne s takimi izgovori, ne bom spraševala "zakaj je tako, pa kaj misli"..-točno vem kaj je s tem..

(odgovor članu PETRA 21)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2006 16:14:07   
Anonimen
Ja ne vem, če ga spustiš tako da gre vsak petek ven, se že mora nekaj zgodit. Mislim, da ni fer, da mu gledaš na mobitel, ker znake varanja občutiš, ne da jih iščeš. To je moje mnenje.

(odgovor članu PETRA 21)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2006 16:14:22   
Anonimen
Hm....
Kaj pa bi rada da ti še nariše al kajuser posted image

Ma sori no ma men je čist očitno da ma drugo, pa da mu je drugje bolj všeč kot doma sam nima jajc da bi to priznal.

(odgovor članu PETRA 21)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.9.2006 16:20:29   
tinčica
VARA IN TO 100%, take fore sem imela jaz,  ko sem bivšega varala in sem kao pisala kolegici " kao".

Jah takle mamo za tale dnar....

(odgovor članu PETRA 21)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.9.2006 16:24:57   
jagoda
Na žalost imajo punce prav. To je varanje - kolegu je pisal, pa ja da... Ma ne bodi neumna... pol pa pokliči tega kolega pa boš videla kdo se bo javil...

Vem, da ti je hudo, ampak ne se slepit... Lepo se z njim pogovori o vsem in najdi rešitev, ki je najboljša zate in hčerko.

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.9.2006 16:26:00   
Dragica
To so njegove fore. Vara te 100% ti pa če mu verjameš bog se te usmili.

PRAVA LJUBEZEN JE VEČNA.

(odgovor članu PETRA 21)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.9.2006 16:27:15   
Dragica
IZVIRNO SPOROČILO: jagoda

Na žalost imajo punce prav. To je varanje - kolegu je pisal, pa ja da... Ma ne bodi neumna... pol pa pokliči tega kolega pa boš videla kdo se bo javil...

Vem, da ti je hudo, ampak ne se slepit... Lepo se z njim pogovori o vsem in najdi rešitev, ki je najboljša zate in hčerko.

Če je pameten je šel zdaj k enemu od kolegov in se z njim dogovoril, da še kaj pošlje oz. da potrdi njegovo zgodbo. 

PRAVA LJUBEZEN JE VEČNA.

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.9.2006 16:27:30   
didi1
V K... GA POŠLJI!!!SPAKERAJ MU KOVČKE IN JIH DAJ PRED VRATA!PA NEJ GRE H "KOLEGU".ČE SI BILA DO ZDAJ SAMA POTEM SI LOHKA PA ŠE NAPREJ.NE VEM KAKO TO DA NA TO NISI ŽE PREJ POMISLILA ČE TI JE TAKO DELAL.NAJBOLJE ZA VSE IN ZA HČERKICO DA GRESTA NARAZEN.KER JE MU JE OČITNO NJEGOV "KOLEGA" PREPOMEMBEN.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.9.2006 16:27:33   
Sita
To, da si ga takoj napadla, je pa huda napaka. Odslej bo še bolj skrival pred teboj, kar ima za skrivati, če ima.
Seveda je težko bit miren, če ni zaupanja, pa vendarle ... jaz bi ga raje poskušala opazovati, da bi ga dobila pri samem dejanju oziroma, da bi se sam izdal.
Vsekakor pa se morata sedaj resno pogovorit brez napadanja seveda - ker drugače ne boš nič izvadela, samo prepirala se bosta ali pa se bo zaprl vase. Če ima drugo, bo pa še raje bil z drugo, da ti ubeži.
Torej raje se delaj kot da nič ni in bodi z njim prijazna in nežna. Če se lahko obvladaš, seveda. potem pa se normalno, brez ostrega tona pogovarjaj z njim, kako je bilo v službi in če se mu je čez dan kaj zanimivega zgodilo. Potem se pohecaj, da si brezveze ponorela prej, samo da si se res ustrašila, če ima kakšno drugo. vprašaj ga, kaj čuti do tebe ipd. Skratka pogovorita se, kaj čutita do drug drugega in mu povej, da bi rada, da bi bil več z vama s hčerko.
Ne vem zdaj vsega napisat, saj so vprašanja odvisna tudi od njegovih odgovorov.
Mogoče sploh ni tako kot izgleda na prvi pogled, zato nič panike.Če pa ima drugo oziroma osvaja drugo, se pa tudi da izvedet zakaj, kaj je treba v vajinem odnosu izboljšat.
Vso srečo in mirno kri. user posted image
Vem le to, da lepa beseda lepo mesto najde, napad pa prikliče samo obrambo.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu PETRA 21)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.9.2006 16:39:21   
eupat
Petra.

Ko moški ti garantiram da te vara. Zgleda pa sploh noče skrivati, da ima drugo. Mislim, da se odloča kako naj ti pove, po drugi strani pa nima jajc da bit ti povedal. Sedi na dveh stolčkih in tako mu ustreza.
Ja vzemi se v roke pa nekaj ukreni glede tega.

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.9.2006 16:47:29   
nataša k
Bi mu jaz že dala pogovor!! Niti slučajno! Na dveh stolčkih mi pa ne bo sedel! Ali bo z mano ali pa ne. Čisto enostavno!
Aja, pa vara te 100%!!!  user posted image

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.9.2006 16:48:36   
soncece24
Jaz tudi enga poznam, ki ima vse ženske v imeniku od mobitela pod moške shranjene - kr s priimki user posted image user posted image user posted image Če ma recimo ljubico Lojzko Novak ma shranjeno pod Novak gsm - nikoli ne ugotoviš. Tak da jaz tudi mislim, da je nekaj za tem, sicer je to malo nizko - ampak pokliči to cifro od "kolega" pa boš vidla kak je na stvari.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu eupat)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.9.2006 17:08:12   
Anonimen
A ti ni rekel, da je to en kolega pisal s tvojega telefona? Ja čudno, no, da si na to spomnil. Je pa pozabljive sorte!

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
25.9.2006 17:09:12   
cukerček
 mene je tudi ko sem še bila z zdaj že bivšim, sredi noči zbodilo sporočilo na njegovem telefonu in sem pogledala kdo ga je poslal, napisano je bilo moško ime ine sem pač pogledala kaj je pisalo:" ful te pogrešam mucek, verjetno že spiš, mislim na tebe in komaj čakam, da te vidim, tvoja S..." no ni bil moški...
po lastnih izkušnjah ti lahko rečem le da te vara....žal

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.9.2006 18:04:13   
*alja*
Pošlji ga v tri krasne in pusti bedaka naj gre svojo pot! ( se opravičujem, ampak za mene so vsi ljudje ki varajo in tega ne priznajo Bedaki )!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu cukerček)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.9.2006 18:19:08   
tinica
Jaz mi morda ampak res morda verjela, če bi ženska rekla, da ji je to prijateljica napisala, ne pa moški moškemu. Tak glupi izgovor mi je pa full smešen, ma kje imajo moški takšne ideje in pa čas za pisanje takšnih tumarij. Vara te to je  100%.

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

(odgovor članu PETRA 21)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.9.2006 18:30:37   
FERBEC
No podobno sem že napisal ampak v razmnislek .....

S pritiskom v ljubezni ne dosežeš srca!
S pritiskom povečaš strah.
S pritiskom partnerja potiskaš v vlogo žrtve.
S pritiskom skušaš doseči, da se partner nečemu odreče.
S pritiskom dosežeš, da se partner čuti opeharjen za nekaj, kar si želi.
In partner zbeži iz kletke.
Bolje je, če si skušaš partnerja pridobiti.
Bolje je, da opazuješ dinamiko odnosa.
Bolje je, da opazuješ in čakaš - pogosto se ob taki romanci ..... partner preprosto osvobodi - najde ravnotežje v odnosu do uradnega partnerja - da lahko z njim normalno živi.
Torej - ko ugotoviš, da ima vzporedno razmerje, je to trenutek, ko ga še lahko obdržiš, če mu to zvezo priznaš, hkrati pa začneš dvigati kvaliteto lastne zveze.

Saj vem - boli - ponos - ampak poglejmo pragmatično, kaj deluje.

Če se zveza konča, si še vedno na istem - kot če jo prekineš takoj. Toda če počakaš in te "teme sploh ne omenjaš" določen čas - se lahko zgodi (vsaj priložnost imaš), da se varajoči partner zave vse vrednosti odnosa - in opusti romanco in živi naprej s partnerjem, s katerim ima že več skupnih dosežkov.

Vendar pa tako lahko ravna samo človek, ki je trden v sebi, ker je teba upoštevati, da potem, ko se tako razmerje uredi, ne bodo smeli priti na površje nobeni očitki "za nazaj", "za takrat".  Premisli al si tega sposobna .... če nisi ti je potem vse JASNO!!!!!!

(odgovor članu tinica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.9.2006 18:34:48   
Tejči
Ma ne že spet petrca moja..user posted image
Rada bi ti pomagala, pa ne znam..vsekakor me lahko vedno pokličeš! Pa pamet v roke punca-ni te vreden!

(odgovor članu tinica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.9.2006 18:52:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PETRA 21

Naj povem, da se že dalj časa ne razumeva.

Ob tem se mi poraja serija zakajev:
1. zakaj te potem tako zelo moti, da te vara
2. zakaj ne odideš iz te zveze
3. zakaj dopuščaš, da se tako obnaša do tebe
4. zakaj potrebuješ še našo potrditev za to, kar že sama dobro veš

Punca, postavi se zase in si uredi življenje! To, kar sedaj živiš, je životarjenje.
Srečno!

(odgovor članu PETRA 21)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
25.9.2006 19:44:45   
Gina
Vara te.
Moj je imel enake fore. Naslednja faza je, ko bo to ime zbrisal iz seznama imen, naslednja ko bo začel mobi skrivat, pa se samo še prek sms-ov pogovarjat, mobi bo vedno na vibro naštiman, da ti ne bi slišala prispelega sms-a ali pa se bo pogovarjal po mobiju izključno samo na wc-ju.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.9.2006 20:14:12   
rija
Kaj pomeni: NAMENJENO MOŠKEMUuser posted image

Sicer pa: vara te.

(odgovor članu PETRA 21)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.9.2006 20:28:02   
andrejka82
Ves kaj, lepo ga poslji nekam in si najdi moskega, ki te bo spostoval tako, kot je to treba.
Ce sta sama, brez otrok, pa itak. In se nekaj, to z izgovori kolegi, pa spas.....mu se eno okoli uh primazi, pa se pljuni v obraz za veliko slovo. user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 23
25.9.2006 20:32:02   
Samoyedka
Petra, sori, ampak tak neumnega tipa pa še ne- da ne zbriše takšnih obremenilnih dokazov...razen, če mu je že vseeno ali jih ti najdeš ali ne.
Upam, da ne bom kdaj v podobnem položaju, mi poči srce user posted image

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 24
25.9.2006 20:32:34   
Anonimen
ali res želiš naše mnenje?

punca, pa saj je več kot očitno da te vara.Pa še zdi se mi, da si prav želi, da to dojameš tudi ti.

Sorry, a ni drugega in ne more biti nič drugega

kolega mu je pisaluser posted image , prosim lepo, pa še norčuje se iz tebe poleg vsega...

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?