|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NE MOREM VERJET....
22.11.2004 18:09:16   
PeterPan
da se je tudi meni zgodilo to, da ne morem imeti (trenutno pravijo) otrok. Doma imam 6-letnika, sedaj se 6mesecev trudimo, da bi naredili še kakšnega kričača.
Zaradi močnih krvavitev med menstruacijo sem obiskala G., a ne ve, kje je vzrok krvavitev. Oba jajčnika sta povečanain zatečena. Ne gre za vnetje, niti za zamašitev jajčnikov. Sedaj me bodo zdravili tri mesece z tabletami, jutri dobim krvno sliko, a pravega vzroka še ne gvedo, kaj je pripeljalo do tega, ker se nič ne vidi na UZ, razen povečani jajčniki.
Zelo sem žalostna, saj komaj zdaj razumem dekleta, ki imajo težave z zanositvijo.
Tako, da lahko zdaj umaknem v en kot vsa upanja vsaj za 4 mesece, saj me morajo pozdraviti, če bo ta diagnoza prava in če bodo tablete učinkovale.
Nič več CB vsak teden, nič več pričakovanj, pa čeprav so se končale z žalostjo,......:((:((:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NE MOREM VERJET....
22.11.2004 18:49:32   
GoYa
PeterPan,
z usodo se moramo sprijazniti. TRENUTNO (kot praviš) ne moreš imet otrok, se boš pa pozdravila in boš potem kot zdrava bodoča mamica bolje pripravljena za nosečnost. 4 meseci bodo tudi hitro minili, boš videla. Verjemi mi, tudi jaz čakam že 5 mesecev na december in je že pred vrati.
Če je karkoli narobe, se je prvo potrebno pozdraviti in šele potem razmišljati naprej.
Kljub vsemu pa mogoče rata tudi v tem času. Nikoli ne veš.

Lp, GoYa

(odgovor članu PeterPan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   NE MOREM VERJET....
22.11.2004 19:07:18   
cmokec
Po moje je najboljše, da te pred zanositvijo dobro pozdravjo. Veš. jest sem mogla tud dvakrat čakat. Pa sem sedaj vesela, da sem jih ubogala in pridno sodelovala. Ja kdo nam bo pa pomagal, če si same ne moremo. To delajo v dobro tebe in za dobro pikice.

Ti se lepo pozdrav, psihično se boš malo odahnila, ker ne boš obremenjena z pričakovanji, pa bo pol prej ratal, pa boš tko fletna nosečka.

Z mislimi s teboj,
cmokec

(odgovor članu PeterPan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   NE MOREM VERJET....
22.11.2004 19:52:27   
Anitka
Predraga prijateljica!

Treba je upati in nikoli ne obupati. Trenutno so se pač nad tabo zgrnili temni oblaki, a verjami, da bodo le-ti kmalu odšli proč in bo v tvoje življenje spet pokukalo sonce sreče. Sedaj te štiri mesece pa počni stvari, ki jih kot bodoča srečka :nosecka: več ne boš mogla.

Peter Pan želim ti in držim pestke :miska::miska::miska::miska::miska: da se dobro pozdraviš in da boš že čez pet mesecev poročala o :modri::duda::roza:

Pa srečno,
Anitka:metulj:

(odgovor članu PeterPan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   NE MOREM VERJET....
22.11.2004 20:34:52   
tinkamiška
PeterPan:rozica:, želim ti, da bi se hitro pozdravila in, da bi ti ta čas hitro minil!!!! Držim pesti, da boš kmalu:nosecka:!

Tinka

(odgovor članu PeterPan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   NE MOREM VERJET....
22.11.2004 20:40:25   
cat
PeterPan:rozica:, tudi jaz držim pesti:miska:, da bi se čimprej vse uredilo, saj je danes medicina že tako napredovala, da ni vrag da ne bo ratalo tudi tebi. Eno pikico že imaš, torej ti bo v drugo sigurno uspelo. Upanje umre zadnje, pravijo. In res je tako. Sem že brala zgodbe, ko ženska nikakor ni mogla zanosti, pa še rekli so ji da ne bo mogla imeti svojih otrok. Ko se je sprijaznila s tem in se nehala obremenjevati, pa je naenkrat ratalo9nebesa:bravo:! Tudi tebi bo!
Probaj odmisliti vse skrbi(kar vem da je zelo težko) ampak vseeno:morje::darilo::morje:. Mogoče boš presenčena....
:muca:

(odgovor članu PeterPan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   NE MOREM VERJET....
23.11.2004 8:15:34   
koala
PeterPan!
Sočustvujem s teboj in ti želim, da se vsa ta torura izplača, ter da meseci čimprej minejo!!

Mislim nate!

Koala

(odgovor članu PeterPan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   NE MOREM VERJET....
23.11.2004 8:47:13   
enci
PeterPan,
s tabletami ti bodo "pozdravili" jajcnike, saj tablete pripomorejo k temu, da se skrcijo oz postavijo v normalo!!! Sedaj se res slisi morda grozno, cakati toliko mesecev, vendar ko bo ta cas mimo bos mirno nadaljevala projekt :duda: in takrat bos tudi imela prave moznosti zanjo!!!
Zelim ti, da bi ta cas minil cimhitreje in cimlepse!
En sop :rozica::rozica::rozica::rozica: zate!

lp
enci:metulj:

(odgovor članu PeterPan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   NE MOREM VERJET....
23.11.2004 12:18:27   
bambi
Hej, PeterPan, ne bit tako žalostna, še vedno je s teboj vse OK, 4 meseci bojo hitro minili in boš videla, da boš drugo leto že veselo s trebuškom okoli letala...... Tudi midva z možem se trudiva že skoraj 1 leto, tako da me včasih že prava panika grabi. Pa sem tudi jaz že bila noseča, takrat je ratalo takoj, a se je zelo zelo žalostno končalo, s smrtjo moje punčke.

Vseeno upam naprej in vem da bom kmalu zopet srečna mamica......

Naj ti bo tvoj sonček, ki ga že imaš v tolažbo.....

LP Bambi

(odgovor članu PeterPan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   NE MOREM VERJET....
23.11.2004 15:15:38   
PeterPan
Zdravo punce!
Resnično se vam zahvaljujem za vse tople besede, ki ste mi jih izkazale. Ni kaj, prave ste prijateljice!!!
Upam, da bo res hitro minilo, držim pa še vedno pestke za vse vas, ki imate upanje v bližnji prihodnosti.

:(( Dobila sem občutek, da nisem za nobeno rabo, (sedaj se bom grdo izrazila) da sem jalova itd. Prej sem se obremenjevala z tem, da nisem dočakala:modri:, zdaj pa s tem, da ne morem imet:modri:. Saj me moj možek tolaži, da že bo, in da je mogoče tako bolje, kot pa da so težave, a saj same vete, kaj pomenijo takšne tolažbe: NIČ!
Vsaj meni, a malo so se mi misli že zdaj odpočile od samega tuhtanja kdaj le kdaj bo:modri::roza:.

Še enkrat hvala, tudi jaz mislim na vas, in upam da bodo srečke:nosecka:padale z neba še kar naprej, tako na gosto kot so ta mesec.
Pozdravček iz toplega MB!:sloncek:

(odgovor članu PeterPan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?